Tranziția finală!

Imagini pentru universul

Am intrat în tranziția finală!

(vezi articolul inițial despre TRANZIȚIE )

 

Al Treilea Ochi (Ajna)                                                – 03 octombrie 2016

Tranziția Finală:  24 noiembrie 2016 – 08 martie 2017

Chakra Plexului Solar (Manipura) – 24 noiembrie 2016

Chakra Coroană (Sahasrara)– 15 ianuarie 2017

Chakra Inimii (Anahata)– 08 martie 2017

 

Ce înseamnă acest lucru?

După data de 3 octombrie când frecvența de vibrație a fost ridicată pe Ajna la nivel de vibrație rafinată 5D, comparativ cu cea anterioară 3D, aducând cu sine deschiderea vederii profunde a spiritului fiecăruia dintre noi la nivelul pe care fiecare dintre noi îl poate accesa în acest moment, fluxul de schimbare al frecvențelor a intrat în traziția finală și până în data de 24 noiembrie ne vom confrunta cu câteva valuri de provocări care au drept scop purificarea individuală a lui Manipura pentru ridicarea frecvenței la unison cu Gaia, pe o frecvență 5D a lui Manipura, comparativ cu 3D care ne-a fost familiară până acum.

Ce înseamnă valuri de provocări pe Manipura? Frecvența pe care am vibrat cu Manipura până în prezent a fost 3D, adică frecvență joasă de manifestare care a adus cu sine posibilitatea manifestărilor comportamentale de genul: furie, răzbunare, pedepsire și autopedepsire, învinovățire sau vinovăție, răutate față de propria persoană sau față de alții, ofensă, jignire, aroganță, superioritate, tiranie sau agresivitate asupra altora, plăcerea puterii asupra altora, etc.

Valurile de provocări (în număr de 3) care vor urma după perioada de acalmie a lunii pline din 16 octombrie, vor consta în răscolirea acumulărilor trecute de frecvență joasă a lui Manipura. Vor fi aduse la suprafață, dacă nu intense ca în trecut, totuși deranjante, cu scopul de a fi conștientizate și refuzate. De genul: ”eu nu vreau să fiu așa, eu nu mai pot să ating modul acesta de a fi, etc.” Deci este o recunoaștere și un refuz categoric de a atinge, o rezistență de a nu intra în starea respectivă, de a nu ne identifica. Identificarea cu acea stare îi va da durată și se va repeta procesul de răscolire. Dacă se obține refuz concret, se produce eliminare și instalarea unei stări de pace lăuntrică. La fiecare val se va descărca ceva de pe Manipura, în scopul purificării astfel încât deja din apropierea datei de 24 noiembrie să înceapă ridicarea pe frecvență 5D finalizându-se în 24 noiembrie și chiar o zi două după.

 

Ce se obține prin purificarea lui Manipura pe frecvență 5D?

Se obține ceva foarte important spiritului nostru, ne recuperăm puterea personală, forța spiritului. Ne recuperăm puterea de a fi, de a ne simți puternici ca spirit, fără a fi pândiți de impregnarea grosieră de emoții (furie, răzbunare, pedeapsire și autopedepsire, învinovățire sau vinovăție, răutate față de propria persoană sau față de alții, ofensă, jignire, aroganță, superioritate, tiranie sau agresivitate asupra altora, plăcerea puterii asupra altora, etc.).

Ne recuperăm încrederea de a fi puternici și direcți în acțiunile noastre în concordanță directă cu propria voință purificată, specifică lui Manipura. Nu ne va mai fi teamă că simțindu-ne puternici și întregi ca spirit, vom aluneca în furii, agresivitate, etc.

Aceată ”virusare” cu emoții negative căreia i-am fost supuși de-a lungul vieții ne-a redus capacitatea spiritului și accesul la libera voință, urmând ca în timp să ne obosească tot mai mult încât să ajungem să ne temem de noi, de răuntatea din noi și posibilitatea ca în orice moment să alunecăm în ea.

Această stare împreună cu acumulările realizate prin intrarea în emoții neplăcute de-a lungul vieții, vor fi zguduite din temelii pentru a se desprinde. Cu cât am folosit mai des aceste stări cu atât mai mult vom simți zguduirea. Dar așteptând cu răbdare și liniște să treacă ”criza”, recunoscând și acceptând cu smerenie motivul acestor provocări, iertându-ne că am fost încărcați cu acea urâțenie, cu acea răutate, vom trece cu bine și va răsări soarele din nou.

Așadar singurele lucruri care ni se cer sunt: răbdare, smerenie, încredere în Puterea care ne conduce destinul și identificarea sau conștientizarea descărcărilor. Simultan putem observa instalarea încrederii în forțele proprii, întărirea voinței, forță de spirit, putere de a acționa după o voință proprie, pură (nu distorsionată de emoții și sentimente; adică nu intervine o emoție în procesul de manifestare a voinței spiritului în suflet, care să deformeze și să îi schimbe direcția în ceva fals).

 

Ce alte fenomene de ridicare a frecvenței de vibrație s-au mai declașat?

Deși calibrarea frecvențelor pe Anahata se vor finaliza abia în martie 2017 și nici nu au început valurile de purificare, totuși a fost declașat un ”fenomen de îndrăgosteală” plină de fericire fără motiv, care va ”atinge” tot mai mulți oameni, ajutându-i infinit de mult a se preda schimbărilor de frecveță, a le accepta și rezista fără probleme.

Important este să recunoaștem acest fenomen și să îl păstrăm în suflet deoarece exaltă frecvența personală de vibrație, face sufletul ușor, plin de duioșie și mintea dilatată în simțire, dincolo de limitele rațiunii.

 

În final cea mai potrivită urare ar fi:

 

Să avem grijă de suflet!
Căci el a fost singurul de-a lungul timpului care ne-a adus fericire și singurele momente adevărate!

 

Club Naturalis Yoga

 

 

Comentariile nu sunt permise.