Gregg Braden – Matricea Divină (video cu subt.RO) -2 -Vindecand cancerul prin tehnologia emotiilor

NA*-Transcrierea subtitrării din materialul video de la final.

”Cănd resimțim o emoție puternică în inimă, creăm în interiorul corpului unde electrice și magnetice, care se propagă dincolo de corpul nostru, către exterior. Ceea ce face interesul acestor cercetări, este că aceste unde se propagă pe o distanță mare, ce depășește câțiva metrii, acoperind suprafețe kilometrice. Este exact ceea ce se petrece acum, în această încăpere, în care se produc emoții ce cuprind spațiul mult dincolo de această clădire, dincolo de aceste ziduri. Și veți putea vedea în această după-amiază, că atunci când foarte mulți oameni se reunesc sub același sentiment, acele inimi care se unesc într-o singură simțire, pot produce o schimbare în lume! Și veți vedea în ce măsură! Pare un miracol până ajungem să îl înțelegem în termenii științei, unde nu mai este miracol, ci tehnologie. O tehnologie puternică de interior.

Așadar, acest film a fost făcut într-un spital fără medicamente, în Beijing, China. Spital fără medicamente…îmi place acel spital!!

Acest film, prezintă o femeie, care fusese diagnosticată cu un tip de cancer la vezica urinară, o tumoare de aproape 9 cm în vezica urinară. Medicii occidentali i-au spus că nu mai pot face nimic, că nu o pot ajuta. Astfel, a apelat la o clinică din China, în care modul de abordare a fost unul diferit și unde se aplică această tehnică de vindecare, provenită din înțelepciunea străveche și care este în acord cu știința.

Ceea ce veți vedea sunt următoarele: sunt trei specialiști, trei oameni instruiți să simtă emoția potrivită, exact acea emoție care vindecă și care ia naștere în inima lor (NA*: este exact vibrația cu frecvența organului sănătos; pe aceeași idee cercetătorii ruși au produs un aparat portabil de vindecare în familie, care produce frecvențele de vibrație bune pe fiecare organ astfel încât organul bolnav cu frecvență ”dereglată”, va primi o corecție prin stimulare cu frecvența de vibrație ”sănătoasă”; mai multe pe www.biomedis.ro; pe acest principiu se bazează aparatele de biorezonanță care fac tratament).

Ei își crează sentimentul că femeia este deja vindecată; apoi putem privi în interiorul corpului ei printr-un dispozitiv cu ultrasunete (ecograf), și putem vedea cancerul dispărând. În numai 3 minute, în prezența ”limbajului care vindecă”.

Ceea ce veți vedea este acea femeie, în stare conștientă, nu este sub influența anestezicelor, ea crede în acest proces, ea crede în ceea ce se întâmplă. Și cei trei specialiști sunt în măsură să creeze sentimentul de sănătate în interiorul lor, ca și cum femeia ar fi deja vindecată. Apoi, pe ecranul computerului vom vedea două imagini: prima imagine este cea din-nainte de vindecare, iar cea de a doua prezintă în timp real, astfel ca să putem vedea procesul de vindecare pe măsură ce se desfășoară.

În timpul vindecării, îi veți auzi pe cei trei specialiști incantând un cuvânt. Vreau să înțelegeți că nu este vorba de nici o magie a cuvântului, ar putea fi orice cuvânt. Acest cuvânt este cel pe care ei l-au ales, care îi împuternicește și care le induce lor sentimentul de vindecare, astfel că ei au convenit că acesta este cuvântul potrivit care să creeze mediul pentru vindecare. Însă ar putea fi orice cuvânt.

Este trează (pacienta), este conștientă, sunt trei specialiști în spatele ei, iar aici este tumora, chiar aici. Pata neagră este spațiul gol din vezică, aceasta este tumora. Cealaltă imagine arată imagini instantanee scurte din timp real, din momentul tratamentului. Totul a durat 2 minue și 40 de secunde. Imaginea din stânga arată tumora, în imaginea din dreapta tumora a dispărut.

În termenii gândirii occidentale, știința consideră acesta un miracol. Pentru că ei nu înțeleg sentimentul care încorsetează totul, și nu înțeleg nici limbajul transmis prin afect. Odată ce îl vom fi înțeles, acesta nu va mai fi un miracol, ci o tehnologie.

Ascultați incantația din timpul tratamentului pacientei ”wa sha! wa sha! wa sha!”… cuvântul pe care îl rostesc în traducere înseamnă ”deja s-a întâmplat”, ”deja vindecat”. În mintea și în inima lor converg către punctul în care vindecarea deja s-a produs. Nu că se va produce! Și nu că urmează a se produce! sau că este un proces lung și încet… Ci deja s-a întâmplat! Iar acest aspect este important, pentru că acest câmp de energie este oglindirea, reflexia sentimentelor noastre, a ceea ce experimentăm pe moment.

(NA*=cei trei specialiști au fost antrenați pentru ca credința lor și forța lor de INTENȚIONARE să conveargă într-o singură aliniere, către un singur punct, cel în care organul intern este perfect vindecat și perfect sănătos. Citez :„Au numit-o intenţie şi au descris-o drept ghidarea voinţei cu un anumit scop, energia alinierii” , sau ”manevrarea intenţiei începe cu o comandă dată ţie însuţi; comanda este apoi repetată până devine comanda Vulturului (a Sursei Supreme)…clipa în care luptătorii ating starea de linişte interioară…” ,sau ”…în univers există o forţă incomensurabilă şi indescriptibilă, numită intenţie, şi absolut tot ce se află în cosmos este legat de această intenţie…”, sau ”Legătura omului de rând cu intenţia este practic moartă, iar ucenicii încep cu o verigă de legătură cu spiritul inutilă, pentru că ea nu răspunde voluntar…”, ”starea de conştiinţă elevată este poarta spre intenţie…” (Carlos Castaneda) )

Așadar, dacă credința noastră este că vindecarea noastră urmează să se producă, sau că persoana potrivită va intra în viața noastră într-o zi, sau că vom avea bunăstare materială într-o zi, câmpul nostru de energie va continua să propage propria noastră convingere ”într-o zi…într-o zi…”. ”Într-o zi …” implică o perioadă nedeterminată, nefinalizată, mereu deschisă. Este o înțelegere foarte subtilă și puternică totodată a cum funcționează acest câmp. Câmpul despre care vom vorbi, Matricea Divină, este un câmp care reflectă realitatea noastră curentă, de acum, nu din viitor, nu din trecut, ci a momentului. Deci, orice alegem să experimentăm în viața noastră, trebuie mai întâi simțit în inimă, ca și când deja s-ar fi împlinit!

Iar ceea ce ați văzut este un fenomen care se produce tot timpul în această parte de lume, nu a fost un singur caz de vindecare. Ei fac asta tot timpul. Știința occidentală nu înțelege această metodă pentru că funcționează pe principiul că sentimentele, emoțiile, credințele noastre nu produc nici un efect în afara corpului nostru. Însă noi știm că nu este adevărat.

Experimentele pe care le-ați văzut, cele trei experimente, demonstrau în primul rând că ADN-ul uman influențează direct mediul înconjurător, apoi arătau că emoțiile umane produc schimbări în ADN, care la rândul său produce schimbări în mediul înconjurător. Iar acest fapt este posibil datorită existenței acestui câmp informațional, care interconectează toate lucrurile.

Experimentul confimă teoria matricei emisă de Max Planck, această matrice este conductorul. Acum, ideea că totul este interconectat, este foarte veche. Chiar și știința la sfârșitul secolului XIX, considera poteza unui câmp energetic invizibil, care conecta totul. Era o ipoteză controversată și foarte dezbătută la vremea respectivă. Pentru a afla dacă acest câmp există sau nu, pe atunci numit eter, s-a efectuat un experiment foarte cunoscut. În anul 1887, cunoscutul experiment a lui Michelson și Morley, a fost conceput pentru a afla dacă acest câmp există sau nu. În opinia mea, a fost un experiment reușit, însă slab interpretat. Timp de peste 100 de ani, știința s-a bazat pe o credință eronată, incorectă.

Aici devine interesant: 100 de ani mai târziu, în 1986, forțele Aeriene americane repetă experimentul și publică rezultatele într-o revistă științifică foarte cunoscută: Nature. Iată ce au aflat repetând experimentul, cu echipamente științifice mult îmbunătățite: au aflat că acest câmp există, apare comunicat în anul 1886, în jurnalul științific Nature vol. 322. Au exclamat: ”Ah, câmpul este acolo!” și nu doar că există, ci era exact cum intuiseră Michelson și Morley cu 100 de an în urmă, fără a avea echipamentul corespunzător. Atunci noi de ce nu știm de el? Ar fi trebuit să fie cap de afiș în toate revistele și ziarele mari și canalele de știri! Această descoperire schimbă totul în perspectiva științei, pentru că manualele neagă existența câmpului. Cariere multe s-au clădit pe concepția că acest câmp nu există. Iar acum câmpul există!

 

 

NA*=nota autorului/administratorului acestui site

Pe aceeași tema citiți articolul: ”Utilizarea energiei vindecătoare” din secțiunea Articole de cunoaștere lăuntrică.

Informații despre clinica din China, găsiți în articolul: ”Cel mai mare spital din lume care face tratamente fără medicamente”.

 

 

Sursa: http://www.dincolo-de-limite.blogspot.ro

Comentariile nu sunt permise.