Predicții pentru viitor – anul 2050

Remote-viewer E.M. Nicolay

de Dr. Kathy J. FortiTrinfinity8 – 15.01.2016
Dacă am putea privi în viitor, ce-am putea vedea?

World Predictions - future visionary

Vizionarul și vizualizatorul la distanță E.M. (Gene) Nicolay este atât de bun în a prezice viitoare probabile evenimente încât, pentru a se folosi de capacitățile sale, de ani buni de zile câteva guverne și corporații încearcă să îl determine să intre în slujba lor. Drept consecință, el a învățat destul de repede să se fofileze deSistem, acesta fiind motivul pentru care, foarte probabil, nu ați auzit de el.
Poate fi considerat un Nostradamus al timpurilor actuale, darul său remarcabil determinându-l să ducă o viață foarte retrasă. L-am cunoscut pe Gene cu mulți ani în urmă. În anul 2010 m-a avertizat că excursia pe care o programasem în Egipt, pentru luna februarie 2011, va fi, cel mai probabil, anulată…atunci, a văzut tulburări civile ce vor escalada acolo.
M-a sfătuit să achiziționez o asigurare de călătorie pentru a mă proteja împotriva unei eventuale anulării a acesteia. Șase luni mai târziu, cu două săptămâni înainte de a pleca către Cairo, Piața Tahir a erupt…s-a instalat haosul, iar țara a fost literalmente blocată. Am fost recunoscătoare pentru că i-am urmat sfatul achiziționând acea asigurare. Cam în aceeași perioadă de timp în care Gene m-a avertizat despre viitoarele tulburări civile din Egipt, mi-a mai spus și că cel de-al Treilea Război Mondial ar putea fi declanșat în Siria și, în sensul ăsta, să fiu atentă la anumite semne și evenimente viitoare. În acea perioadă nu se întâmplau prea multe în Siria. Apoi, după câțiva ani, președintele Bashar Al-Assad a fost acuzat că face uz de arme chimice împotriva poporului său (după aceea s-a aflat că rebelii au obținut substanțele chimice de la surse din occident). În acest context, Rusia a salvat situația comunicând SUA să se abțină de la a declanșa conflictual armat împotriva Siriei, iar eu am conștientizat că ne-a trecut un glonț pe lângă ureche.
Tot în acest context, cu cca 80 de ani în urmă Edgar Cayce a prezis rolul pe care-l va juca președintele Putin în stoparea declanșării celui de-al Treilea Război Mondial.
În ultimele două săptămâni, am început să mă întreb dacă, atunci, a fost doar un început al escaladării unui conflict mondial și mi-am răspuns că este foarte probabil ca Gene să fi avut dreptate…la urma urmei, este evident că evenimentele din Siria reprezintă un focar de conflict ce se poate dezvolta rapid, la nivel global. Mulți dintre noi ne întrebăm dacă, într-adevăr, această realitate actuală nu reprezintă cumva începutul „Războiului tuturor războaielor” (conform profețiilor biblice).
Gene tocmai a lansat cea mai nouă cartea a sa cu privire la acest subiect: Timeline Collapse & Universal Ascension: The Future of Third Dimensional Earth and Fifth Dimensional Terra (Colapsul liniilor temporale și Ascensiunea: viitorul Pământului 3-Dimensional și Terra 5-Dimensională). Cartea prezintă o imagine cuprinzătoare a viitoarelor evenimentele globale ce se desfășoară pe o linie temporală viitoare a Pământului, de acum și până în anul 2569. De asemenea, în carte se prezintă și ceea ce reprezintăAscensiunea Sufletelor angelice umane către Pământul 5-Dimensional (articol tradus).
În timp ce cartea prezintă multe informații concrete, un aspect important este acela că se explică (și) de ce viitoare evenimente se pot declanșa, conform „drumului pe care l-a ales” un anumit Suflet.
Omul se află în plin proces de trecere de la nivelul 3-Dimensional la cel 5-Dimensional, pășind peste nivelul 4-Dimensional…și toate acestea, într-o structură cu 12 nivele Subdimensionale, parte a Universului 12-Dimensional.
Da, pare complicat…planul divin ce implică lumea noastră presupune ceva mult mai complex. Totuși, după ce cartea este citită totul capătă un sens.
Gene explică faptul că conceptul uman referitor la „Răpire/Armaghedon” este greșit înțeles, fiind privit din perspectiva noastră dimensională: oamenii nu vor fi „teleportați”, într-o anume zi…unele Suflete vor alege să părăsească acest nivel 3-Dimensional pentru unul superior, în timp ce altele vor alege să rămână cantonați aici, continuând să-și manifeste lucrarea. Asta presupune o desfășurare de evenimente, nicidecum un proces ce se va declanșa într-o zi „cu soare”.
Deoarece liniile temporale sunt întotdeauna în mișcare și nu pot fi cuantificabile într-un model liniar (așa cum măsurăm acum timpul nostru), este important să înțelegem diferența între „viitorul posibil” și„viitorul probabil”, din punct de vedere al validării diverselor predicții.
Există multiple linii temporale ce rulează în paralel și simultan, însă există doar o singură linie dominantă/principală în/pe care rulează evenimentele atribuite viitorului cu „cea mai mare probabilitate” de manifestare. Această linie este cea asupra căreia Gene își focusează energiile pentru a putea vedea ce ne rezervă viitorul cu „cea mai mare probabilitate de manifestare”.
Acest „cel mai probabil” viitor pare să conțină câteva provocări pentru noi toți. Vestea bună e că viitorul nu va însemna distrugerea omului și/sau a planetei, în cele din urmă reușind să depășim toate provocările…este important de reținut acest aspect.
Iată o cronologie a câtorva evenimente ce prezintă „cea mai mare probabilitate de manifestare” în viitor:
 • În martie 2015 a existat o tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin, pusă la cale de Serviciile Secrete occidentale. În acea perioadă Putin a dispărut de pe scena mondială timp de aproximativ 10 zile, știindu-se mai nimic despre el. Foarte mulți și-au pus aceeași întrebare, speculând cu privire la existența sau inexistența (moartea) acestuia. Ca rezultat al acelei tentative de asasinat, Putin a experimentat o stare „în apropierea morții” sau ceea ce s-ar putea numi o „trezire spirituală”, stare în care și-a vizualizat adevăratul său destin. Acest lucru l-a transformat în mod semnificativ: întoarce spatele tuturor tratativelor secrete semnate cu clica ce conduce lumea (tratative aflate deja în vigoare) și decide să protejeze mult mai bine interesele sale și ale poporul său, schimbând-și planul de acțiune.
 • Cel de-al Treilea Război Mondial a început deja, chiar dacă nu și la nivel oficial. Recunoașterea oficială va veni odată cu ultimii ani ai acestui deceniu. Se așteaptă o perioadă de acalmie în luptele din Siria, după ce Rusia o va ajuta să distrugă celulele teroriste. Apoi forțele teroriste se vor regrupa, fiind re-finanțate prin operațiuni occidentale sub acoperire. Odată cu izbucnirea a câtorva focare de război în Liban și-n Iordania conflictele vor escalada la nivel mondial. Armele nucleare vor fi dislocate atât în Orientul Mijlociu cât și în zone importante ale Europei. Toate acestea vor cauza importante pagube și mari tulburări economice…până în anul 2025, multe dintre economiile lumii se vor prăbuși.
 • Este de așteptat ca Israelul să înceapă reconstruirea Muntelui Templului, exilând palestinienii din zonă.
 • Biserica Catolică va dispărea (între 2025 și 2030) datorită teroriștilor islamiști, cei care vor părăsi zona Orientului Mijlociu și vor distruge Roma (distrugerea și sfârșitul Bisericii sunt prezise într-una dintre profețiile de la Fatima, aspect pe care Biserica îl ține secret).
 • Conflictul din Orientul Mijlociu va escalada deoarece multe dintre teatrele de război din regiune se află situate în zone în care există portaluri energetice importante, ce amplifică și/sau manifestă rapid tot ceea ce o persoană gândește sau simte…indiferent dacă aceste stări emoționale înseamnă proiecții mentale ale unor energii pozitive sau negative. În consecință, violența este mult amplificată datorită efectului de spirală energetică, prezent în aceste zone.
 • SUA se vor confrunta în continuare cu mari probleme economice, dar o resetare financiară globală bazată pe revenirea la standardul aurului nu va avea loc până în 2017 sau, cel târziu, în 2019.
 • Înspre anul 2030 SUA vor fi implicate într-un război civil…Statele se vor rupe de Federație și vor forma Uniuni regionale. Una dintre cele mai puternice și mai prospere Uniuni va fi regiunea New England. Multe dintre aceste regiuni vor avea monedă și miliție proprii, mai ales după ce Guvernul Federal va falimenta (până în anul 2030).
 • În ultima parte a secolului XXI Rusia va dezvolta conceptul de Iluminism Euroasiatic. Această nouă paradigmă va duce lumea către o revoluție culturală și va fi percepută ca fiind „soluția salvatoare”, în timp ce alte zone ale lumii vor fi în ruină.
 • Cea de-a doua venire a lui Hristos va însemna apariția unei Ființe-Avatar luminate…ea va apărea în zona de nord a Turciei și va grăbi, începând din Rusia, apariția și instituirea „Noii Ere de Aur, pe Pământ”.
 • Rusia și China vor deveni noii polițiști mondiali, protejând teritoriul SUA.
 • Pentru a-și proteja propriile interese, Mexic va forma o alianță strânsă cu China iar Canada se va alia cu Rusia.
Conform acestor predicții, se pare că până în anul 2050 cărțile geopoliticii mondiale se vor face în Zona Euroasiatică.
Iată că, din nou, se repetă ceea ce istoria a demonstrat deja că reprezintă un progres natural: forța umanității înseamnă Ascensiunea Civilizațieiun adevărat pol de putere ce se deplasează (tot) spre vest. SUA (superputere și actual lider mondial) vor trece, la nivel de societate, printr-o schimbare majoră.
Conform celor văzute și descrise de Gene, Terra 5-Dimensională pare a fi un răspuns al multor dorințe ale noastre.
În timp ce Sufletul dorește să învețe și să asimileze pentru a evolua, în 5-Dimensional nu avem nevoie de telefoane mobile sau de internet pentru a comunica unul cu celălalt. La revedere Apple, Microsoft, Facebook și Google! Pare amuzant, dar eu cred că internetul și toate dispozitivele mobile reprezintă calea pe care ne-o pregătim pentru următorul nivel al comunicării…comunicarea telepatică.
Să fim pe fază…ar trebui să fie o călătorie interesantă!
Cărțile lui E.M. Nicolay sunt disponibile pe Amazon.com, dar puteți vizita și site-ul său.
Sursa articolului
Notă: dacă tot suntem bombardați (aproape zilnic) cu mesaje-predicții de la diverse „entități de lumină” care ne vor „binele”, de ce să nu luăm în considerare și ceea ce prezice un semen de-al nostru…de ce să credem necondiționat că numai mesajele arhanghelilor și/sau cele ale prietenilor umanității prezintă „adevărul”, și să nu credem că și o ființă umană poate prezenta un adevăr probabil și posibil. Spre deosebire de foarte multe ființe umane (mai ales cele trezite, dar încă puternic ancorate în „adevărul” religios) care consideră că arhanghelii și gașca lor ne prezintă „adevărul divin”, și ne și doresc „binele”, eu acord aceeași încredere unei ființe umane, asemenea nouă. 

Comentariile nu sunt permise.