Utilizarea energiei vindecătoare

Ce este energia ”bună” pentru sănătatea corpului?

Din punctul de vedere al corpului bolnav vs. corp sănătos, energia de vibrație a corpului sănătos, respectiv frecvența de vibrație a organelor interne sănătoase, este o frecvență de energie rafinată, înaltă, de armonie, care generează ca stare psihică: armonie, calm, liniște, echilibru, neamestecare cu energii neplăcute dark side.

Energia ”bună” este o energie din afara emoțiilor neplăcute, negative, din afara planului de manifestare dark side, din afara frecvenței de manifestare a ego-ului. În acel plan, în afara manifestării ego-ului, corpul se detensionează învățându-și lecția karmică adusă de boala din corp și dând astfel corpului ocazia reașezării pe frecvența de vibrație ”bună” de armonie, rafinată, de însănătoșire și centrare în sentimentul de bunăstare fizică și psihică.

Ce este energia ”rea”, care aduce boala în corp?

Energia ”rea” este o energie externă câmpului vital de frecvențe pozitive care alcătuiesc corpul, care pătrunde în corp și în organe datorită manifestării noastre prin ego, prin viziunea lui falsă, iluzorie și prin emoțiile lui de frecvențe joase, întunecate, agresive, de frici, de control, de aroganță, etc.

Manifestarea felului nostru de a fi prin ego, ne plasează într-un câmp de frecvență al iluziei-ego-ului, care deformează/distorsionează câmpul de armoniei al bunei funcționări a corpului, sau al unui organ intern.

De exemplu, un om care are un fel de a fi plin de lăcomie, aroganță și invidie, atrage în corpul său frecvețe specifice acestor emoții create din iluzia ego-ului, din planul ego-ului, planul dark side, încât putem spune că ar putea avea un suflet bun, dar este deformat de răutate și este necesar să avem grijă în preajma lui deoarece poate face rău. Este așadar vizibilă cu ochiul liber această deformare comportamentală, această deformare de fire omenească, în ceva întunecat, rău, agresiv. Această deformare este în profunzimea ei, o deformare de frecvențe de vibrație în corpul omului respectiv, care afectează funcționarea fiziologică a corpului, și care deformează frecvența sănătoasă de funcționare a unui organ intern. Prin urmare omul cu pricina suferă de crize de gută din cauza invidiei și lăcomiei, are colesterol mărit din cauza disperării de ”a avea” cu lăcomie anumite lucruri, etc.

Utilizarea energiei vindecătoare

Tehnologia vremurilor noastre a adus pe piață aparatele de biorezonanță care sunt reglate pe frecvențe de rezonanță ”bune”, replică specifică organelor sănătoase în armonia de manifestare a naturii. Cu alte cuvinte, cercetătorii au găsit frecvențele de funcționare ale organelor interne sănătoase și ale sistemelor fiziologice specifice organismului sănătos, pe care le reproduc și    transmit în corp prin intermediul aparatelor de biorezonanță.

efect diuretic    biomedis program vitalizare

Citat din descriere dispozitiv de biorezonanță: ”Dispozitivul BIOMEDIS Android reproduce semnalele energo-informationale a corpului nostru…Oscilațiile electromagnetice de intensitate slaba generate de dispozitiv, provoaca un răspuns de rezonanta în organism. Se produce activarea oscilațiilor fiziologice, care corespund celulelor si organelor sanatoase, și neutralizarea  oscilațiilor patologice provenite de la celulele si tesuturile bolnave ale organismului, virusuri, bacterii și ciuperci. Ca urmare, corpul restabilește funcționarea normală a organelor bolnave și homeostazei tuturor sistemelor sale. BIOMEDIS M este întruchiparea în viața a metodei unice de terapie biorezonanta, prin care vom rula mecanismele de autoreglementare a corpului, stabilite prin natura.

Fiecarui organ, sistem de organe, celula sau molecula le apartine o anumita gama de frecvente. In organismul bolnav frecventele electromagnetice a organelor si a sistemelor se modifica, adaugandu-se frecvente ale agentilor patogeni, ceea ce duce la disfunctii fiziologice.

Vibrațiile emise de aparat, provoaca un răspuns rezonant în organism. In corp se activează oscilații fiziologice, care corespund celulelor si organelor sanatoase și se neutralizeaza oscilațiile patologice provenite de la celulele si tesuturile bolnave ale organismului, virusi, bacterii și ciuperci. Ca urmare, corpul restabilește funcționarea normală a organelor bolnave și homeostazia sistemelor lor.” Sursa: www.biomedis.ro

Vindecarea cu palmele

Dacă o persoană dorește să facă vindecare prin energia curativă a palmelor, acționând asupra altei persoane, pentru a obține vindecarea ea trebuie să emită frecvența de vibrație vindecătoare specifică armoniei corpurilor perfect sănătoase, sau frecvența de energie specifică organului intern sănătos, cea din-nainte de îmbolnăvire. (inimă, plămâni, stomac, rinichi, vezică, etc.)

Dacă persoana care face vindecarea posedă emoții de frică de diferite naturi sau acumulări de emoții negative închise în corp de ceva vreme, atunci când va opera vindecarea cu palmele ar trebui să se abțină să emită aceste emoții de frecvențe negative deoarece ele vor interfera cu siguranță cu emisia dorită de energie vindecătoare, trimițând astfel pacientului o energie viciată, care nu vindecă dar nici nu amplifică boala, decât dacă intenția persoanei care vindecă este stabilită pentru a face rău.

Pe de altă parte dacă vindecătorul cu palmele are acumulari de emoții negative, aceste acumulări îi produc vulnerabilitate-receptivă, încât atunci când va lucra asupra unui organ intern bolnav al unui pacient, frecvența rea a organului bolnav poate fi recepționată și preluată de vindecătorul cu palmele instalându-se în organul intern sănătos al vindecătorului alterându-i frecvența de vibrație, într-o vibrație rea, de boală.

 

Distingerea conștientă între energii ”rele” de destabilizare a sănătății corpului și energii ”bune” de stabilizare, păstrare și consolidare a frecvenței energiilor ”bune” specifice sănătății organismului

1)Care sunt emoțiile care aduc energia ”rea” destabilizând frecvența de armonie cu natura și sănătate a corpului

-fricile de orice fel -destabilizează armonia frecvențelor bune, distorsionează frecvența de vibrație a corpului sau organului intern

-atitudinea de aroganță, superioritate, infatuare, înfumurare,etc.

-enervările, ofensele, jignirile, deranjul, intoleranța, nemulțumirile, etc.

-vinovățiile, remușcările, resentimentele, etc.

-dorințele, așteptările, posesivitățile, ambițiile, etc.

2)Care sunt ”emoțiile” care stabilizează energia ”bună”, de armonie și sănătate a corpului, cât și a organelor interne

-echilibru, calm, corp în vână-sănătos (o stare care trebuie permanent întreținută, sau activată prin sport în natură sau lucru în grădină), armonie interioară cu stare de bine; blăndețe de suflet-multă deoarece dezactivează aroganța specifică manifestării ego-ului, mulțumire de sine în orice acțiune și orice moment al zilei prin conștientizarea că este cel mai bun lucru posibil care îți este dat de la Sursă, cumpătare specifică înțelepciunii lăuntrice de a fi, stare de bine și mulțumire în bine atât cât este și nimic mai mult, stare de dragoste caldă pentru tot ce e viu, stare de bucurie pentru viața din tine.

3) Concluzii. 

-Orice distorsionare a frecvenței de vibrație de sănătate și armonie a corpului, este o dereglare a frecveneței de vibrație de conexiune cu energia de vibrație a naturii și universului, toate alimentate de la Sursă . Este dereglată alimentarea de la Sursă! Corpul și organele nu mai primesc energia de hrană (prana) necesară bunei funcționări.

-Din punctul de vedere al planurilor frecvențelor de vibrație, energia ”rea” există și se manifestă intens și activ, în mod natural, în planul de manifestare al frecvențelor 3D. Sau planul trei dimensional, în dimensiunea percepută cu simțurile ca fiind timp liniar concret, spațiu concret și formă concretă, câmp de ego-iluzie, matrice capcană de suferință fără ieșire cu situații de viață și stări interminabile fără ieșire, etc.

-Frecvența de energie ”bună” se găsește din abundeță și în stare veșnic nealterată în planurile de energie 5D și de la 5D în sus, prin aceasta înțelegând simțirea interioară a stării de fericire, extaz, starea de bine, de mulțumire fără motiv sau obiect, starea de iubire a vieții și naturii, admirare sau contemplare a naturii, starea de profundă interiorizare, starea de meditație, starea de intensitate a trăirii unui moment, conștiența trăirii ACUM și nu în trecut sau viitor, stare rafinată de simțire, etc.

 

Vindecarea

METODE DE RECEPTARE A FRECVENȚELOR ”BUNE”

1)Activarea prin rezonanță a frecvențelor ”bune” din natură. Vindecarea se obține prin reglarea frecvețelor proprii de vibrație, la potențialul de armonie și rebranșare la Sursă. Natura emană propria vibrație de armonie, de sănătate de viață și de aceea este capabilă să activeze prin rezonanță în corpul nostru frecvența bună de vibrație. Statul în mijlocul naturii în liniște, fără gânduri și emoții ”rele„, permite instalarea frecveței bune. Baia în apa de mare, lac, spălatul în râu de munte, curăță frecveța rea și permite refacerea frecveței bune.

Animalele de companie, animalele de curte, animalele sălbatice, emană frecvențe de armonie de sănătate a corpului și sunt capabile să activeze prin rezonanță în corpul nostru frecvența bună de vibrație.

Îngrijirea plantelor, a grădinii, a pomilor, lucratul pământului,

2)Contemplarea naturii, admirarea naturii până la copleșire, permite în timpul admirării sau contemplării, reinstaurarea frecvețelor de vibrații ”bune„.

Practica fotografiei, pictatului naturii, cititului sau scrisului de poezii pentru descrierea frumuseții naturii, etc. aprofundează capacitatea de branșare la frecvența ”bună” din  natură.

3)O viață simplă, fără pretenții, fără ambiții, fără dorințe și fără griji, permite stabilitatea în frecvențe ”bune” de armonie și echilibru interior, fără provocări de destabilizare.

4) Alimentația. Alimentația vegetariană crudă branșează pe frecvența ”bună”, alimentația vegetariană gătită menține și alimentează (mai slab decât cea crudă) frecvența de vibrație ”bună”. De asemenea extractele naturale din plante, fructe, semințe, ca sucurile, uleiurile, uleiurile volatile, tincturile, esențele, ca și ceaiurile. Toate acestea aduc conexiune cu frecvența de vibrație ”bună”, comparativ cu alimentele din supermarket-uri pline de E-uri si alte substanțe toxice, produse industrial prin multe procesări, etc. toate aducând în corp senzație de îngreunare din cauza instalării frecvenței de vibrație ”rea” care strică instantaneu vibrația ”bună” de sănătate a corpului.

5) Tratamentele sau întreținerea sănătății cu produse naturale, bio. Toate produsele de întreținere interne sau externe realizate prin metode naturale, din produse naturale, mențin curată frecvența de vibrație de alimentare de la Sursă cu energie hrănitoare ”bună”. Tratamente cu suplimente din plante, argint coloidal, aur coloidal; creme, șampoane, săpunuri, pastă de dinți, toate realizate manual din ingrediente naturale, etc. Comparativ cu produsele care atrag frecvență de vibrație ”rea” pentru corp, de îmbolnăvire, cum sunt produsele cu chimicale, produse în urma unor intense procesări, etc.

6) Tratament sau întreținere cu aparat de biorezonanță, tratament cu acupunctură, homeopatie, masaj, presopunctură, yumeiho, shiatsu, yoga, etc.

Toate acestea sunt metode de restabilire sau menținere a unei frecvențe de vibrație ”bună” pentru sănătea corpului, obținută prin rezonanță de consum, de recepție.

 

METODE DE EMISIE A FRECVENȚELOR ”BUNE„

Alte metode vizează emisia pe frecvență de vibrație ”bună”. Acest lucru se obține manifestând emoțiile ”bune” conștient și intenționat:

-stări interioare de frecvențe care stabilizează energia ”bună”, de armonie și sănătate a corpului, cât și a organelor interne: echilibru, calm, corp în vână-sănătos (o stare care trebuie permanent întreținută, sau activată prin sport în natură sau lucru în grădină), armonie interioară cu stare de bine; blăndețe de suflet-multă deoarece dezactivează aroganța specifică manifestării ego-ului, mulțumire de sine în orice acțiune și orice moment al zilei prin conștientizarea că este cel mai bun lucru posibil care îți este dat de la Sursă, cumpătare specifică înțelepciunii lăuntrice de a fi, stare de bine și mulțumire în bine atât cât este și nimic mai mult, stare dragoste caldă pentru tot ce e viu, stare de bucurie pentru viața din tine.

-gânduri pozitive care să combată sau să îndepărteze gândurile negative posibil ”destabilizatoare”

-accesarea unor stări superioare de simțire specifice frecvenței de energie ”bună” ce se găsește din abundeță și în stare veșnic nealterată în planurile de energie 5D și de la 5D în sus, prin aceasta înțelegând simțirea interioară a stării de fericire, extaz, starea de bine, de mulțumire fără motiv sau obiect, starea de iubire a vieții și naturii, admirare sau contemplare a naturii, starea de profundă interiorizare, starea de meditație, starea de intensitate a trăirii unui moment, conștiența trăirii ACUM și nu în trecut sau viitor, stare rafinată de simțire, etc.

Pe aceeași temă citiți articolul: ”Gregg Braden – Matricea Divină (video cu subt.RO) -2 -Vindecand cancerul prin tehnologia emotiilor

Comentariile nu sunt permise.