Gregg Braden – Matricea Divină (video cu subt.RO) -1

„Lumea în care trăim nu este nici mai mult nici mai puţin decât reflecţia propriilor noastre stări de spirit din inima noastră. Iar dacă alegem să trăim într-o nouă lume, dintr-o perspectivă interioară, decât săpersistăm în cea externă, putem alege în interiorul nostru să simţim şi să conştientizăm acele trăiri, pe care ştiinţa le consideră azi răspunzătoare de schimbările din lumea exterioară, emoţii pornite din inimă, gânduri, dorinţe, credinţa că suntem deja vindecaţi, că ceea ce dorim deja s-a împlinit, mulţumirea şi aprecierea pentru timpul pe care îl petrecem în această lume. Pentru că, fiind într-un program de „simulare”, nu putem şti cu adevărat cât timp vom fi aici.
In ceea ce mă priveşte, în fiecare zi fac tot ce îmi stă în putinţă şi îmi pun întrebarea: „Cum pot face ca fiecare loc prin care trec azi să fie un loc mai bun după plecarea mea?

Mulţumim blogului Dincolo De Limite pentru acest articol şi pentru filmul tradus

Există şi cartea tradusă în limba română şi aceasta poate fi cumpărată de aici: http://www.divin.ro
Iată ce se spune despre carte pe divin.ro:
„Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică? Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?
Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care „este”, pur şi simplu. În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil. În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această „matrice” este locul în care îşi au începutul ADN-ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck –Matricea Divină – este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda – în lumea noastră – a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.
Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei.
În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale,

Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre – şi că ceea ce am crezut odată, este pe cale să se schimbe!” –

Sursa : http://www.divin.ro 

http://burebista2012.blogspot.ro

 

 

Matricea Divină : (materialul este impartit in 5 parti, dupa terminarea primului accesati 2, 3, 4 si 5 din aceeasi fereastra youtube)

Comentariile nu sunt permise.