Mesaj de la maeștrii spirituali care ne ghidează -1

539622

Suntem încântați că suntem în măsură să vă spunem că progrese enorme sunt făcute în toți cei care s-au trezit și se trezesc spiritual. Pentru unii acest lucru va veni ca o surpriză pentru că se simt ca și cum ar fi într-o călătorie fără de sfârșit, care doar crește în intensitate. Am vrea să înțelegeți că din perspectiva noastră, noi suntem în măsură să vedem cum această energie a adus foarte multe la suprafață pentru vindecare îngăduind ca unele aspecte ale voastre să fie pur și simplu lăsate în urmă, dacă așa alegeți. Mulți dintre voi simt că s-au întors unde au fost cândva, ei trebuie să înțeleagă că acest lucru este așa pentru a avea posibilitatea de a alege diferit, de a crea o nouă cale pentru ei înșiși.

 

În aceste momente multe se petrec în visele voastre. S-ar putea să vă fie arătate posibilități în viața voastră, domenii care este nevoie să fie abordate și, cel mai important, s-ar putea să lucrați la vindecarea vieților trecute. Dacă vă treziți și nu vă amintiți visele, acesta nu este un motiv de îngrijorare, în unele cazuri se întâmplă așa pentru propria voastră protecție, ca să nu aduceți trauma experimentată în realitatea voastră. Pentru cei care sunt pregătiți, viețile trecute foarte importante sunt aduse la suprafață, vieți pe care cineva le-ar putea considera întunecate sau chiar opuse sufletului vostru. Înțelegeți că toți ați avut vieți de ambele feluri, ați avut vieți pline de bucurie și lumină și ați avut vieți pline de întuneric. Ambele sunt valoroase pentru creșterea sufletului. Cum o puteți aprecia pe una dacă nu o aveți pe cealaltă ca și contrast? Cu toate acestea, cea mai importantă lecție pe care o aveți de înțeles este că voi sunteți totul, lumină, întuneric și în între ele. Nu există nici o judecată pentru acele vieți deoarece ele v-au permis să creșteți și să deveniți sufletul ascendent care sunteți astăzi. Mulți dintre voi atunci când s-au confruntat cu viața lor mai întunecată au intrat în ura de sine sau în auto-incriminare. Chiar și cei care nu sunt conștienți de ceea ce li s-a arătat au descoperit că auto-aprecierea și stima de sine au avut de suferit. Mulți experimentează îndoieli intense datorită acestor probleme care revin din nou la suprafață. Înțelegeți că scopul nu este ca voi să vedeți ceea ce vă lipsește, ci să vă iubiți și să vă iertați toate aspectele. Scopul lor este ca voi să vedeți cum dualitatea v-a servit și v-a permis să experimentați atât de multe.

 

În timp ce lucrați la a vă ierta pe voi înșivă și ajungeți să înțelegeți că voi, ca și suflet, nu sunteți nici lumină și nici întuneric, vă veți găsi echilibrul interior. Pe măsură ce lăsați în urmă judecarea dualității în voi înșivă, veți fi în stare să lăsați în urmă și punctele de vedere pe care încă le mai dețineți în judecarea semenilor voștri. Când veți înțelege că și cele mai strălucitoare suflete au experimentat vieți de întuneric și că acelea le-au făcut doar să strălucească și mai puternic, veți putea în sfârșit să iertați cu adevărat. Prin înțelegerea că nu este nevoie ca dualitatea să existe veți fi în stare să creați noi sisteme, noi moduri de a fi care sunt iubitoare și lipsite de judecată pentru cei care nu înțeleg nevoia de schimbare în acest moment. Veți fi în stare să creați noi căi în voi înșivă și în lumea din jurul vostru nu dintr-un spațiu de lumină, ci dintr-o stare/spațiu de iubire. Când creați din această vibrație, lucrarea îi va atrage pe mulți, îi va ajuta pe mulți să se deschidă și să înceapă să-și exploreze propriul suflet.

 

Niciodată înainte n-a fost iubirea de sine și a tuturor aspectelor voastre, lumină și întuneric, mai importantă ca și acum. Atât de mulți dintre voi ieșiți din coconul vostru, mai puternici și pregătiți să creați realitatea pe care vi-o doriți, chiar dacă direcția este încă neclară. Asta este minunat și suntem atât de emoționați să vedem ceea ce veți crea, dar vă îndemnăm să vă asigurați că lăsați în urma voastră toate judecățile legate de ceilalți, inclusiv a celor pe care îi considerați întunecați. Pentru ca creațiile voastre, viziunile voastre pentru viitor să-și atingă pe deplin potențialul, ele trebuie să fie centrate din inima voastră care nu mai deține dualitate.

 

De asemenea, este un moment important să vă conectați cu suflete asemănătoare vouă. Mulți dintre voi ați fost în izolare, cu excepția conexiunilor voastre prin intermediul internetului. Mulți sunt treziți și mai mulți se trezesc în fiecare zi, nu mai este nevoie să vă simțiți atât de singuri. Găsiți grupuri sau creați-vă unul propriu care să vă permită să vă conectați fizic, social și spiritual. Pe măsură ce fiecare dintre voi apare mai puternic și mai capabil să stea în adevărul său veți descoperi acest lucru mult amplificat atunci când veți începe să vă conectați cu alții. Unora acest lucru li se poate părea înfricoșător, dați-i drumul deoarece aceasta este o programare veche care nu-și are loc în viitorul vostru. Îngăduiți-vă să vă conectați, visați și construiți viitorul pe care-l doriți fără frică.

 

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro

Comentariile nu sunt permise.