Mesaj de la Little Grandmother – Kiesha Crowther

Kiesha Crowther este o femeie albă de 38 de ani care nu are strămoși nativ-americani. Din 2008, ea și-a luat denumirea de „Mica Bunică”, și este un shaman pentru tribul „Sioux Salish„. Ea a format ceea ce ea numește „Tribul Multelor Culori„, care pare să fie compus în întregime din membri albi, în special europenii albi.

Mesajul Micii Bunicuțe:

Schimbări profunde, la nivel mondial trebuie să se întâmple pentru ca viaţa de pe Pământ să fie guvernată de dragoste, mai degrabă decât frică (putere, lăcomie, și ego). Chiar acum, adevăruri despre cine suntem și ce suntem capabili, sunt ascunse de către guverne și entități puternice, care nu vor să piardă controlul sau profitul. Dacă această cunoaștere ar fi făcută publică, ne-ar trezi la adevărul de unde venim și am putea trăi liberi și echitabil. Divulgarea originilor noastre cosmice ar fi schimbat profund concepțiile noastre despre univers și Dumnezeu. Aceasta ar face majoritatea religiilor inutile, deoarece acestea ar fi văzut că ceea ce sunt a fost făcut de om. Cele trei lucruri care controlează viețile noastre sunt guvernul, religia și afacerile (banii).

Începând cu anul 2009, toţi deținătorii înțelepciunii au arătat că înainte de a ne putea schimba conștiința noastră, guvernul, religia, și afacerile vor trebui să eșueze. Aceasta deoarece aceste trei lucruri ne țin separaţi, prevenind crearea unei lumi condusă de inimă.

Lumea a fost controlată de către o mână de oameni puternici pentru o lungă perioadă de timp. Ei știu ce informații nu trebuie să fie făcute publice, în scopul de a rămâne la putere. De exemplu, mi s-a arătat că există o invenție care trage lumina din cer și este capabilă să furnizeze o mare parte din energia lumii (dispozitivele free energy). Aceasta a fost creată de Nicola Tesla și a fost ascunsă, deoarece cei de la putere nu doresc să creeze o sursă de energie gratuită. În curând vor fi făcute publice, iar guvernele vor începe să eșueze.

Religia a fost folosită pentru a crea diviziuni între noi, astfel încât să ne omorâm în lupte și războaiele în numele său, văzând alte persoane ca inamici sau nevrednici. Aceste diviziuni iluzorii trebuie eradicate pentru a ne trata unii pe alții cu bunătate și compasiune. Când guvernul, religia și afacerile vor începe să eșueze, va exista o nivelare a câmpului de joc. Guvernarea a lumii va suferi o reorganizare și unele țări care sunt puternice acum, nu vor mai fi. Acest lucru se va întâmpla din cauza forțelor economice și realităților care sunt acum minimalizate. Când schimbările vor veni omenirea poate avea un nou început. Prăbușirea structurilor noastre economice și politice, precum și a sentimentului de siguranță, ne va ajuta să ne deschidem conștiința. Vor avansa mai rapid prioritățile noastre (care vor fi altele faţă de prezent), viețile și societățile se vor schimba.

Cheia pentru evoluția noastră spirituală și supraviețuire pe Pământ este să ne amintim cine suntem. Suntem co-creatori divini ai realității noastre; suntem Marele EU SUNT.

Este obligația noastră de a recupera această capacitate divină pentru a o utiliza la imaginarea unei lumi noi și frumoase. Imaginare născută dintr-o singură inimă umană care are puterea de a inspira o schimbare la nivel mondial. Tribul Multelor Culori este o astfel de imagine. De sute de ani, culturi indigene au vorbit despre venirea Tribului Curcubeu. Oamenii din acest trib sunt cei care vor schimba lumea. Voi sunteți Tribul Multelor Culori. Imaginaţi-vă o lume frumoasă iubitoare în care doriți să trăiţi. Împreună ca un trib al mai multor culori, vom face schimbarea!

 

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/2016/01/mesaj-de-la-little-grandmother-kiesha.html#more

Comentariile nu sunt permise.