Mehran Keshe: „În Scurt Timp Se Va Produce Mega-Cutremurul Care Va Schimba Definitiv Lumea”

Celebrul om de știință Mehran Keshe avertizează că un mega-cutremur se va produce în viitorul apropiat și va schimba lumea pentru totdeauna.

Specialistul în fizică nucleară Mehran Keshe a oferit un interviu pentru publicația Rusia Today în care a explicat că în viitorul apropiat un mega-cutremur se va produce în SUA. Acesta va fi de o magnitudine impresionantă și va rupe pur și simplul continentul în două bucăți.

 „America va fi secționată în două și milioane de oameni vor muri. Acest fenomen este inevitabil și în urma prognozelor se poate petrece în viitorul apropiat”, susține Keshe.

În urma acestui seism un val ucigaş de apă se va abate atât asupra conţinutului american, dar și asupra Asiei. Tsunami-ul va face extrem de multe victime și va schimba complet lumea, atât în formă de organizare, cât și percepţia asupra forței naturii.

De asemenea, mai multe rapoarte au fost publicate în revista online Express, care susțin același lucru. Iminența unui cutremur de mare magnitudine care se va produce pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. Aceste rapoarte vorbesc despre circa 40 de milioane de morți și pagube inestimabile.

Predicția se bazează pe o hartă de cutremure care a fost realizată de specialiștii americani. De asemenea, au fost luate în calcul și numeroasele cutremure care au lovit continentul sud american. Frecvența cutremurelor a crescut înspăimântător de mult, din cauze necunoscute, și acesta este motivul principal pentru care se așteaptă acum cutremurul cel mare.

Numărul cutremurelor cu magnitudine între 6,9 și 8,3 grade pe scara Richer este în plină expansiune, iar specialiștii susțin că acesta este începutul mega-cutremurlui.

Repercusiunile unui astfel de fenomen sunt prăbușirea economiei mondiale și colapsul general. Atunci omenirea trebuie să pășească într-o nouă era și probabil sistemele economice și politice vor evolua și se vor schimba. Keshe este de părere că întreaga omenire se va schimba în urma acestei traume.

cutremur Mehran Keshe: "În scurt timp se va produce mega-cutremurul care va schimba definitiv lumea"

 

Sursa: http://www.efemeride.ro/

Comentariile nu sunt permise.