Club Naturalis Yoga

Centru de LINIȘTE, ARMONIE, TINEREȚE ȘI SĂNĂTATE, acreditare Yoga Alliance

Inspirarea prin zona de sub ombilic a luminii alb-strălucitoare a Soarelui

Câteva informații despre puterea luminii alb-strălucitoare a Soarelui:

-Culoarea alb strălucitoare la care facem referire, este albul centrului strălucitor, viu, al Soarelui. Este o energie intens vie, explozivă, pură, având un alb orbitor.

-Culoarea albă este culoarea purității, este culoarea revelației spirituale, a atingerii spiritului, a grației divine.

-Aztecii considerau că viața umană și traiectoria vieții în întregime sunt condiționate de traiectoria aparentă a Soarelui. Tocmai de aceea Est-ul denumit și ”casa de ceață” era alb, deoarece prin el apare la începutul zilei Soarele. Soarele reprezintă astfel intrarea în viață. Tot tradiția aztecă spune că: ”albul este culoarea primilor pași ai sufletului…”. -

Inspirarea în ființă a acestei lumini intens strălucitoare a Soarelui, determină rafinarea energiilor proprii, clarificarea vederii interioare, punându-ne în legătură directă cu esența lăuntrică, revelând-o. -Inspirarea în ființă, prin intermediul pranei, a luminii alb-strălucitoare a Soarelui, astfel încât să fie intens acumulată în fiecare celulă a corpului, va determina decuplarea ființei de toate sursele generatoare de suferință, obsesive, intens dezechilibrante și dăunătoare.

Va determina decuplarea ființei vindecând, cicatrizând, purificând, drenând, fluidizând, eliminând și exorcizând ceea ce nu este propriu bunăstării fizice și psihice individuale.

Umplerea ființei cu lumina intensă alb-strălucitoare a Soarelui, va face să dispară treptat supărările, suferințele, iritările, obsesiile, tensiunile interioare, este vindecătoare fizică și psihică.

Cea mai mare calitate a inspirării luminii alb-strălucitoare a Soarelui și a acumulării ei în ființă este cea a eliminării a fricii și a plângerii de milă (principalele generatoare a dezechilibrelor de orice fel), de eliminare a ego-ului (principala iluzie înlățuitoare în suferințe) și a componentelor acestuia: importanța de sine, valoarea personală și imaginea personală (imaginea reziduală).

Lumina alb-strălucitoare a Soarelui este lumina protectoare, purificatoare, în legătură permenentă cu esența divină, cu Marea conștiință.

Asimilată la nivelul aurei, lumina alb-strălucitoare a Soarelui devine predominantă, rafinând vibrațiile și ridicând nivelul conștiinței de percepție, radiind în jur o aură protectoare. Insipiră și umple-te cu lumina Soarelui, până când vei deveni un soare!

Pașii de urmat în realizarea tehnicii:

1) ne așezăm comod într-o postură de meditație, cu coloana vertebrală dreaptă, fără a încorda;

2) relaxăm pe rând fiecare parte a corpului, lăsând corpul să atârne greu, destins;

3) menținem ochii închiși, interiorizați, cu privirea întoarsă spre interior pe toată durata de execuție;

4) inspirăm prin zona de sub ombilic prelung, subtil, prana vitalizantă având culoarea alb-strălucitoare a soarelui, realizând respirația yoghină completă; urmărim umplerea pe rând cu aer/prana alb-strălucitoare a abdomenului, a toracelui până în zona cea mai de sus determinând ridicarea claviculei; expirarea se realizează în ordine inversă, relaxând zona claviculară, toracică și abdominală;

5) la inspirare, urmărim cu privirea interioară ascensiunea pranei, respectiv a culorii alb-strălucitoare a Soarelui, invadând fiecare părticică a corpului;

6) la expirare vom intenționa eliminarea din ființă cu ajutorul expirului, a tuturor fricilor, agitației mentale, tensiunilor, agresivității, obsesiilor, slabiciunilor, încrâncenărilor, nemulțumirilor, toate dezechilibrante și greu împovărătoare, depresia, durerea sufletească, durerea fizică, tot ceea ce ne întunecă, tot ceea ce ne întristează, etc.; vom lăsa zonele despovărate să fie invadate de lumina alb-strălucitoare a Soarelui, învăluitoare, senină, calmă, maternă, cicatrizantă;

8) cu fiecare inspir și expir vom căuta să realizăm exercițiul cât mai destinși, fluid, lăsându-ne privirea interioară să se cufunde în tăcerea interioară profundă, nemișcată.

Indicații: priviți în timpul zilei mijlocul alb strălucitor, viu, al Soarelui, pentru a-l memora și pentru a-l evoca apoi cât mai bine în timpul tehnicii.

Vă invităm să realizați în fiecare seară în intervalul 22,00 – 22,30 pm  tehnica respirației prin zona de sub ombilic, împreună cu Club Naturalis Yoga ! Este o tehnică plăcută, ușoară și la îndemâna oricui ! Practicând-o, ne vom curăți de acumulările din timpul zilei, ne vom centra și liniști. Este o tehnică profund terapeutică de ”igienizare” fizică și psihică.

cer soare alb stralucitor nori

vizitatori:
Hit Counter provided by orange county divorce attorney

Designed by adaweb