Tranziția până în 24 noimbrie 2016

Imagini pentru space

( vezi articolele anterioare despre TRANZIȚIE:  10.07.2016, 17.10.2016 )

Perioada 03 octombrie – 24 noiembrie 2016 : purificarea nivelului 3, Manipura Chakra

Tranziția sau cu alte cuvinte, schimbarea vibrațiilor Pământului care ne afectează în mod direct pe toți, emoțional, comportamental, psihic și chiar karmic prin scoaterea la suprafață a vechilor tipare de comportament cu scopul de a fi conștientizate și renunțat la ele, vizând chiar schimbări majore de viață, uneori neașteptate, se apropie de finalizarea etapei specifice lui Manipura Chakra pe 24 noiembrie.

Este vorba despre perioada de calibrare și rafinare a vibrațiilor pe nivelul 3, Manipura Chakra, centrul modului de a acționa, purificarea modului de a acționa și voinței, a disciplinei interioare, prin scoaterea la suprafață a dezechilibrelor emoționale și comportamentale trăite și acumulate de-a lungul vieții ( comportament agresiv, răutăcios, răuvoitor, răzbunător, dominator, etc., vezi articolul anterior TRANZIȚIE)

Au fost 3 valuri de calibrare care au trecut peste noi: primul val a fost moderat ca intensitate și a început după 3 octombrie cu moment de intensitate în 16 octombrie, momentul de lună plină. După luna plină energiile au început să scadă ca intensitate până la liniștire completă, cu stare de odihnă plăcută și bucurie.

A urmat al doilea val  după 20 octombrie, mai tumultuos, care s-a amplificat în provocări și trăiri multe și simultane până în data de 30-31 octombrie când a atins cote maxime de intensitate, cu descărcări de manifestare agresivă, oamenii pe stradă au fost mai agitați și mai agresivi. După 1 noiembrie, intensitatea a început să scadă până la liniștire completă la sfârșitul de săptamană, aducând din nou cu sine o stare de liniștire sufletească, de așezare a ceva, stare de bine.

Al treilea val a fost declașat de portalul din 11.11.2016 (cel mai intens) și s-a intensificat culminant în timp scurt în data de 14 – 16 .11.2016, aducând descărcări de situații într-un mod agresiv, intensitatea lui scăzând până la sfârșitul de săptămână, în 20.11.2016 resimțindu-se liniștirea valului cu stare de bine psihic și chiar bucurie.

În acest moment suntem în acalmia sfârșitului perioadei de tranziție specifică lui Manipura Chakra, până în 24.11.2016, moment de limpezire și liniștire a energiilor, dar și de liniștire sufletească și psihică, de înțelegere a perioadei care a trecut, de tras concluzii și învățat lecții care se cer acumulate. Vom discerne și vom decide ce să păstrăm din ceea ce a fost adus la suprafață de această perioadă, cum poate fi utilizat și încadrat în personalitatea și viața noastră sub formă de acumulare pe care să ne sprijinim evoluția în perioada care vine, și nu numai evoluția ci un nou mod de a fi ca persoană mai liberă.

Fiecare final al perioadelor de tranziție de pe un nivel, ne-a supus unei stări de analiză a ceea ce au scos la suprafață valurile tranziției din noi pe parcursul perioadei respective. Am tras concluzii a ce ne este conform și ce nu, am luat decizii ce să nu mai atingem niciodată și în ce mod ne deformează, am învățat ce să iertăm și ce să asimilăm lăsând-ne în voia sufletului (mai ales în aceată ultimă perioadă), ne-am împăcat cu trecutul înțelegându-l și lăsându-l să se ducă, am ieșit din prinsorile a multor ani de a fi într-un fel constrâns, de a gândi într-un fel limitat, de a trăi într-un mediu cu ”ochi de cal” nevăzând liberatea de a fi sau trăi altfel.

Acum s-a descărcat tot și s-au deschis porțile posibilităților multiple care par fascinante, tentante, dar în același timp sperie. Ne sperie lăsarea în libertate pentru că am fost dresați să trăim constrânși într-un mediu, am fost constrânși de situații impuse karmic.

Într-unul dintre articolele anterioare mi-a atras atenția un mesaj de la ghizi care spune că de această dată este slăbită impunerea karmică, astfel încât dacă decidem să nu mai trăim un sentiment neplăcut pe care l-am trăit des în trecut, să nu îl mai atingem, de această dată aceste situații karmice impuse se vor descărca la voință. Și se pare că așa este. A fost mult mai ușor obținută și trăită descărcarea karmică chiar dacă a fost intensă. Chiar dacă am trăit-o efectiv și chiar intens, am fost martori și am înțeles-o astfel încât liniștirea ei a așezat pacea descărcării pentru totdeauna.

Imagini pentru decorative pagina word

”La final, doar trei lucruri contează:
cât de mult ai iubit,
cu câtă blândețe ai trăit,
și cu câtă grație ai reușit să te eliberezi de lucrurile care nu ți-au fost destinate.”

~ Buddha ~

Imagini pentru decorative pagina word

Carpe diem!

Comentariile nu sunt permise.