Lună nouă și eclipsă de lună, 1 septembrie 2016

Imagini pentru eclipsa

Vorbele, gandurile, faptele – toate se manifesta sub forma de energie. Energia este “liantul” sau puntea de legatura intre toate dimensiunile. Ea creaza o adevarata retea subtila care influenteaza si conecteaza trecutul—prezentul—viitorul, transformandu-le intr-un tot unitar, coerent pentru dimensiunea aceasta”. Altfel spus, tot ceea ce spunem, tot ceea ce gandim sau infaptuim, ne influenteaza evolutia personala, ne zidesc devenirea.

Tema astrologica a Lunii Noi de pe data de 1 Septembrie vizeaza evolutia noastra in functie de modul in care gandim si ne exprimam.

In plus, simultan cu fenomenul de Luna Noua, de pe data de 1 septembrie, de la ora 11.04AM se produce si Eclipsa de Luna, lucru care potenteaza foarte mult vibratiile manifestate de acest prim eveniment astrologic. Asadar, e un prilej extrem de favorizant sa acordam o mai mare atentie modului in care ne exprimam si sa indreptam ceea ce are nevoie sa fie indreptat cu privire la vocabularul si gandurile nostre.

Darurile Lunii Noi

Intotdeauna fenomenul de Luna Noua aduce noutatea si inovatia in viata noastra, dar, de aceasta data, ceea ce experimentam cu ocazia acestui eveniment se va potenta de doua ori mai mult prin intermediul Eclipsei. Mai mult decat atat, ne va mai si influenta pe o perioada de sase luni , intre 1 Septembrie 2016— 1 Februarie 2017.

Tema de lucru a acestei perioade de sase luni este aceea de a ne observa cu atentie modul in care vorbim. Luna se afla in conjunctie cu Soarele—dand nastere fenomenului de Luna Noua. Ambele luminarii—Soarele si Luna, se afla in semnul Fecioarei, aceasta zodie fiind. guvernata de Mercur, planeta comunicarii si a felului in care gandim. De asemenea, aceleasi doua luminarii, se afla in Casa a X-a care este Casa prestigiului social.

Mentalizarea si felul in care gandim si ne exprimam gandurile va avea un impact covarsitor asupra urmatoarelor sase luni, impact potentat de opozitia dintre Luna, Soare si Neptun. Neptun este planeta intuitiei si clarviziunii si ca urmare a interactiunii sale cu Soarele si Luna, ceea ce vom spune sau gandi se va materializa extrem de rapid in viata noastra.

Un element pozitiv al hartii momentului este dat de conjunctia benefica dintre Jupiter, planeta norocului si Mercur, planeta comunicarii. Intr-adevar, nu putem nega faptul ca in aceasta perioada Mercur se afla in retrogradare, dar putem folosi pozitiv aceasta retrogradare. Nu intamplator, Jupiter—planeta norocului, se suprapune peste Mercur, potentandu-i factorul benefic si lucrand foarte mult cu reorganizarea, replanificarea, regandirea activitatilor noastre. Nu uita ca atunci ca, atunci cand ne intalnim cu Mercur retrograd, orice activitate care incepe cu prefixul “re” este foarte bine sustinuta.

Ascendentul momentului de Luna Noua este in semnul Balantei, care chiar daca isi cauta in continuu echilibrul, totusi, are darul de a ne aduce abundenta, bucurie si frumos in viata noastra. Vorbim, de un moment astral extrem de important in care cuvintele vor avea un rol foarte important pentru evolutia noastra in urmatoarea perioada.

Sursa:  http://www.roastrolog.com/astrologie-magica/luna-noua-si-eclipsa-de-luna/cuvintele-ziditoare/1-septembrie-2016

O accelerare are loc indiferent de alegerea noastră

Evoluția este evoluție. Primim un al treilea val de lumină fotonică în Septembrie, al treilea dintr-o serie de valuri menite să ne pregătească pentru intensa schimbare globală din 2017. Primul val a avut loc în Decembrie/Ianuarie, al doilea în Aprilie/Mai și al treilea sosește în Septembrie. Toate aceste valuri sunt focalizate pe amplificarea schimbării în conștiință și a Ascensiunii. Este o forță naturală de evoluție aflată în desfășurare. Cât de binecuvântați suntem prin faptul de a fi încarnați în timpul acestei treceri fascinante.

Liniile temporale oferă alegeri diferite pentru experiența noastră colectivă și posibilități infinite pentru experiența noastră individuală. Voi sunteți propriul vostru Univers, cu toate acestea, atunci când faceți parte dintr-o conștiință colectivă pe o planetă, experiențele colective vă oferă anumiți parametri pentru creația voastră în acel colectiv.

Colectivul mai înalt vibrațional (cei care dețin codurile 5D – 12D și frecvențele în câmpul lor) crează o dinamică cuantică care ridică restul colectivului (pe cei ne-treziți, treziți la conspirație, oricine nu participă la Ascensiune la nivel de inimă – fără nici o judecată, ei au creat un echilibru și provocările necesare pentru o vreme în acest proces) prin legile fizicii cuantice și Iubirea Divină (frecvența pe care acest Univers este construit).

Pe măsură ce rata de vibrație și coeficientul de Lumină a colectivului Uman crește exponențial, oportunitățile pentru liniile temporale accelerate se prezintă. Acest lucru a avut loc pe tot parcursul Schimbării. Cu toate acestea, lumina fotonică care urmează să intre a căpătat un nou nivel; un aspect mai intens orientat spre rezultat, deoarece anul viitor ne apropiem de un punct critic important.

Indiferent de intențiile noastre colective de dinainte de sosirea valului din Septembrie, va exista o accelerare. Această cale era deja pre-destinată dacă am fi reușit să intrăm în linia temporală a Ascensiunii înainte de 2012. Și am făcut-o. Avem acum ocazia de a atrage – conștient, prin intențiile și acțiunile noastre – o linie temporală care oferă experimentarea unei întrupări mai profunde de o vibrație înaltă, experimentarea stărilor divine pentru cei care nu le-au avut încă , o trecere la dezvăluirea spirituală pentru cei obsedați de conspirațiile geo-politice și mai multe treziri pentru cei care au fost adormiți. O revelație accelerată, transparență, o grăbire a schimbărilor financiare și o schimbare globală pentru sănătate, bună-stare și soluții accelerate pentru pacea globală. Pe scurt, aceasta eliberează colectivul de căile mai îndelungate ale schimbărilor complementare, transparență în conducere și dezvăluire spirituală.

În termeni liniari, alegem între o accelerare majoră pe parcursul anului viitor pentru a obține efectul maxim al schimbării din 2017 sau o desfășurare lentă pe parcursul a decenii pentru colectivul mijlociu-spre-jos vibrațional. Vom avea o expansiune unică în Conștiința divină, indiferent de vibrația mai joasă sau înaltă, indiferent de alegerea în ceea ce privește linia temporală. Acest lucru este inevitabil și nu se poate interveni, numai prin alegere personală.

În loc să vedeți această accelerare ca pe o agravare a simptomelor fizice sau schimbări ale Pământului, sau orice alte preocupări ale vechii energii, haideți să ne mutăm atenția pe conștiință. În mod evident corpul se adaptează pentru a se acomoda cu noul nivel al luminii. Asta este ceea ce se întâmplă atunci când evoluăm la o ființare mai înaltă într-o singură încarnare. În mod evident și Gaia răspunde la lumina care vine. Realitatea mai joasă se destramă. Acest lucru poate fi un motiv pentru a fi somnoroși, agitați, să vă simțiți inconfortabil, obosiți-și-tensionați, împrăștiați sau forțați să vă schimbați stilul de viață pentru a vă potrivi cu Adevăratul vostru Sine. Focalizarea mai înaltă este pe dezvăluirea spirituală; revelarea a cine suntem cu adevărat și ce este pregătită această planetă să primească.

Oamenii întreabă când se va încheia disconfortul. Acesta se schimbă atunci când dobândim întruparea conștiinței spirituale înalte și o conexiune constantă cu spiritul/sinele superior, mai stabilă. Este necesar doar un mic procent de întrupare a Sinelui Superior pentru a afecta substanțial rețeaua Umană colectivă a inimii și pe Gaia. Suntem aproape acolo și capabili în acest fel să aducem pacea, echilibrul, armonia.

Accelerare = Responsabilitate

Eclipsă Solară de Miercuri noaptea/Joi dimineața (Joi, 1 Septembrie la ora 2:04 am PT, 12:04 – ora României) este următoarea noastră Poartă de oportunitate pentru a primi linia temporală accelerată. Eclipsele Solare sunt unele dintre cele mai puternice portaluri pentru accelerarea noastră. Haideți să primim această lumină și astfel să o ajutăm pe Gaia prin aducerea în manifestare a Noii linii temporale accelerate. Mulți dintre voi ați ales deja acest lucru la nivel mental; asigurați-vă că această alegere este făcută la nivel de inimă și reflectă acțiunile interioare, gândurile, emoțiile și esența adevărului. Dacă această decizie este luată din inimă, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați, veți primi o accelerare personală semnificativă pe perioada acestei eclipse. Îngăduiți-i Sinelui vostru intuitiv să vă ghideze activitățile, deoarece această această perioadă deține puternice schimbări energetice care vă vor ridica conștiința pentru a ”da click” pe liniile temporale mai înalte ale Ascensiunii.

Transparența și dezvăluirea este o desfășurare globală; fiecare minte și inimă va trebui să devină curată. Revelația afectează pe toată lumea și puteți accelera toate acestea prin  propria voastră transparență și dezvăluire. Exprimați tot ceea ce se află în inima voastră și colectivul va reflecta această exprimare. În special, dacă alegeți în mod conștient accelerarea – trebuie să fim în aliniere pentru ca ea să se desfășoare cu ușurință și grație.

Sursa: https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2016/08/accelerarea-si-eclipsa-solara-face.html

Comentariile nu sunt permise.