Al Treilea Val septembrie 2016. Schimbarea Liniei Temporale

Imagini pentru val de energie

Al Treilea Val de energie din 2016 va fi foarte important pentru procesul Ascensiunii noastre.

Este nevoie să fie o alegere conștientă a vibrației de a accelera pe liniile temporale ale Ascensiunii.

Posibilitățile pentru liniile temporale sunt numeroase, cu toate acestea, ocazional, avem puncte de declanșare în Schimbare în care liniile temporale mai înalt vibraționale se prezintă pentru a putea fi alese. Fiecare are numeroase posibilități pentru modul de manifestare, dar experiențele principale sunt descrise mai jos.

Sunt două posibilități de linii temporale principale care se prezintă pentru Portalurile din Septembrie:

1.O linie temporală a unei Ascensiuni accelerate, care va accelera procesul și va pregăti un număr mai mare de suflete pentru schimbarea dimensională din 2017. Aceasta implică o curățare mai accelerată, o revelare deplină și experimentarea unei stări mai profunde pentru cei care participă la Ascensiune.

2. O linie temporală a Ascensiunii , care îi va permite desfășurarea în mod constant pentru întregul colectiv (într-un ritm mai lent, cu mai puțină intervenție Divină). Aceasta poate fi frustrantă pentru mulți, dar totuși, un bun instrument pentru învățarea răbdării și acțiunii colective.

Portalurile, asemeni liniilor temporale, au avut întotdeauna legătură cu posibilitățile; oportunități ca noi să accelerăm/ridicăm nivelul sau să păstrăm un ritm constant al Schimbării.

Primele două valuri ale lui 2016 i-au scos din echilibru pe mulți Lucrători în Lumină și mulți sunt absorbiți de propria lor experimentare.

Cum să alegeți pentru toți linia temporală mai înaltă accelerată:

Aliniați-vă toate cuvintele, faptele, acțiunile, gândurile cu Iubirea, blândețea

Revizuiți-vă practicile Ascensiunii

Evitați încurcăturile emoționale cu activitățile liniilor temporale de vibrație mai joasă (mass-media, politică, probleme financiare, declanșatoare emoționale, etc.)

Reflectați asupra experiențelor înalte 

– Sesizați că este disponibilă o mare posibilitate de activare a inimii, etc.

Portalurile Triplei Eclipse: Portalurile Triplei Eclipse din 18 August (Lunară); 1 Septembrie la 2:01 am PDT (12:01 România) (Solară) și 16 Septembrie la 11:54 am PDT (21:54 România) (Lunară) ajută la aducerea acestor energii de schimbare a conștiinței. Tratați-le ca și afluxuri de Portal; conectați-vă la portaluri, deschideți-vă pe voi înșivă pentru a primi.

9 – 11 Septembrie: Intrarea Inițială a Valului: Cel de-al Treilea Val începe să se prelingă în tărâmurile noastre în perioada 9 – 11 Septembrie. Cei mai mulți dintre voi îi puteți simți de pe acum alcătuirea, el afectează deja SOARELE cu puternicele sale frecvențe. Plasma solară va fi foarte afectată, ceea ce afectează magnetismul Pământului activând coduri (foarte) străvechi pentru schimbarea dimensională. Acesta este un mare impuls pentru linia accelerată a Ascensiunii. Acest lucru nu se întâmplă fără intenția noastră și abilitatea de a trece imediat la acțiune.

22 Septembrie: Echinocțiul: Echinocțiul are loc în data de 22 Septembrie la ora 7:21 am PDT (17:21 în România). Acesta aduce deschiderea de Portal pentru noul nivel de conștiință. Onorați-l în mod corespunzător, ieșiți afară pe Gaia cât mai mult posibil. SOARELE și Gaia vor avea o puternică legătură pe timpul acestui Portal, iar intențiile noastre pentru echilibru, pace, armonie și Ascensiune vor fi puternic amplificate.

26 – 29 Septembrie: Cel de-al Treilea nostru Val al lui 2016: Acesta este cel mai puternic aflux al nostru de zeci de ani. Aceste frecvențe puternice accelerează mai mult frecvența Ascensiunii și vor continua să curgă pe planetă timp de câteva săptămâni. Poate că ați observat că Lumina nu mai scade între valuri. Acesta este un lucru bun; suntem în măsură să menținem nivelele mai înalte ale luminii mai mult decât în trecut. Fiecare val din acest an a ridicat nivelul de lumină foarte mult și a accelerat Ascensiunea. Activitatea de purificare, de revelare, continuă să crească .

În momentul în care acest val va lovi, vom fi ales în mod colectiv posibilitatea accelerării.

Sursa: https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2016/08/pregatirea-pentru-cel-de-al-treilea-val.html

Comentariile nu sunt permise.