Cele trei Războaie Mondiale planificate de Albert Pike

Totul despre Noua Ordine Mondială

Scrisoarea lui Albert Pike către Giuseppe Mazzini – 15 august 1871
Această scrisoare prezintă în detaliu cum au fost planificate trei războaie mondiale, conflicte considerate ca fiind necesare pentru a realiza o Unică Ordine Mondială. Nu putem decât să ne minunăm cât de exacte au fost evenimentele prezise…cele care au avut deja loc, respectiv cele 2 Războaie Mondiale.
Este o eroare să se creadă că pentru o scurtă perioadă de timp scrisoarea adresată de Pike lui Mazzini (un mason de rang 33, cel care a fondat Mafia, în 1860) a fost expusă în Muzeul British Library din Londra, și a fost copiată de William Guy Carr, fost ofițer de informații în Royal Canadian Navy.
Albert Pike Quote — World War Three
În cartea sa, Satan, Prince of this World (Satan, Prințul acestei Lumi), Carr include următoarea notă de subsol: „Păstrătorul Manuscriselor a informat recent autorul, că această scrisoare NU este înregistrată în cataloagele British Museum Library. Pare ciudat că un om atât de informat, precum Cardinalul Rodriguez, ar fi spus că scrisoarea a fost înregistrată în anul 1925”.
Se pare că Carr a aflat despre această scrisoare de la Cardinalul Caro y Rodriguez de Santiago (Chile), care a scris lucrarea The Mystery of Freemasonry Unveiled (Secretul Francmasoneriei, dezvăluit).
Conform următoarelor pasaje extrase din această scrisoare, se prezintă generațiilor viitoare modul cum au fost planificate trei războaie mondiale.
Primul Război Mondial
„Primul Război Mondial trebuie să conducă la răsturnarea Țarismului Rus de către Illuminati, și să facă din această țară o fortăreață atee a comunismului. Divergenţele create de „Agenturile” (agenții) Illuminati între Imperiile Britanic și Germanic vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului Comunismul va fi instaurat și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și a destructura religiile.”
Istoricii pot confirma că alianțele politice ale Angliei, pe de o parte, și Germaniei, pe de altă parte, structurate între 1871-1898 de Otto von Bismarck, co-conspirator alături de Albert Pike, au avut un rol determinant în declanșarea Primului Război Mondial.
Al Doilea Război Mondial
„Al Doilea Război Mondial trebuie să fie declanșat profitându-se de diferendele dintre fasciști și politicienii sioniști. Acest război trebuie să conducă la distrugerea nazismului, iar politica dusă de sioniști să fie capabilă să instituie Statul suveran Israel, în Palestina. În timpul desfășurării celui de-al Doilea Război Mondial, Internaționala Comunistă trebuie să devină suficient de puternică pentru a restrânge aria de răspândire a creștinismului, care va fi ținut sub control până în momentul în care vom avea nevoie de această religie pentru cataclismul social final.”
După cel de-al Doilea Război Mondial Comunismul a devenit suficient de puternic pentru a se putea începe acapararea guvernelor mai slabe politic. În anul 1945, la Conferința de la Potsdam, Truman, Churchill și Stalin au împărțit o mare parte din Europa, predând-o pur și simplu Rusiei Sovietice…în cealaltă parte a lumii, războiul cu Japonia a condus la pătrunderea comunismului în China.
Celor care vor susține că termenii „nazism” și „sionism” nu erau cunoscuți în anul 1871 ar trebui să le reamintim că Illuminati sunt cei ce au inventat ambele Mișcări. În plus, Comunismul, ca ideologie și ca denumire, își are originea în Franța, în timpul Revoluției. Restif a fost cel care a inventat termenul de „comunism”, în anul 1785, cu patru ani înainte de a izbucni Revoluția Franceză. La rândul lor, Restif și Babeuf au fost influențați de Rousseau, cel care l-a influențat și pe cel mai faimos dintre conspiratori: Adam Weishaupt.
Al Treilea Război Mondial
„Al Treilea Război Mondial trebuie să fie declanșat profitându-se de diferendele majore dintre politicienii sioniști și liderii Lumii islamice, ce vor fi cauzate de către „Agenturile” Illuminati. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel, încât Islamul (Lumea musulmană arabă) și Sionismul politic (Statul Israel) să se distrugă reciproc. Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la completa lor epuizarea fizică, morală, spirituală și economică. Îi vom dezlănțui pe nihiliști și atei, iar noi vom provoca un cataclism social formidabil care, în marea lui grozăvie, va arăta în mod clar tuturor națiunilor efectul ateismului absolut: originea sălbăticiei și a turbulențelor sângeroase. Apoi, peste tot în lume, cetățenii obligați să se apere împotriva acestei minorități revoluționare îi vor extermina pe acești distrugători ai civilizației. Alături de liderii săi spirituali din acele timpuri, mulți credincioși creștini, deziluzionați și rămași fără busolă și direcție, dornici de un alt ideal dar fără să aibă cui să se închine, vor primi adevărata lumină: esența Universală a Doctrinei lui Lucifer, adusă în cele din urmă în fața publicului. Manifestarea noii Doctrine va rezulta ca efect al unei mișcări reacționare ce va urma distrugerii creştinismului și ateismului, ambele fiind cucerite și exterminate simultan.”
Începând cu atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, evenimentele mondiale, în special cele din Orientul Mijlociu, arată o agitație și instabilitate tot mai accentuate între Sionismul modern și Lumea arabă.
Actuala situație dintre cele două părți combatante și aliații lor reprezintă exact ceea a prevăzut Pike, cu privire la cel de-al Treilea Război Mondial. Acest al Treilea Război Mondial este pe cale de a deveni realitate…evenimentele demonstrează că acel timp este tot mai aproape.
Noua Ordine Mondială (NWO)
Termenul Noua Ordine Mondială a fost utilizat de numeroși politicieni de-a lungul timpului, cu referire la o conspirație mondială orchestrată de un grup extrem de puternic și influent…un grup de indivizi cu anumite trăsături genetice comune (cel puțin cei din vârf), ce include mulți dintre cei mai bogați oameni ai lumii, lideri politici de top, elita corporatistă, precum și membrii așa-numitei Nobilimea Neagră din Europa (dominată de Coroana Britanică), grup al cărui scop este acela de a crea un Guvern Mondial (fascist) obedient Agendei sale, și o lume fără granițe naționale și regionale.
Iată ce declara bancherul sionist Paul Warburg în fața Senatului SUA, la data de 17 februarie 1950: „Vom avea o unică guvernare mondială, indiferent dacă vă place sau nu…singura problemă este dacă acest Guvern va fi înscăunat prin cuceriri, sau prin liberul consimțământ.”
Intenția lor este aceea de a obține un control complet asupra fiecărei ființe umane de pe planetă, și a reduce dramatic populația lumii, cu două treimi. În timp ce Noua Ordine Mondială este un termen generic ce include pe toți cei implicați în această conspirație, un studiu cât mai exact referitor la cine face parte din acest grup este destul de complex și complicat.
În anul 1992, Dr. John Coleman a publicat lucrarea Conspirators Hierarchy: The Story of The Committee of 300 (Ierarhia Conspiratorilor: O Poveste a Comitetului celor 300). În urma unor cercetări meticuloase și a descoperirilor făcute, Dr. Coleman identifică jucătorii și detaliază Agenda Noii Ordini Mondiale: dominația și controlul întregii lumi.
La pagina 161 din Ierarhia Conspiratorilor Dr. Coleman rezumă cu exactitate intenția și scopul Comitetului celor 300: „Un singur Guvern Mondial și un singur Sistem Monetar (în genul unui Sistem Feudal, așa cum a fost în Evul Mediu), sub conducerea unei Oligarhii ereditare auto-selectată dintre membrii săi, nealeasă prin vot politic.
În cadrul acestei Entități Mondiale, numărul populației va fi limitat până la 1 miliard de oameni (utili clasei conducătoare, în zone ce vor fi strict delimitate li clar definite), prin impunerea de restricții cu privire la numărul de copii per familie, prin boli, războaie și foamete.
Nu va exista o clasă de mijloc, ci numai conducători și funcționari. Toate legile vor fi adaptate pentru un Sistem Juridic de Instanțe ce va practica același unic Cod Juridic. O singură Forță Mondială de Poliție și o singură Forță Mondială Armată vor avea grijă ca acest Cod Juridic să fie adoptat în toate fostele țări de pe glob, granițele naționale fiind desființate.
Sistemul se va baza pe un Stat social…toți cei ascultători și obedienți Guvernului Mondial vor fi recompensați, asigurându-li-se traiul zilnic; iar cei care vor fi considerați rebeli vor muri pur și simplu de foame sau vor fi declarați proscriși, devenind astfel o țintă pentru oricine ar dori să-i elimine. Armele de foc și Organizațiile Armate Private vor fi interzise.”
De ce nu se știe de Conspirație
Amploarea înșelăciunii și rețeaua complexă din jurul persoanelor și organizațiilor implicate în această conspirație sunt uluitoare…chiar și pentru cei ce cunosc această stare de fapt.
Cei mai mulți oameni privesc cu neîncredere și scepticism acest subiect, fără să știe că au fost condiționați, prin spălarea creierului, de către diferite Instituții și Mass-Media influente, tocmai pentru a reacționa astfel.
În cartea The Top 13 Illuminati Bloodlines (Genealogia Top 13 Illuminati), autorul Fritz Springmeier afirmă că cei mai mulți oameni și-au construit niște „falii mentale” care scurtcircuitează procesul de examinare critică a minții raționale, atunci când vine vorba de anumite subiecte sensibile. Springmeier afirmă că aceste „falii mentale” (slides, în textul original – n. tr.) reprezintă un termen utilizat de C.I.A. pentru a defini un anumit tip de răspuns condiționat care determină la nivel psihic obstrucționarea gândiri unei persoane și are ca efect negarea unei anumite teme. În cazul nostru, pentru o mare majoritate, menționarea cuvântului „conspirație” determină adesea un „răspuns mental fracționat”, ce nu ar prezenta în ochii privitorului un adevăr logic.
Ceea ce majoritatea oamenilor cred că ar însemna expresia „opinia publică” reprezintă de fapt o subtilă și abilă propagandă al cărei scop este obținerea unui anumit răspuns comportamental public dorit. Sondajele de opinie publică sunt luate cu intenția de a măsura „nivelul de acceptare publică” a Agendei Noii Ordini Mondiale.
Un „rezultat bun” al acestor sondaje certifică faptul că programarea este „în curs”, în timp ce un „rezultat prost” indică manipulatorilor „micile retușuri” pe care le mai au de făcut până când se va obține rezultatul dorit.
Modul de operare al Noii Ordini Mondiale
Conspiratorii pun în aplicare Agenda Noii Ordini Mondiale, prin abila manipulare a emoțiilor umane…în special, FRICA.
Încă din secolele trecute ei au utilizat în mod repetat un anumit „artificiu”, pe care cercetătorul și autorulDavid Icke l-a caracterizat în ultima sa carte, The Biggest Secret (Secretul Suprem), ca fiind MetodaProblemă-Reacție-Soluție.
Tehnica este următoarea: strategii NWO crează Problema, prin înființarea, finanțarea și instruirea unei „Grupări de Opoziție” ce va produce și apoi va intensifica comportamente turbulente într-o anumită zonă stabilă din punct de vedere politic (țară suverană, regiune, continent, etc), zonă pe care aceștia doresc s-o destabilizeze. Astfel, ei vor crea un conflict între o facțiune ce se opune puterii politice respective, conflict pe care tot ei îl vor manevra.
În ultimele decenii, în Mass-Media, așa-numitele Grupări de Opoziție sunt identificate, de regulă, ca fiind „Militanți/Luptători pentru libertate” sau „Eliberatori”. În același timp, liderul acelei puteri politice în cadrul căreia este orchestrat conflictul este demonizat și, la un anumit moment dat, este asemuit cu, și denumit „un alt Hitler”. Exemple de (foști) asemenea lideri politici: Saddam Hussein, Slobodan Milosevic, Muammar al-Gaddafi, etc.
„Luptătorii pentru libertate” sunt deseori recrutați dintre localnicii cu probleme penale (cei din organizații paramilitare, traficanți de droguri, etc.). În spiritul adevăratelor mașinațiuni machiavelice, aceiași strategi NWO sunt implicați (în egală măsură) în înarmarea pe ascuns a rebelilor, precum și în consilierea liderilor puterii politice locale. Liderii NWO profită mereu de orice conflict armat, acordând împrumuturi financiare și furnizând arme și provizii tuturor părților implicate într-un conflict militar.
Conflictul este prezentat opiniei publice de către Mass-Media (controlată tot de NWO), printr-o multitudine de reportaje video, articole scrise și fotografii despre atrocitățile, ororile și suferințele comise de către Putere împotriva civililor nevinovați. Astfel, la nivelul opiniei publice ia naștere strigătul-lozincă „Ceva trebuie făcut!„…aceasta este dorita și plănuita Reacție.
Apoi, păpușarii NWO furnizează Soluția: se trimit „Forțele ONU de menținere a păcii” (cazul Bosnia)…sau se formează „Coaliția Forțelor ONU” care va bombarda și va „căuta armele de distrugere în masă” (care, desigur, nu sunt găsite – Războiul din Golf)…sau se trimit bombardierele, apoi trupele terestre NATO (cazul Kosovo).
Odată instalați, „Păstrătorii păcii” nu o să mai părăsească zona de conflict. Planul NWO constă în a avea trupe terestre care să controleze toate acele țări și/sau zone strategice în care se manifestă o rezistență semnificativă împotriva implementării Agendei.
Pe cine reprezintă Noua Ordine Mondială
Facțiunea corporatistă a NWO este dominată de bancherii internaționali, Regii petrolului și Cartelurilor farmaceutice, precum și Corporațiile multinaționale.
Familia Regală a Angliei, respectiv Regina Elisabeta a II-a și Casa de Windsor (nume luat în anul 1914), este actorul aflat la cel mai înalt nivel al Oligarhiei care controlează vârful NWO. Familia Regală Britanică este descendentă a Regalității Germanice Europene, respectiv Casa de Saxa-Coburg și Gotha.
Centrele decizionale ale acestei Piramide sunt la Londra (City Of London)Basel (Elveția) și Bruxelles (sediul NATO).
Actorii din spatele scenei Noua Ordine Mondială
În acest secol, gradul de control exercitat de către NWO a ajuns în punctul în care numai anumiți indivizi sunt selectați și formați pentru a ocupa funcția de Prim-Ministru sau cea de Președinte, în fiecare dintre aceste țări. Nu contează cine câștigă Președinția…rezultatul politicii trebuie să fie același, oricare ar fi câștigătorul. Cei doi combatanți pentru funcția prezidențială joacă în aceeași echipă, pentru același club. Cel ce se dovedește a nu fi un jucător de echipă este scos din arenă: J.F. Kennedy (SUA), Zulfikar Ali Bhutto (Pakistan), sau Aldo Moro (Italia).
Rolul NWO în scrierea Istoriei
Cele mai multe conflicte majore, revolte politice și recesiuni economice ale ultimilor 100 de ani (dar și a vremurilor de dinainte) au fost atent planificate și instigate datorită mașinațiunilor acestei elite conducătoare. Iată câteva astfel de mari conflicte: Războiul hispano-american, cele două Războaie Mondiale, Marea Recesiune din SUA, Revoluția Bolșevică, apariția nazismului în Germania, Războiul din Peninsula Coreeană, Războiul din Vietnam, „căderea” Blocului Comunist, Războiul din Golf, Războiul din Kosovo, cele două războaie din Irak, etc. Chiar și Revoluția Franceză a fost orchestrată tot de către elemente ale NWO.
Familia Rothschild a alimentat și finanțat toate părțile combatante ale tuturor războaielor, de la Napoleon încoace.
Toate aceste războaie inventate au reprezentat o acoperire pentru acumularea averilor elitelor, și putem lua în considerare secolul al XII-lea (cel puțin), ca timp ce a reprezentat începutul acestora. Atunci (în secolul al XII-lea), un nucleu format din 9 Cavaleri Templieri a dat startul Cruciadelor care s-au întins, ca și timp, pe mai mult de un secol și jumătate.
În anul 1307, Regele Franței, Filip cel Frumos, gelos fiind pe puterea Templierilor a râvnit la bogățiile acestora. În ziua de 13 octombrie Regele a decis arestarea tuturor Templierilor din Franța.
În timp ce mulți Templieri au fost prinși și schingiuiți (inclusiv Marele lor Maestru, Jacques de Molay) mulți alții au reușit să scape fugind și ascunzându-se în alte țări.
În cele din urmă, ei au reapărut în țări precum Portugalia, Malta (ca Ordin al Cavalerilor de Malta), iar ulterior în Scoția (ca Rituri ale Francmasoneriei Scoțiene). În Scoția, conducătorul Francmasoneriei a fost un individ ce a jucat un rol-cheie în conceperea și definitivarea unui plan de creare a unui Unic Guvern Mondial…acel personaj-cheie s-a numit Albert Pike.
Dobândirea și consolidarea unor averi tot mai mari, acapararea resursele naturale, controlul total al puterii politice și al omenirii sunt elementele care reprezintă motivarea tuturor deciziilor luate de către liderii NWO.
Suferința crescândă și pierderea de vieți nevinovate umane nu reprezintă „probleme demne de luat în seamă”, în gândirea acestor indivizi.
Alte referințe: ThreeWorldWars.com
Sursa articolului

Comentariile nu sunt permise.