528 Hertzi : FRECVENTA IUBIRII

Conform dr. Leonard Horowitz, 528 Hertzi este o frecventa care este esentiala pentru “matricea matematica si muzicala a creatiei”. Mai mult decat orice sunet descoperit anterior, “frecventa iubirii” rezoneaza in esenta tuturor lucrurilor.

Frecventa de 528 Hz se conecteaza la inima ta, la esenta ta spirituala, la realitatea cerului si a pamantului.
Frecvența de 528Hz, se referă la nota MI și provine de la expresia „MI-ra gestorum” în latină înseamnă „miracol”. Uimitor, aceasta este frecvența exactă folosită de geneticieni pentru a repara lanțurile rupte ale ADN-ul – amprenta genetică pe care se bazeaza viata!


Frecventa de 528 Hz este cunoscuta drept un ton “miraculos”, care aduce schimbari remarcabile si extraordinare. Dr. Joseph Puleo a analizat semnificatia tonului, folosind dictionarele latine; astfel, el a aflat ca “tonul miraculos” semnifica “un eveniment extraordinar care depaseste toate puterile umane cunoscute sau fortele naturale si caruia ii este atribuita o cauza divina sau supranaturala”.


In 2010, John Hutchinson, un expert in energie electromagnetica din Vancouver (Canada) a ajutat la purificarea apei otravite din Golful Mexic, ca urmare a deversarilor masive de petrol. El si partenerul sau de cercetare, Nancy Hutchinson, au folosit frecventa 528 Hz si alte tonuri de solfegiu pentru a reduce nivelul de petrol in apele poluate. Zona poluata a fost tratata cu aceste frecvente timp de patru ore in prima zi, iar a doua zi dimineata apele poluate au fost eliminate pe o anumita distanta. Ei au restaurat vitalitatea apei, astfel incat pestii, delfinii si alte vietuitoare marine s-au reintors. Rezultatele lor au fost certificate de catre Dr. Robert Naman, seful unui laborator chimic din Alabama (SUA), un chimist cu aproape 30 de ani de experienta in domeniu.


John Lennon a realizat „Imagine”, în 528Hz, și Paul McCartney ,,Band on the Run” în 528Hz, de asemenea. Ei știau ceva ce și noi experimentam cu privire la 528Hz. Aceasta este „cheia” pentru deblocarea „vibrației bune” în inima ta, generatoare de bucurie, credință, curaj, dragoste .


528Hz este considerata a fi frecventa iubirii divine, Codul Sursa. Aceasta frecventa ne readuce in armonie divina cu toata Creatia, facilitand vindecarea si miracolele.

 


Sursa: http://delalumeadun.blogspot.ro/2014/02/528-hertzi-frecventa-iubirii.html

Comentariile nu sunt permise.