Primele 11 zile din luna ianuarie 2017

Imagini pentru flux energii

 

În primele 11 zile din 2017, se manifestă un flux de energii foarte intense cu scopul de a produce purificări și modificări interne radicale, care să sprijine și să asigure suportul noilor schimbări din ființa noastră viitoare.

A fi conștient de aceste schimbări și a sprijini această manifestare energetică înseamnă a permite instalarea cât mai bună în propria ființă, a acestora. Sprijinirea constă în observarea tăcută, conștientă, sau prin realizarea de meditații care să ne țină branșați la Sursă.

Vă invit să reveniți la un articol publicat pe revistă în data de 21 decembrie 2016.

Primele 11 zile din 2017. Actualizări despre Marea Schimbare la 21.12.2016

De asemenea, în aceste zile este foarte binefăcător să ne stabilim (împământăm), noile direcții de dezvoltare prin iubire, etapă care este foarte necesară și nu poate fi sărită. Dar dacă această etapă este făcută voit și conștient, ea se va așterne armonios în viața noastră și va aduce schimbările care vor decurge firesc, comparativ cu a nu fi conștient.

Citez:

”Este esențial să vă faceți timp să vă împărtășiți energetic iubirea cu corpul vostru, cu mediul înconjurător, cu cei dragi, cu cariera voastră și cu tot ceea ce doriți să se manifeste în realitatea voastră. De fapt, cu toate în interiorul și în jurul vostru. Focalizați-vă în mod conștient pe a expira iubire din chakra inimii în toate aspectele ființei voastre și în mediul vostru înconjurător, lăsați ca această iubire să fie atât de hrănitoare, plină de lumină și iluminare. Lăsați ca ea să curețe toate iluziile, durerea, suferința și orice altceva nu mai este necesar. Aceasta este o practică simplă dar atât de împuternicitoare pentru a fi făcută cel puțin o dată pe zi pe măsură ce intrăm în 2017 dar și de-a lungul întregului an. Aceasta este o metodă de recunoaștere de sine și de aliniere cu sufletul vostru, încurajându-vă sufletul și noile aspecte ale sufletului vostru să se împământeze mai deplin în ființa și în realitatea voastră.

Această practică simplă vă va ajuta în trei moduri: mai întâi ea îi va permite întregii voastre ființe și realități să se alinieze cu sufletul vostru. În al doilea rând, ea vă va ajuta să acceptați iubirea Creatorului și în al treilea rând vă va susține în crearea schimbărilor și experiențelor necesare care să vă ajute în ascensiunea voastră pe tot parcursul anului.

Iubirea cu cea mai pură vibrație și intenție, este un instrument care să vă ajute în alinierea întregii voastre ființe la tot ceea ce este Creatorul. Prin urmare, este foarte valoros în acest timp de ascensiune să vă încurajați pe voi înșivă să recunoașteți bogăția iubirii necondiționate a Creatorului care există în ființa voastră, emanând din sufletul vostru prin chakra inimii voastre înalte și chakra inimii, prin fiecare aspect al ființei voastre. Recunoașterea iubirii prezentă în ființa voastră vă va susține acum în realizarea faptului că de-a lungul anului 2016 voi ați absorbit conștient sau inconștient iubirea și v-ați aliniat cu iubirea voastră interioară și cu iubirea Creatorului. Apoi veți fi în măsură să onorați iubirea din ființa voastră și să o folosiți pentru a vă ajuta în următoarea etapă a ascensiunii voastre…” Sursa: https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro

 

 

Comentariile nu sunt permise.