Proiecțiile mentale -Partea a-II-a

 • Întotdeauna cel care face proiecții mentale este ego-ul și sunt în legătură cu propria persoană. Aparent unele proiecții sunt despre alte lucruri sau persoane, dar dacă ne uităm cu atenție vedem că rostul proiecției este de a ve vedea propria reacție în legătură cu lucruri și oameni. Deci este o proiecție despre noi în interacțiune imaginată cu lumea.
 • Ego-ul face două feluri de proiecții: 1) de apreciere (pe imagine, valoare sau importanță) și 2) de dezapreciere. Cu fiecare dintre ele urmărește câte un scop. Cu cea de apreciere ne crește încrederea în el și își mărește energia prin control asupra noastră. Cu cea de dezapreciere, ne slăbește încrederea în puterea personală, ne sporește uitarea de sine și ne ține la distanță de noi înșine.
 • Facem proiecții care imită situații de viață pozitive, frumoase, doar pentru a intra în ele și a ne admira cât de speciali suntem, creând astfel o falsă ”realitate” despre noi în care credem. Aceste proiecții sunt periculoase deoarece rămânem atașați de proiecția în care am intrat și de viața văzută în proiecție. În plus, în această proiecție pot apărea elemente noi adăugate de mintea cu dorințe și care nu corespund realității, ceea ce va crea la revenirea din proiecție un șoc de neacceptare a realității.
 • CE ESTE EGO-UL? Entitatea din mine numită Ego este întrepătrunsă între organele corpului, în fibrele corpului meu, și este o proiecție a mea holografică, pe care am creat-o cu rolul de a se descurca în lumea 3D. Am învățat să facem proiecții în care ne trimitem proiecția holografică numită Ego pentru a se antrena să interacționeze cu lumea în multiple situații. Eu ca Spirit-esență sunt 5D (Sinele meu), energie nematerială, impregnată cu conștiință de percepție în fiecare particulă. Energia 5D nu este materializabilă în 3D și nu cunoaște manifestarea din 3D, astfel încât de când ne naștem suntem nevoiți să învățăm regulile de funcționare în 3D, în corp material, de energie condensată de frecvență mai joasă decât 5D, motiv pentru care treptat după copilărie îmi pierd simțurile 5D și mă identific tot mai intens cu materialitatea 3D și emoțiile Ego-ului care înlocuiesc percepția rafinată. Treptat uit natura mea 5D pentru că mi-o șterge Ego-ul, dar sufletul meu tânjește până în momentul morții după libertatea de a simți sau vedea dincolo de 3D.
 • Am făcut proiecții holografice în care am proiectat ego și i-am urmărit acțiunile, astfel încât ”să se comporte bine” în 3D. Greșeala care m-a pierdut de Sine, a constat în identificarea completă prin a considera Ego și proiecțiile realitatea mea.
 • Uneori facem semi-proiecții a ceea ce ni se poate întâmpla rău. Ne este prea frică să facem o proiecție completă și păstrăm o stare de îngrijorare.
 • Cum opim tendința de a face o proiecție pe care o simțim că vine? În acel moment amintiți-vă: putem efectiv să refuzăm să intrăm în ea și totul se încheie acolo. Proiecția care vrea să vină este o emanație holografică de iluzie 3D. Refuzul o îndepărtează astfel încât noi să rămânem plasați cu conștiința de percepție în afara ei, exterior proiecției. Pot apărea apoi alte proiecții, de altă natură, în funcție de dorințele care ne frământă și de preocupăprile care ne țin captivă atenția. Dar, în acea perioadă în care atenția s-a sustras de la a intra într-o proiecție și se află în afara oricărei proiecții, conștiința noastră se află în alt plan decât cel 3D al proiecțiilor de iluzie.
 • Dacă suntem cu atenția sau conștiința de percepție, în planul 4D sau 5D, mai rafinat, oricare dintre ele ne plasează pe poziția de martor față de proiecția holografică de iluzie care se manifestă natural numai în 3D.
 • În 4D suntem martori, dar mai pot interfera mici ”curentări” de frici care sunt impregnate în corpul fizic. Dar în planul 5D nu mai există deloc frici, deoarece are altă densitate vibrațională care efectiv nu este compatibilă cu manifestarea 3D a fricilor. În 5D fricile sunt doar semnale energetice prevestitoare, semnale de avertisment în legătură cu ceva ce urmează să vină. În 5D așa numitele frici sunt niște vestitori bine-veniți. În 3D aceste semnale energetice sunt transformate de către imaginație în viziuni, în ”balauri” care aduc teroare corpului și pe care le multiplicăm în ceva inexistent, le multiplicăm excesiv chiar dacă nu mai dau semnal de avertisment.
 • Revenim la momentul de suspendare-sustragere dintr-o proiecție sau a ne plasa conștiința în afara proiecțiilor, pe poziția de martor. Dacă în această poziție manifestăm o stare de iubire necondiționată, divină, rafinată, plină de iubire admirativă față de frumusețea din natură, atunci conștiința este propulsată în planul mai rafinat 5D. De acolo privește totul nediferențiat față de cum era în 3D diferențiat în: ”ori bine –ori rău”, în ”ori puțin-ori mult”, în ”ori frumos-ori urât”, etc. Acolo nimic din ce era foarte important în 3D, nu mai contează, nu mai are aceeași însemnătate, de unde deducem că ceea ce contează în 3D este generator de frici (preocupări obsesive, dorințe frământătoare).
 • Înțelegerea proiecțiilor mentale proprii este dovada vie că tu îți creezi realitatea 3D și în același timp ai libertatea, liberul arbitru, să alegi să fii plasat cu conștiința de percepție și înțelegere în 5D.
 • Dacă tu ți-ai creat realitatea atunci ți-ai creat-o având o persoană (persoana Ego din tine) care să îți reflecte frica astfel încât să nu o mai poți ignora…
 • Totuși trecând în 5D și predând proiecțiile fricilor planului 5D, prin iubire necondiționată ele sunt transformate în Putere.
 • Când îți faci frici, faci proiecții și intrii în ele, în niște planuri de joasă frecvență, întunecată care nu aparțin vibrației Pământului care este luminoasă, reflectată în frumusețea și armonia din natură. Nu ar trebui să fiți în acele frecvențe deoarece vă deformează aura și o impregnează cu energii ”rele”.

Comentariile nu sunt permise.