Document tibetan despre muntele Godeanu

 

Imagini pentru muntele godeanu

 

Înțeleptul tibetan Guru Rinpoche Padmasambhava a emis un document care a ajuns și în România, în care se spune că în partea de vest a țării, într-un triunghi format din munți, pe lângă trece o mare de ape, este ascunsă o importantă comoară. El localizează zona în Munții Gorati.

Gorati sau Godeanu este zona unde se spune că este un focar energetic important. În documentul maestrului tibetan se mai spune că acest munte deține un secret care va ului lumea.

În imediata apropiere a acestei zone se află vârful Gugu, despre care Radu Cinamar povestea în cartea sa, 12 zile o inițiere secretă, am observat pe lângă câțiva arbori pe lângă care treceam atunci o coloană îngustă de lumină difuză, de culoare albă, care pornea din pământ și se pierdea în bolta înstelată a cerului.

Am luminat cu lanterna acel loc, care nu se afla la o depărtare mai mare de 6-7 metri, însă nu am descoperit nimic deosebit.

Am ieșit din grup și m-am deplasat repede pe acea distanță pentru a mă lămuri în legătură cu acel fenomen. Era ceva foarte straniu, coloana de lumină, care nu cred să fi avut un diametru mai mare de cinci centimetri, apărea brusc din pământ și se înălța spre cer.

Datorită faptului că era difuză și slabă în intensitate, de departe ea putea să treacă neobservată, încordându-mi privirea am văzut atunci mai multe alte coloane luminoase care se aflau mai sus pe munte, în stânga noastră.

L-am ajuns din urmă pe Repa Sundhi și i-am povestit despre această stranie manifestare. Mi-a răspuns că vârful Gugu ascunde multe mistere, vechi de mii de ani, care în parte vor fi descoperite destul de curând. Lama mi-a destăinuit că în subsolul acestui munte există o sursă formidabilă de energie, dar nu a vrut să facă și alte precizări.

Am privit instinctiv către vârful muntelui și exact în acel moment o pală de vânt foarte puternică și rece ne-a izbit frontal, făcându-ne să ne clătinăm. Vedeam în jurul meu o manifestare aproape incredibilă de forțe și de energie atmosferică, arbuști zburând prin aer, vârtejuri de ape, fulgere care se declanșau.

Documentul-despre-Biblie-pe-care-Darwin-l-a-tinut-ascuns-2 DOCUMENT TIBETAN DESPRE MUNTELE GODEANU

În mijlocul acestui haos înfricoșător, am observat uluit cum piatra muntelui din fața noastră, care se afla la o distanță de 20 de metri, devine gradat transparentă, relevând o mare cavitate boltită în interiorul masivului de piatră.

Imagine similară

Sursa: http://www.efemeride.ro/

Comentariile nu sunt permise.