Portalul 11.11.2016 – Schimbări majore de viață

Imagini pentru the fellowship of the ring

Activarea portalului 11.11.2016 este de fapt o deschidere de frecvență înaltă către Pământ, cu scopul de a branșa prin conexiune directă sufletele celor pregătiți pentru schimbare, pregătiți să îmbrățișeze o nouă viață, complet și radical nouă. Luptătorii sunt de orice vârstă, condiție socială, masculin sau feminin, singura condiție este deschiderea spirituală și acordul dat.

Este un portal care branșează sufletele de luptători de pe Pământ la vibrație înaltă și îi cheamă la luptă. Lupta pentru susținerea aici pe Pământ a luminii, a adevărului pur și nedeformat, a frumuseții, a armoniei perfecte și a iubirii. Lupta cu tendințele de scădere a vibrațiilor specifice nivelului 3D (cu care s-au obișnuit oamenii de atât de mult timp și care sunt neconforme armoniei și sănătății), pentru susținerea noii vibrații rafinate 5D care se instalează gradual și necesită câmp de susținere din partea celor de pe Pământ.

Portalul din 11.11.2016 este o chemare de regrupare a luptătorilor care și-au dat acordul de a intra în această misiune. Ei sunt activați ca luptători și chiar dacă unii nu își înțeleg activarea pentru luptă pe care o simt, primul gest pe care îl resimt necesar și urgent este să se dezlege de vechea lor viață. Să se desprindă din ”brațele călduțe” ale fostei vieți pentru a intra liberi de poveri în noua misiune pentru care îi cheamă ”sângele”.

Această desprindere din ”brațele călduțe” ale fostei vieți, sunt legături puternice în care am stat parcă protejați mulți ani. Ele au fost crezul nostru cel mai important, au fost o structură de bază a vieții noastre pe care ne-am clădit viața și visele…

Acele ”brațe călduțe” din anii trecuți, au reprezentat idealurile noastre de viață, credințele noastre fundamentale în care am investit vise, energie. zile și nopți de implicare, și deșii acum știm că în sinea noastră am știut tot timpul adevărul, ne-am încăpățânat să impunem ceea ce ne doream egotic. Din acest motiv, desprinderea de ele este nostalgică. Cu toate acestea desprinderea este resimțită tacit și nu există nici o îndoială că ar exista o altă cale.

Ajunși în acest moment, suntem puși în fața oglinzii adevărului în care vedem în tăcere că nu mai funcționează în prezent și nu mai funcționa de ceva vreme, doar noi susțineam din frică și atașament viziunea proprie a negării adevărului. Ele au devenit nefuncționale și în neconcordanță cu sufletul nostru căruia îi ceream rugător să le mai susțină din frica de a nu le pierde (acumulările, investiția în ele), din frica de a schimba atât de radical direcția pentru a începe un nou drum de viață cu un spirit nou și un suflet ușor ca vântul.

Acum, noile schimbări și deschiderea acestui portal cere debranșare de la tot pentru a putea trece ”cu cugetul curat” în postura de luptător pentru susținerea luminii, adevărului vibrațiilor înalte, a frumuseții, armoniei și iubirii.

O dată cu desprinderea din ”brațele căduțe”, acele legături puternice de viață care ne-ar ține pe loc, care ne-au dictat în anii trecuți ritmul vieții și direcția de urmat, vor cădea și acumulări actuale care nu sunt conforme, care sunt falsuri. La acestea renunțarea vine firesc, este acceptată cu respect, și mulțumind pentru lucrul bun pe care l-au adus în viața noastră la momentul lor.

Această curățare sau desprindere din ”brațele călduțe” ale anilor trecuți și din micile acumulări neconforme naturii noastre lăuntrice din perioada actuală, va aduce o limpezire a vederii lăuntrice și a vibrațiilor proprii.

Această curățare va purifica ființa de tendințele deformatoare, astfel încât, neinfluențată de ceva exterior se va centra în ea însăși, în propriul suflet, în propriul spirit, se va reîntregi.

Reîntregirea ființei într-o unitate compactă, va aduce cu sine puterea interioară a libertății de luptător și abia de atunci sunt îndeplinite condițiile de a intra în adevărata atitudine interioară sacră, de luptător, pentru susținerea luminii, adevărului vibrațiilor înalte, a frumuseții, armoniei și iubirii (atitudinea de luptător nu are nimic de a face cu răutatea, ura, răzbunarea, agresivitatea, brutalitatea, plăcerea de a domina, etc. care sunt emoții din ego de frecvență joasă și care reprezintă exact ”tabăra” adversă) . Cu alte cuvinte, acest portal este foarte important deoarece activează la nivel de ADN codurile sacre de luptător.

O dată cu desprinderile din vechea lume și instalarea atitudinii interioare de luptător, începe perioada antrenamentului de luptător la care participă activ în mod subtil mulți ghizi spirituali, transmițând mesaje clare despre cum să fi sau cum să faci (diferit de cum eram obișnuiți). Mesajele subtile pot să apară spontan în mintea noastră în timpul zilei sau pot să apară în visat. Dacă nu ne amintim a doua zi visatul nu este nici o problemă, deoarece antrenamentul se întipărește adânc în subconștient determinându-ne pur și simplu o altă atitudine și o altă viziune de viață complet nouă sau chiar radical nouă, care ne va surprinde plăcut.

Dacă nu vom percepe atât de clar aceste mesaje de instruire care vor veni sau au început deja să vină în avalanșă, atunci le vom percepe ca pe intuiții interioare de genul: ”eu simt că așa mi-e bine…”, ”eu simt clar că așa trebuie să fiu și să acționez…”, ”eu simt că de această dată acest lucru mi se potrivește…”, eu simt că nu mai trebuie să ating niciodată ceea ce nu îmi este conform…”, etc.

Carpe diem !

 

”Am dat drumul la tot ceea ce nu am putut transforma în minunat.”

~ Anais Nin ~

Comentariile nu sunt permise.