Club Naturalis Yoga

Centru de LINIȘTE, ARMONIE, TINEREȚE ȘI SĂNĂTATE, acreditare Yoga Alliance

Tehnica vindecării bolilor inspirând lumina soarelui

 

Intenția realizării acestor respirații, constă în atragerea energiei soarelui în corp și acumularea ei în zona unde ne plasăm atenția.Aceasta poate fi un organ intern, o zonă dureroasă, un centru de forță sau canal energetic. Închipuiți-vă că sunteți o floarea-soarelui.

1) Plasați-vă confortabil, cu fața spre soare și închideți ochii pentru a vă interioriza.

2) Inspirați adânc pe nas căldura și lumina soarelui, având tot timpul chipul îndreptat către soare, astfel încât să umpleți bine plămânii. Energia soarelui se împrăștie automat în întregul corp.

3) În acest moment putem interveni pentru a localiza în mod voit energia vindecătoare a soarelui într-o anumită zonă a corpului. Putem realiza acest lucru prin simpla atingere a locului respectiv cu mâna, sau folosindu-ne mintea pentru a o dirija.

4) Într-o fază avansată, veți putea vizualiza numai razele soarelui scurgându-se lent, direct spre partea corpului unde dorim să o acumulăm.

5) Se poate depăși stadiul respirației pe nas, inspirând direct cu stomacul, cu ficatul, cu rinichii, etc., inspirand energia direct în organul bolnav sau zona unde dorim să o acumulăm. Dacă inspirăm direct cu rinichii este necesar să stăm cu spatele la soare, apoi să revenim.

Pentru a reuși această tehnică, trebuie exersat relaxat și lent, până când sesizăm că între noi și soare se crează o legătură intimă.

 

 

vizitatori:
Hit Counter provided by orange county divorce attorney

Designed by adaweb