Piramidele din Bosnia sunt active! Transmit un flux informațional în spațiu

Piramidele din Bosnia au fost fotografiate folosindu-se o tehnică specială prin care s-a descoperit că radiază energie până la 10 kilometri înălțime.

Polycontrast Interference Photography (PIP) este o tehnică fotografică descoperită de Harry Oldfield, un biolog din Marea Britanie. Prin această tehnică se poate măsura nivelul energetic al oricărui obiect fotografiat și inclusiv al corpului uman.

În 2012, o echipă de cercetători sârbi, condusă de Sasa Nedfeji, a inițiat un proiect de cercetare folosind tehnica de fotografiere PIP. Scopul cercetării a constat în măsurarea câmpului energetic al piramidelor din Bosnia. Rezultatele au fost de-a dreptul fascinante pentru că așa cum arată și fotografiile câmpurile energetice ale piramidelor sunt active.

Au fost fotografiate cele cinci construcții megalitice: Piramida Soarelui, a Lunii, a Iubirii, a Pământului, precum și piramida Tumulus din Vratnica.

Fotografiile piramidelor au fost transmise omului de știință Goran Marjanovic, care a măsurat undele electromagnetice verticale de deasupra piramidelor. Cercetătorul a concluzionat că aceste unde au o frecvență de 30 kHz și o lungime de peste 10 kilometri. Interesant este faptul că până în prezent cea mai mare undă de radiație naturală nu are o lungime mai mare de un metru. Acest fapt i-a împins pe specialiști să creadă că aceste piramide nu doar că trebuie să dețină un sistem de generare a energiei, dar trebuie să fie dotate și cu o antenă care să genereze semnalul electromagnetic pentru o distanță atât de mare.

Valul de radiații generat nu este altceva decât o sursă informațională pe care piramidele o trimit în atmosferă. Aceste informații pot fi de structură magnetică, electromagnetică, biologică sau chiar unde ultrascurte.

Pentru ca informațiile să fie transmise este nevoie de un generator, dar și de o antenă. Conform calculelor cercetătorilor, antena ar trebui să de o lungime de circa ¼ din lungimea undelor emise, adică de 2,5 kilometri. Bineînțeles că această antenă nu există, fapt care contrazice această lege a fizicii. Și atunci cum sunt transmise aceste radiații informaționale?

Citeste si:  Misterioasele „piramide” ascunse in Biblie

Nu se poate răspunde încă la această întrebare, dar conform normelor în vigoare frecvențele între 30 și 150 kHz sunt folosite în prezent pentru a comunica cu sateliții de pe orbita Terrei.

piramidele din bosnia

 

Este posibil ca aceste piramide din Bosnia să fi fost construite cu scopul de a transmite informații în spațiu? Probabil că da, iar tehnologia folosită este dincolo de înțelegea noastră.

 

Sursa: www.descopera.ro

Comentariile nu sunt permise.