Primele 11 zile din 2017. Actualizări despre Marea Schimbare la 21.12.2016

Imagini pentru space

PRIMELE UNSPREZECE ZILE din anul 2017

Un flux, fără precedent, de Lumină va fi ancorat pe Pământ, prin Divinitatea Flăcării Inimii a fiecărei ființe, prin Prezența EU SUNT (Spiritul), pe parcursul primelor unsprezece zile ale anului 2017.

Apoi, prezența EU SUNT a fiecărei ființe va fi în măsură să utilizeze această Lumină pentru a ajuta cu transformarea accelerată pe cei din jur, pe tot restul anului.

Această nouă frecvență de Lumină va avea un rol esențial în aducerea Adevărului tiparelor de perfecțiune pentru Noul Pământ, în inimile și mințile conștiente ale maselor umanității.

Realizarea acestui Adevăr va fi un factor critic în ridicarea umanității deasupra fricii și în completarea purificării anormalităților umane, care au fost împinse la suprafață pe toată planeta, în timpul evenimentelor din 2016.

Anul 2017 este, numeric vorbind, un an UNU, 2 + 0 + 1 + 7 = 10 și 1 + 0 = 1.

Unu este numărul care reflectă renașterea, transformarea și noi începuturi.

Ziua Noului An, 01 ianuarie 2017, va fi de 1 (lună) 1 (zi) 1 (an) = 1-1-1.

Unsprezece zile mai târziu, 11 ianuarie 2017, va fi un 1 (lună) 11 (zi) 1 (an) = 1-11-1 sau 11:11.

Unsprezece este numărul Maestru, care reflectă transformarea fizică în Divin.

11:11 este de codul sacru geometric din ADN-ul Omenirii, care a început inițierea Trezirii Umanității, în urmă cu câteva decenii.

În septembrie 2015, Pământul a fost scăldat în lumina divină, în frecvențe, dincolo de orice închipuire, pe care omenirea sau planeta pământ au fost, vreodată, în stare să primească în condiții de siguranță.

Acest aflux de lumină a fost infuzat cu raze gamma, au fost codificate în mod specific pentru a fi asimilat de către spiritul fiecărei persoane și folosit pentru a recalibra structurile noastre ADN.

Acest eveniment a mutat exponențial Ascensiunea Pământului în lumină mult rafinată,Cristalină 5D, și în alchimia divină a schimbării fizice prin care trece umanitatea, realizând un salt cuantic.

Această recalibrare a ADN-ului Umanității a contribuit la pregătirea fiecărei persoane de pe Pământ, pentru afluxul de Lumină din 11 noiembrie 11:11.

Unsprezece este numărul maestru, care reflectă transformarea din fizic în Divin.

In fiecare an, pe 11 noiembrie, milioane de Lucrători în Lumină se focusează, la nivel Mondial, pe Potențialul Divin al lui 11:11 și magnetizează această Lumină în planul fizic al Pământului, în numele Umanității și toate Viața evoluează pe această planetă.

In acest an este prima dată când avem ocazia să experimentăm această Lumină cu ADN-ul nostru recent recalibrat și fără obstacole, prin manipularea ego-urilor noastre umane fragmentate și bazate pe frică .

Datorita influxurilor incredibile ale Luminii, am fost binecuvântați, odată cu nașterea Noului Pământ, în perioada 21-22 decembrie, 2012.

Omenirea vibrează, Acum, în masă, cu o frecvență mai mare a Luminii Solare Cristaline 5D.

Cu cât frecvența noastră de vibrație este mai înaltă, cu atât vom primi mai multe beneficii de la acest aflux de Lumină Divină.

ESTE NEVOIE DE LUMINA TA,  ACUM !

Vă rugăm să ascultați înregistrarea activității Luminii și, prin activarea Flacării Inimii voastre, se va extinde exponențial această binecuvântare, în numele întregii omeniri și a Mamei Pământ, de asemenea.

 

Actualizări la 18 decembrie 2016

gaura-neagra-2079

În următoarele trei luni vor avea loc noi și intense actualizări energetice. Dimensiunea a 5-a începe să se facă cu adevărat simțită, motiv pentru care trecem prin actualizări masive la nivel celular și de ADN. Aceste schimbări nu includ doar ființele umane, ci și toate formele de viață de pe planetă.

Multe dintre acestea nu își vor mai putea menține forma fizică, însă trebuie să ținem minte că toate principiile de evoluție funcționează pe baza morții și nașterii, de unde și întreaga actualizare la nivel celular și continuarea vieții la infinit.
Suntem aduși în fața întregii expresii a vieții, pe o bandă de frecvență mai înaltă și cu mult mai puternică. Atunci când benzile de frecvență cresc cu o octavă, formele mai dense se vor dezintegra.

Dacă nu suntem dispuși ca vechii Adam și Eva din noi să moară, atunci nu vom putea trece prin imensele portaluri în care ne aflăm acum. Este asemănător pătrunderii într-o gaură de vierme, pentru ca apoi să fim zguduiți, ajungând pe partea cealaltă a găurii de vierme renăscuți într-o stare cu mult superioară și mai puțin densă.

Anticii știau cum să lucreze cu frecvențele sunetului, ei putând dezintegra mase aparent solide în particule ușoare ca un fulg, dându-le apoi orice formă doreau să co-creeze. Ne aflăm acum într-o astfel de actualizare.

Intensitatea dezintegrării depinde de cât de pregătiți suntem pentru actualizare. Sufletul este cel care menține procesul dezintegrării, așadar, atunci când sufletul este cu totul prezent în acest proces, totul se va desfășura mult mai lin decât atunci când sufletul este absent sau neancorat pe deplin.

Planeta este stabilizată deja în procesul dezintegrării și al renașterii într-o formă superioară. În ea pulsează acum o nouă viață, iar strălucirea ei este ceva incredibil de frumos de privit, pe măsură ce avansează către dimensiunea a 5-a și se pregătește deja pentru dimensiunea a 7-a, starea ei originară.

Așadar, pregătiți-vă pentru noi valuri cosmice care se îndreaptă către noi. Ceea ce am experimentat până acum nu înseamnă nimic comparativ cu ceea ce vom experimenta în următorii zece ani, începând de acum!

 

 

Traducere: Dayanara

Sursa: https://dayanara2016.wordpress.com/

https://daniilgaucan.wordpress.com/

 

Comentariile nu sunt permise.