Mesaj de la maeștrii spirituali care ne ghidează -Despre IERTARE

 

De-a lungul istoriei, mistici foarte evoluați și învățători s-au încarnat cu scopul de a ”însămânța” conștiința lumească cu adevărul spiritual pentru că mintea umană (mintea condiționată de credințele dualității și separării specifice planului 3D) este capabilă să acceseze numai ceea ce este prezent deja în conștiința lumească.

De obicei, acești învățători au fost considerați eretici sau mai rău și mulți dintre ei au fost omorâți pentru învățăturile lor. La acea vreme, aceste învățături erau atât de noi încât foarte puțini oameni erau suficient de evoluați pentru a atinge o conștientizare a lor, dar pentru că învățăturile acestor Lucrători în Lumină au devenit parte din conștiința lumească, ele sunt acum disponibile oricui este pregătit și deschis să le primească.

Vine un punct în călătoria evolutivă când veți începe să primiți orice fel de informații sau adevăruri care sunt necesare din interior, ocolind mintea umană condiționată. Aceasta este sursa adevăratei creativități. Artiștii profund talentați din toate locurile, nu construiesc pe ceea ce este deja cunoscut, ci permit la ceva în totalitate nou să curgă de la un nivel mai profund.

Vremea de haos este modul de curățare al lui Gaia de energiile dense ale trecutului și prezentului, care este nevoie să fie eliminate ca parte a procesului ei de ascensiune. Atâta timp cât omenirea continuă să polueze și că creeze energiile discordante și de rezonanță joasă ale războiului și separării, ea va fi forțată să-și facă propria sa curățare.

Vă vorbim astăzi despre IERTARE, o fațetă a iubirii necondiționate care se dovedește a fi nu numai foarte dificilă, ci a devenit un blocaj pentru mulți în timp ce încearcă să intre în iubirea necondiționată. Mulți dintre voi ați avut experiențe care v-au rănit profund la toate nivelele în această viață, precum și în viețile trecute. Ca rezultat, voi mai purtați emoții ale resentimentului, urii, furiei, rușinii, vinii, fricii, etc. atât în memoria celulară cât și în cea conștientă.

Pentru că acum sunteți pregătiți din punct de vedere spiritual, aceste energii este necesar a fi recunoscute și curățate atunci când își fac apariția. Declanșate de câte o persoană sau situație, ele își vor face apariția atunci când sunt cel mai puțin așteptate, surprinzând și fiind jenante pentru individ. Memoria celulară stocată declanșată de vreun eveniment este rădăcina furiei rutiniere, atacurilor de panică și temerilor excesive, precum și a multor alte condiționări umane.

Indiferent de negare sau de cât de adânc sunt îngropate, vechile energii rezonează și influențează sistemul de credințe și alegerile unui individ. Mulți au ajuns să creadă că nu vor putea niciodată să ierte o anumită persoană sau persoane chiar dacă doresc să facă acest lucru. Pentru unii, refuzul de a ierta este o alegere conștientă, dar pentru aceia dintre voi care vă aflați bine înaintați pe calea voastră spirituală, alegerea iertării de sine și a altora, indică faptul că sunteți pregătiți pentru următorul pas.

Trebuie înțeles faptul că fiecare suflet își crează un plan al sufletului încă înainte de naștere și întrupare. Un plan care include toți jucătorii importanți pentru orice lecție sau lecții au fost alese ca fiind necesare pentru creșterea spirituală din această viață. Acești jucători fac parte de obicei din același grup de suflet și au experimentat multe alte vieți împreună în diferite roluri oferindu-se voluntar din iubire să-l joace pe ”tipul rău”.

În diferite momente în multele voastre șederi pământești, cineva sau mai mulți v-au cauzat vătămări fizice, emoționale sau mentale. Acest lucru este adevărat pentru toată lumea. Memoria celulară stochează aceste experiențe și până ce acestea sunt curățate ele sunt duse mai departe în fiecare nouă încarnare. Rareori se manifestă pe deplin în fiecare încarnare/viață, cu excepția cazului în care acest lucru face parte din planul sufletului unui individ. Memoria celulară este motivul pentru care fără nici un motiv conștient s-ar putea să reacționați la o anumită persoană cu antipatie sau frică chiar și atunci când nu o cunoașteți.

Sunt unii care petrec vieți trăind și identificându-se cu mândrie ca victime, construindu-și întreaga identitate în jurul evenimentelor din trecut. Această stare de conștiință poate oferi împuternicirea de sine a cuiva care trăiește încă pe deplin într-un sistem de credință limitat trei dimensional. Dar voi sunteți pregătiți să vedeți și să acționați dintr-un nivel mai înalt – unul care nu opune rezistență, acoperă sau revendică unele traume ca fiind ale voastre personale. Voi sunteți pregătiți să ”înfigeți securea la rădăcină”.

Este nevoie de curaj să examinezi profund acele situații care te mai țin în robie pentru că este de înțeles că nu ați mai dori să re-trăiți emoțiile dureroase care reflectă starea voastră de conștiință din acel moment. Nu contează cât de profund ați încercat să îngropați aceste experiențe. Furia, rușinea, frica, etc. care le însoțesc trebuie să fie recunoscute ca făcând parte din câmpul vostru de energie. Îmbrățișarea fiecărei emoții sau gând personal cu respect, lipsă de rezistență și chiar iubire pentru lecțiile oferite, este o parte extrem de importantă a iubirii SINELUI.

Onorați-vă pe voi înșivă și emoțiile voastre, fără să căutați să le ocoliți cumva sau să le eliminați fără să le examinați având credința că ele nu fac parte din adevărata spiritualitate. Nu vă luptați să atingeți vreun concept de iertare sau să-l folosiți pentru a trece peste emoțiile de furie, frică, rușine, resentimente, etc. care vor apărea în timp ce căutați să iertați. Recunoașterea și respectul pentru toate aspectele Sinelui chiar și pentru acele părți care nu vă plac, sunt necesare pentru că sinele nu poate fi niciodată exclus din întregul lui UNU.

Când vă simțiți pregătiți întrebați-vă ”Ce am învățat din această experiență? Este interpretarea pe care eu o dau bazată pe concepte trei dimensionale așa cum sunt ele prezentate de un sistem de credință al dualității și separării, sau îmi permit să văd această experiență cu noua mea vedere bazată pe adevăr, pe o deschidere mai înaltă?”

De exemplu, în viața umană, abuzurile din copilărie adeseori se transformă în multiple probleme pentru adult. Cu toate acestea, este nevoie să înțelegeți că abuzurile din copilărie sunt adeseori alese ca parte din planul sufletului încă de-dinainte de naștere. De multe ori ele sunt alese de către un suflet care simte că este suficient de evoluat și pregătit acum să învețe împuternicirea de sine, să treacă dincolo de căutarea validării de la alții și să curețe vechea memorie celulară abuzivă purtată încă din alte vieți.

Înțelegeți că nici unui suflet nu-i este permisă planificarea unei experiențe de viață care să fie dincolo de capacitatea sa evolutivă de a învăța din ea. Fiecare este întodeauna ghidat cu iubire de către Ghizii săi precum și de către alte Ființe de Lumină, dar pentru că majoritatea oamenilor sunt în imposibilitatea de a vedea aceste ajutoare mai înalt dimensionale cu ochii umani, ei cred că sunt singuri, fără nici un ajutor și cred că sunt victime.

Cele mai întunecate momente din viață sunt adeseori puncte de cotitură necesare pentru creșterea dincolo de o stare de conștiință veche. Pentru individ, aceste momente întunecate nu sunt percepute drept pozitive, dar vor fi înțelese mai târziu (chiar după ani) când emoțiile s-au liniștit și există o receptivitate la o mai profundă înțelegere. Aveți încredere în proces știind că odată ce ați ales să evoluați, veți primi toate experiențele care vă sunt necesare.

Iertarea nu înseamnă că cel care care v-a cauzat durere trebuie să vă devină acum cel mai bun prieten și nici nu înseamnă să uitați ce s-a întâmplat. Iertarea nu este negare, ci este o stare de conștiință atinsă care vede imaginea de ansamblu și știe că nimic nu este întâmplător. Ea înțelege că toate situațiile au fost create fie să rezolve și să încheie ceva dintr-o viață anterioară, fie pentru a prezenta acele oportunități necesare pentru dobândirea unei stări mai înalte de conștiință.

Să nu uitați niciodată că voi nu sunteți ființe umane, voi sunteți ființe spirituale care au ales să experimenteze separarea ca și aspect al călătoriei voastre către amintirea a cine și ce sunteți. Energia dominantă a dualității și separării pe Pământ le permite adeseori celor pregătiți pentru o mai profundă conștientizare să dea cu capul de pragul de sus de atâtea ori de câte ori este necesar până când pot spune ”Trebuie să existe o cale mai bună” și să se deschidă astfel la mai mult.

Situațiile karmice din viețile trecute intră de multe ori în capacitatea de a ierta chiar atunci când sufletul evoluat știe că este pregătit să rezolve și să curețe tot ceea ce este vechi și încheiat. Karma este o echilibrare a energiei și nu o pedeapsă așa cum mulți cred.

Odată recunoscută, karma poate fi rezolvată și curățată chiar dacă alte persoane implicate nu sunt pregătite sau capabile să coopereze la un nivel mai înalt. Este o chestiune de a merge în interior, de a recunoaște divinitatea înnăscută a celuilalt sau celorlalți, de a elimina orice corzi energetice rămase (declarați-vă intenția și cereți ajutor dacă nu știți cum să eliminați corzile enrgetice) și apoi mergeți pur și simplu mai departe știind că totul s-a încheiat.

Pe măsură ce starea de conștiință a cuiva evoluează mai profund în adevăr, energiile karmice rămase se dizolvă în mod automat, fără nici un efort sau chiar știrea persoanei, pentru că karma nu mai face parte din acea conștiință. Karma este o problemă activă mai mult pentru cei care mai sunt încă puternic condiționați de credințele trei dimensionale.

Iertarea este o chestiune de intenție, o alegere, solicitarea unui ajutor pentru a înțelege mult mai profund și permiterea desfășurării unui proces în timp ce persoana trăiește la cel mai înalt nivel de conștientizare al său. Eforturile depuse de sinele cuiva pentru a depăși negativitatea și vina pentru unele acțiuni trecute, nu sunt necesare pentru că frecvențele mai înalte le înlocuiesc automat pe cele mai joase, dizolvându-le pur și simplu în neantul care sunt. Acesta este cel mai evoluat mod de ”îmbunătățire a sinelui”.

Intrați în sarcini mult mai dificile de evoluție pe măsură ce vă curățați reziduurile rămase – măturând și în colțurile sistemului vostru de credințe și rezolvându-vă probleme îndelung ignorate sau îngropate. Anii de muncă interioară pe care ați făcut-o își strălucesc acum Lumina asupra a tot ceea ce mai are nevoie de curățare sau înțeles de la un nivel mai înalt. Iertarea este o componentă a acestui proces.

Este ca și cum ați fi ales să mergeți la un film. Faceți alegerea și plătiți ca să vedeți povestea. Vă implicați și adeseori experimentați furie, frică, tristețe, milă, etc. Pe măsură ce povestea se desfășoară. Experimentați stări emoționale înalte și joase în funcție de acțiunea care are loc. Totul se simte foarte real. Apoi, cade cortina și filmul se încheie, iar voi părăsiți cinematograful cu deplina conștientizare că ați fost un observator. Nu pretindeți în mod personal ca povestea să fie realitate. Aceasta este școala pământ, pe Gaia, în planul de percepție și înțelegere 3D…

 

Sursa: http://www.onenessofall.com

Comentariile nu sunt permise.