Mesajul Indienilor Hopi

Conform profeţiei, va veni ziua când oamenii aflați la putere vor fi posedați. Acest lucru va scăpa de sub control. Posedarea va acumula putere şi se va răspândi. Această situaţie ar putea izbucni chiar pe pământul nostru. În cele din urmă, acest lucru ne va conduce la versiunea biblică a Armaghedonului; versiunea Hopi este strâns legată de aceasta. O bătălie decisivă finală între bine şi rău va avea loc sub un singur Dumnezeu. Profeţii spun ca vom vorbi o singură limbă şi că acest lucru se va întâmpla în Hopiland, în satul Oraibi, unde va fi trasat noul plan de viață (al omenirii) dupa tiparul si ciclul religiei. De asemenea, aici va fi luată și o decizie finală pentru cei netrebnici. Aceștia vor fi decapitați, sa nu mai vorbeasca. Daca aceste lucruri nu se materializeaza va fi o distrugere totala datorita actiunilor omului sau ale naturii. Aceasta este o profetie infircosatoare si multi nu o vor accepta.” (Dan Evahema, Bătrân Hopi)

Indienii Hopi sunt istoricii pentru toate triburile americane native. Credința lor ancestrală este că Pământul a fost curățat deja de trei ori. Hopi au știut dintotdeauna că prima purificare a planetei a fost cu foc, a doua cu gheață și cea mai recenta distrugere care a asigurat innoirea și repararea a fost un potop, acum 11,000 sau 12,000 de ani. Unii cred că adevarata data a acestei inundații a fost 5 Iunie, 8498 i.C. Hopi numesc era curentă a umanității ca “Cea de-a patra vârstă/eră a omului”.

Conform învățăturilor Hopi și a pofețiilor celor bătrâni, vom intra în curând in “A cincea era a omului”. Ei numesc aceasta viitoare era umana, “Lumea iluminării” care din punct de vedere astronomic pare sa coincida cu inceputul Erei Vărsătorului. Profețiile Hopi prezic alte doua lumi pe care le vom experimenta. “A șasea eră” va fi “Lumea profeției și a Apocalipsei”. Aceasta va fi urmată de “Lumea implinirii” sau “A șaptea eră”.

Americanii nativi nu au fost doar strămoșii primilor oameni care au venit in America de Nord; Pentru sute de ani acest popor a luptat pentru implinirea rolului lor stabilit, de Păstrători ai Pământului. Această învatatura sacra, odata necunoscută stramosilor, revine in zilele noastre. Această parte a profețiilor Hopi se aseamană foarte mult cu viitorul prevazut de poporul Maiaș, Aztec si Incas.

Hopi cred ca ei au descins din Pleiade cu mult timp in urma. Stramoșii lor, credeau despre poporul Hopi initial, ca a ajuns in Pleiade din Lyra, care este Nebuloasa Inel dintre Constelatia Dragonului si Constelatia Lebedei. Pentru poporul Hopi, Lyra este cunoscuta ca “ochiul lui Dumnezeu”. Este interesant de specificat faptul ca denumirea antica pentru Lyra a fost Aquila Cadens; traducerea din greaca nu este alta decat “vultur in cadere”. Multe harti vechi cu stele arata constelatia Lyra ca pe un vultur tinand o harpa. / cântând la harpă.

Batrânii Hopi vorbesc despre erupții vulcanice in zona Pacificului la sfarsitul anilor 80. Aceste erupții cu lavă schimbă temperatura apei oceanului, care in schimb forteaza peștii prezenti in mod normal sa-si schimbe modul de migrare. Somonul din Alaska nu mai este atat de abundent ca inainte. El Nino a depasit si el bariere record. Aceste accidente din natura spun populatiei Hopi ca legendele stramosilor lor se implinesc si ca acum ne aflam la finalul Visului.

Batrânii Hopi ne avertizează că umanitatea trebuie sa se intoarca la conexiunea sa cu pamantul. Ar trebui sa restituim sanatatea si echilibrul corpurilor noastre mâncând grâne naturale. Hopi danseaza Dansul fantomei pentru a creste constienta oamenilor la nivel global. Se spune ca trebuie să incetam din a ne mai lupta unii cu altii, pentru ca fratii nostri oameni nu sunt dușmanul. Instituția Corporației este dușmanul umanitatii pentru ca ei sunt lacomi dupa obtinerea profitului de pe urma planetei fară a lua prea mult in considerare impactul viitor asupra mediului inconjurator. Este usor de indentificat adevarul in acest ghid, si de stiut ca nu este vreo poveste.

Cele trei zile de intuneric din profetia Hopi vor veni. Aceasta predictie este reflectata in avertismentele religiilor lumii.

Hopi știu ca Pasarea Phoenix isi va ridica aripile si va zbura. Focul care a ars a fost consumarea dorintelor umane. Înca nu suntem in echilibru.

O veche profetie Hopi dă culturii mondiale urmatoarea orientare: “Cand steaua albastra Kachina isi va face aparitia in ceruri, cea de-A Cincea Lume se va ivi. Va veni când steaua albastra Kachina dansează și își dă jos masca. Aceasta va fi ziua purificării.”

Poporul Hopi poate sa-ti arate exact unde este pe cer steaua albastra Kachina; nu este alta decat steaua pe care noi azi o stim ca Sirius. Evenimentul pe care aceasta cultura indigena asteapta sa-l ateste, scoaterea mastii astfel incat intreaga umanitate sa poata identifica steaua albastra Kachina, se va intampla cu siguranta fara avertisment. Stramosii au crezut ca aceasta intamplare va avea loc dintr-o data.

Toate ceremoniile poporului Hopi se vor opri cand Steaua Albastra Kachina isi da jos masca. Pentru un timp nu vor mai fi ceremonii, nici credință. Apoi Oraibi, Mecca culturală a religiei și societii Hopi, va reintineri prin restituirea ceremoniilor si a credintei. Acest eveniment marcheaza inceputul unui nou ciclu de viață.

Faptul ca lumina acestei stele este albastra este foarte interesant din motive pe care multi oameni nu le vor intelege momentan. In era curenta, multi oameni se intreaba daca exista vreun motiv pentru care ei se afla aici; ca si cum ar trebui sa indeplineasca un scop maret. Este normal pentru oamenii de pretutindeni sa caute raspunsuri despre cine sunt cu adevarat si de ce simt ca adevaratul lor scop este pierdut.

Astazi, societatea globala priveste in jur la tot ceea ce se intampla in lumea noastra si, putem simti in adancul sufletului, ca lucrurile se modifica. Putem spune la un nivel constient ca se intampla o schimbare, nu doar noua, personal, ci la scara globala. Asta din cauza efectului luminii albastre si modificarii campurilor electromagnetice pe planeta noastra.

Credeti sau nu, aceasta prezenta magnetica are un efect profund asupra mintii umane si declanseaza renasterea tuturor celulelor vii de pe planeta noastra. Inainte de a incepe sa credeti ca acest rationament este vreo nebunie paranormala, trebuie sa stiti ca stiinta si medicina au descoperit recent ca lumina albastra face mintea umana sa fie mai activa. In plus, terapia cu lumina albastra a dat rezultate in vindecarea acneei, in probleme ale pielii si cancer de piele. Stomatologii au descoperit si ei rezultate extraordinare in tratarea tumorilor gingivale, cu lumina albastra de frecventa inalta. Veti invata mai multe despre efectele campurilor magnetice si despre vibratiile de lumina, culoare si sunet ale Pamantului.

Poporul Hopi are multe sa ne impartaseasca, multe din legendele sale. Marele Spirit a acordat, de asemenea, acestor administratori indigeni de pe continent, foarte multa intelepciune si cunostinte despre aceasta era a umanitatii.

“Cel de-Al Treilea Razboi Mondial va fi inceput de acei oameni care au descoperit primii Lumina in celelalte tari vechi.” (Lumina se refera la intelepciunea divina sau inteligenta in India, china, natiunile Islamice, Africa). Statele Unite vor fi distruse, de bombe atomice si radioactivitate. Doar Hopii si taramul lor va fi ferit ca o oaza in care refugiatii vor zbura. Ascunzisurile de bombe sunt niste minciuni. “Doar oamenii materialisti cauta sa-si faca adaposturi. Acei care sunt impacati in inima se afla deja in maretul adapost al vietii. Acolo nu exista adapost pentru rautate. Aceia care nu fac diferente ideologice sunt gata sa continue viata in alta lume, fie ei de rasa neagra, rosie, sau galbena. Toti sunt unul, frati.”

“Cel de-Al Treilea Razboi Mondial va fi un conflict spiritual cu continut material. Problemele materiale vor fi distruse de fiintele spirituale care vor ramane sa creeze o singura lume si o natiune sub o singura putere, aceea a Creatorului.”

”Manifestarea în viitor a celei de-A Cincea Lumi a început. Aceasta este facuta de catre oamenii umili, ai natiunilor mici, ai triburilor si ai minorităților rasiale.

”Poți citi asta in Pământul însuși. Forme de plante din lumi anterioare au început să se răspândească precum semințele. Asta ar putea da startul unui nou sutdiu de botanică, daca oamenii ar fi într-atât de înțelepți, încât să le citească. Aceleași tipuri de semințe sunt plantate în cer pe post de stele. Aceleași tipuri sunt plantate in inimile noastre. Toate acestea sunt la fel, depinde de modul în care te uiți la ele. Asta este ceea ce face apariția următoarei lumi, celei de-A Cincea.

”De asemenea, Hopi au prezis că ”Insula Țestoasă ar putea să se întoarcă de două sau de trei ori și oceanele și-ar putea da mâna și uni cu cerul.” Aceasta pare să fie o profeție schimbării polilor – o întoarcere a planetei pe propria axă. Hopi numesc asta condiție iminentă – și asta a societății de azi – “Koyaanisqatsi”, ceea ce înseamnă lume scăpată de sub control … un stadiu al vieții care cere o alta cale.

”Mesajele vor fi scrise în piatră, printre grânele sacre, si chiar apele. (forme geometrice sacre au fost găsite chiar și în gheață). Din purificator va fi emisă o măreață Lumină Roșie. Toate lucrurile isi vor schimba modul lor de a exista. Fiecare lucru viu, de la cel mai mic la cel mai mare, va avea oportunitatea să se modifice.”

”Acei care se întorc la căile primite în învățăturile originale, și își trăiesc viața într-un mod cât mai natural nu vor fi atinși de venirea Purificatorului. Aceștia vor supraviețui și vor construi noua lume. Doar în învățăturile antice va fi găsită abilitatea de a înțelege mesajele.

Este important să înțelegem ca mesajele vor fi găsite în orice vietate, chiar și în propriul corp, chiar și într-o picătură a sângelui nostru. Toate formele de viață vor primi mesajele de la gemeni. Acelea care zboara, plantele, chiar și iepurii.

”Multi vor părea că și-au pierdut sufletul în aceste ultime zile. Atât de intensă va fi natura schimbării, incât aceia care au conștiința spirituală slabă vor înnebuni, pentru că nu suntem nimic fără spiritul nostru. Acestia vor disparea, pentru ei acestea nu sunt decat vase gaunoase nefolositoare.” Viata va fi atat de grea in orase incat multi vor alege sa renunte la ea.

„Doar aceia care se intorc la vechile valori vor fi capabili sa–si regaseasca pacea interioara. Va trebui să fim capabili să ne găsim eliberarea din nebunia care ne va inconjura. Vor fi timpuri foarte grele pentru femeile cu copii, pentru ca vor fi ocoliti si multi copii din aceste timpuri vor fi anormali. Unii provin din Stele, altii din lumi din trecut, unii vor fi chiar creați de mâna omului într-un mod anormal, și vor fi lipsiți de suflet. Foarte mulți oameni din aceste timpuri vor avea sufletul gol, nici o urmă de viața in ochi.

”Cu cât ne apropiem mai mult de venirea Purificatorului vor începe să existe aceia care umblă precum fantomele prin orașe, prin canioane construite cu mâna lor. Cei care umblă prin aceste locuri își vor îngreuna mersul; va părea chiar dureros sa facă orice pas, pentru că vor fi desprinși de propriul suflet si de Pământ.

”După apariția gemenilor, vor începe sa dispară din fața ochilor tăi, precum fumul in exces. Alții vor avea deformări grave atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Vor exista aceia din alte lumi care trăiesc in alte corpuri, multe porți care ne-au protejat odată acum se vor deschide și va interveni confuzia. Confuzia între sexe, între copii și înaintașii lor.

”Viața se va degrada și va fi foarte puțină ordine socială. Mulți își vor dori ca munții să cadă pe ei doar pentru a-și pune capăt propriei nefericiri. Totuși, alții vor părea neatinși de tot ceea ce se întâmplă. Cei care-și amintesc învățăturile originale, își vor reconecta inima și spiritul. Cei care-și amintesc de mama și tatăl lor sunt Pahana, aceia care au plecat să trăiască în munți și păduri.

”Când Purificatorul va veni îl vom vedea inițial ca pe o stea mică, roșie, care se va așeza in Ceruri spre a ne privi de aproape, urmărindu-ne cât de bine ne-am amintit de lucrurile sacre.

”Acest Purificator ne va arăta foarte multe semne miraculoase în ceruri. Astfel vom ști despre Creator ca nu este un vis. Chiar si aceia care nu simt conexiunea cu propriul spirit vor vedea chipul creatorului pe cer. Lucrurile nevăzute vor fi resimțite foarte puternic.

”Multe lucruri fără sens vor începe să se ivească, pentru că realitatea se va schimba la intrarea si la ieșirea din visare. Acum se vor deschide multe uși de acces către lumea inferioară. Lucruri de mult uitate se vor întoarce spre a ne aminti creațiile noastre din trecut. Toate ființele vor dori sa fie prezente în această zi când timpul se termină, și intrăm pentru totdeauna în ciclul celei de-A Cincea Lumi.

”Vom primi multe avertismente pentru a ne schimba atât calea de sub Pământ, cât si cea de deasupra. Apoi, într-o dimineață, ne vom trezi într-o clipa cu Apusul Roșu. Cerul va fi sângeriu. Foarte multe lucruri ale căror natură nu este cunoscută exact în prezent, vor începe să se desfășoare în acel moment. O mare parte a realității nu va fi cum este acum.

”Vor fi multe fiare ciudate pe Pământ în acele zile, unele din trecut, altele pe care nu le-am mai văzut. Natura umană va părea ciudată in aceste timpuri. După un timp vom merge din nou cu frații noștri din Stele, dar nu înainte ca Purificatorul să-și lase amprenta asupra Universului.

”Niciun lucru viu nu va fi atins aici sau in ceruri. Se spune ca drumul spre aceste timpuri va fi găsit în inimile noastre, prin reunirea cu propriul spirit. Trebuie să devenim simpli și să ne întoarcem la traiul pe și cu Pământul, în armonie cu creaturile lui, sa ne amintim că noi suntem cei care îl protejează, cei care întrețin focul Spiritual. Rudele noastre din Stele vin acasă spre a vedea cât de bine ne-am descurcat in drumul nostru.

”Mesajele lăsate celor de pe Pământ care-și amintesc vechile obiceiuri vor fi găsite scrise în piatră, în grâne sfinte si chiar în ape.”

Aceste mesaje scrise în grâne sacre pot fi imediat corelate cu doua lucruri existente astăzi. Una este modificarea genetică a culturilor de cereale. Altele le vedem in ”cercurile din recolte” care apar cu o frecvență sporită astăzi și sunt departe de a fi simple cercuri. Toate aceste desene complexe conțin elemente din cultura mai veche a Pământului , însă cel mai mult folosite sunt hieroglifele Petro și simboluri ale Maiașilor și ale Indienilor Americani. De asemenea, au fost găsite cercuri în apa de sub gheața lacului și spirale sau cercuri concentrice în stratul de zăpadă și nisipul de pe plajă.

În ceea ce privește mesajele inscripționate în piatră, primul gând ar fi enigme precum liniile Nazca. Totuși, acestea sunt mesaje despre care nici cei bătrâni din Peru nu au nicio idee privind seminificația lor. Mesajele din piatră pot fi câmpurile magnetice ale planetei, dar, de asemenea, pot fi despre ”pietrele vii” ale Maiașilor. Acestea sunt cunoscute drept pietrele vorbitoare. Poate ca aceasta se referă la ”Băieții Grași”, sculpturi create din bolovani uriași aranjate în cercuri despre care s-a descoperit că ar avea două tipuri de aranjamente magnetice. Figurile din piatră masivă au un loc magnetic pe tâmpla dreaptă. Cei care reprezintă întregul corp al figurii, au câmpuri magnetice naturale în centrul trunchiului. Această zonă magnetică este parte a compoziției naturale a rocilor masive si nu ceva introdus pentru a crea acest rezultat.

 

Sursa: http://2012numaratoareainversa.ro/2012/mesajul-indienilor-hopi_138.html

Comentariile nu sunt permise.