Uleiurile esențiale. Tămâia distruge celulele canceroase

Uleiurile esentiale sunt foarte populare pentru proprietatile lor benefice asupra sanatatii, multe dintre care sunt dovedite de stiinta. Cercetarile au demonstrat ca anumite uleiuri pot impiedica dezvoltarea de boli de cancer, precum si contribui la vindecarea cancerelor existente.
Importanta lor medicinala este in prezent incontestabila, mai ales in cazurile de cancer. Frecventa de vibratie a unui organism sanatos este cuprinsa intre 62 si 78 MHz, putand fi redusa pana la 57 Hz in caz de imbolnavire.
Testele de frecventa de unda au dezvaluit si alte lucruri interesante, ca de exemplu faptul ca gandurile pozitive intensifica frecventa corpului cu 10 MHz, in timp ce gandurile negative reduc aceasta frecventa cu 12 MHz.
Cercetarile au aratat anumite uleiuri esentiale, precum uleiul de grapefruit, iasomie, lavanda, lamaie, cimbru, trandafir, musetel, menta, ghimbir si scortisoara, sunt eficiente in tratamentul cancerului. In cadrul cercetarilor au fost analizate potentialul antibacterian si toxicologia in-vitro a uleiurilor impotriva liniilor de celule canceroase umane.
Rolul Monitorului de Frecventa Calibrata (CFM) este acela de a calcula frecventele uleiurilor esentiale, precum si consecintele aplicarii acestora. Dispozitivul tehnologic a fost dezvoltat de catre Bruce Tainio, director al companiei Tainio Technology si sef al Departamentului pentru Agricultura al Universitatii Eastern Washington. Acest monitor este folosit in laboratorul Essential Oils si in cadrul Universitatii Johns Hopkins pentru examinarea legaturii dintre frecventele de vibratiei si boli.
Potrivit medicului imunolog Mahmoud Suhail, „Cancerul ia nastere atunci cand codul ADN din nucleul celulei este dat peste cap.” Iar uleiurile esentiale pot fi de ajutor in acest caz, deoarece pot reseta codul genetic si indica celulelor codul corect.
Pe piata exista multe tipuri de uleiuri esentiale, dar nu toate sunt de aceeasi calitate. Unele sunt produse artificial sau sunt diluate cu aditivi si alcool.
Asadar, pentru a beneficia din plin de potentialul vindecator al uleiurilor esentiale, se recomanda sa folosesti doar produse de puritate 100% din clasa terapeutica. Robert O. Becker, autorul cartii The Body Electric, confirma faptul ca organismul uman poseda o frecventa electrica ce isi pune amprenta asupra sanatatii.
Potrivit lui Nikola Tesla, eliminarea unor frecvente daunatoare corpului reduce riscul de a contracta anumite boli. Iar pentru descoperirea lui, aceea ca celulele umane detin un voltaj electric, dr. Otto Warburg a castigat Premiul Nobel.
Prin urmare, nu mai exista nici o indoiala ca anumite boli se pot datora anumitor frecvente de vibratie, sau ca acestea pot fi vindecate prin ajustarea frecventelor gresite.
Valorile uleiurilor esentiale din clasa terapeutica este cuprinsa intre 52 si 320 MHz! De exemplu: Lavanda 118 MHz, Trandafir 320 MHz, Menta 78 MHz, Siminoc 181 MHz, Tamaie 147 MHz, Smirna 105 MHz, Musetel german 105 MHz, Ravensara 134 MHz, Santal 96 MHz, Angelica 85 MHz, Ienupar 98 MHz.
Uleiurile esentiale sunt extrem de bogate in numerosi nutrienti si poseda o multime de proprietati benefice.
Si anume, in cazul celulelor cancerului de san, cele mai eficiente sunt uleiurile de cimbru, scortisoara, musetel (care ucide pana la 93% din celulele bolnave in vitro) si iasomie. Uleiul de cimbru poate distruge pana la 97% din celulele cancerului de san MCF-7.
Jurnalul Industrial Crops and Products a publicat un studiu care a confirmat faptul ca uleiul de musetel poseda proprietati antioxidante puternice. Comparat cu uleiurile de cimbru de iarna, rozmarin, salvie, tarhon, amar, chimen dulce si chimen amarui, lavanda, cimbru si menta, uleiul esential de musetel a iesit pe primul loc in topul activitatii antioxidante.
Uleiul de tamaie si cancerul
Suhail sustine ca „tamaia separa ‚creierul’ celulei canceroase, nucleul, de corpul celulei, citoplasma, apoi inchide nucleul, impiedicand astfel reproducerea codului genetic defect.”
Eficacitatea acestui ulei se datoreaza monoterpenoidelor, o serie de compusi care combat celulele canceroase atat in stadiile incipiente cat si in fazele avansate. Uleiul de tamaie poate revolutiona pe viitor tratamentul cancerului. In timp ce chimioterapia distruge si celulele sanatoase pe langa cele bolnave, ceea ce compromite sistemul imunitar al pacientului, acest ulei esential poate preveni astfel de efecte adverse.
In plus, Suhail subliniaza faptul ca uleiul esential de tamaie contine nu mai putin de 17 ingredienti activi.

Sursa: http://www.secretele.com/2016/05/adevarul-despre-cancer-si-uleiurile.html

 

Tămâia distruge celulele canceroase. „Această descoperire are un potenţial enorm”, anunţă cercetătorii

Teodora Nicolau | 12.21.2013 | ● Vizualizări: 2066
Arbore de tămâie de pe insula Socotra     Tămâia distruge celulele canceroase. „Această descoperire are un potenţial enorm”, anunţă cercetătorii

Tămâia, unul dintre darurile aduse de cei trei magi la naşterea lui Iisus, ar putea fi folosită ca terapie împotriva tumorilor ovariene, au descoperit cercetătorii de la Universitatea Leicester din Marea Britanie, în urma unor teste, informează dailymail.co.uk.

Cancerul ovarian nu prezintă simptome în fazele timpurii, fiind de obicei diagnosticat atunci când este prea târziu.

Tămâia, răşina produsă de arbustul Boswellia sacra – care creşte în Oman, Yemen şi Somalia -, este cunoscută pentru proprietăţile sale antiinflamatoare şi a fost utilizată multă vreme în medicina populară.

Cercetătorii care au studiat efectul răşinii de tămâie asupra mai multor tipuri de cancer au descoperit că aceasta conţine o substanţă ce distruge celulele canceroase din tumorile ovariene.

„Această descoperire are un potenţial enorm pentru testele clinice din viitor, care ar putea duce la tratamente suplimentare pentru cancerul ovarian”, au afirmat oamenii de ştiinţă.

Surse: Mediafax, Daily Mail

 

Comentariile nu sunt permise.