Club Naturalis Yoga

Centru de LINIȘTE, ARMONIE, TINEREȚE ȘI SĂNĂTATE, acreditare Yoga Alliance

Regulament de practică online

 

  1. La secțiunea de practică online au acces numai persoanele active, pe bază de abonament lunar, în cadrul Clubului Naturalis Yoga.
  2. După achitarea abonamentului de club, se crează și se trimite pe email User-ul și Parola de acces specifice contului de acces la practica online și de asemenea va fi indicată ședința de asane pe care o puteți accesa. 
  3. User-ul și Parola de acces vor fi permanente.
  4. Dacă aveți o conexiune la internet slabă, este posibil să aveți probleme cu încărcarea pe pagină a unor exerciții din lista de asane a ședinței. În această situație vă rog să apăsați tasta F5 de pe calculatorul personal, pentru reîncărcarea paginii.
  5. Practica online se realizează pe răspunderea practicantului în pricipal și de aceea vă rog să tratați aspectul unei practici corecte cu maximă seriozitate.Dacă nu vă amintiți amănunte legate de practica corectă a unei asane, vă rog să consultați cursul tipărit, primit la sală!
  6. Practica online, nu oferă posibilitatea predării de noi asane! Asanele noi sunt învățate numai prin practica de la sală.
  7. Aceste reguli sunt necesare pentru o practică corectă, disciplinată și fără riscuri!

CLUB NATURALIS YOGA

vizitatori:
Hit Counter provided by orange county divorce attorney

Designed by adaweb