Trecerea obstacolelor sociale, a karmei, reformularea

 

6a00e55378e88988340147e17473b4970b-500wi

”La obstacolele sociale despre care vorbesti, sunt doua situatii. Taci si le lasi sa treaca, fiind impacata cu ceea ce primesti (sau nu primesti). A doua, este situatia in care, in trecut ai fost nemultumita, sau ai facut ”figuri” pentru jobb sau ai fost nemultumita de casa, ai facut comentarii si ai practicat nemultumirea. Acum esti pusa sa arzi acea nemultumire. Cat de multa a fost, atat de mult dureaza eliminarea sau atat de intens. Cand suntem nemultumiti ni se ia sau nu ni se da. Avem doua variante, sa suferim si atunci mai putem astepta si spera pentru ca va dura pana se va implini. Sau sa fim multumiti chiar daca nu merge treaba, dar avand rabdarea de a nu renunta sa cautam fara nici o speranta sau nemultumire. Atunci va veni.

 

Pe interactiunea sociala ai acumulata ingreunare karmica deoarece te-ai implicat si ai consumat mult. Acum nu ti se mai da. Statul in izolare, purifica interactiunea cu conditia sa iti accepti reformularea intr-o persoana complet noua, nu la fel cu cea din trecut. Adica nu mai ai voie sa interactionezi social ca in trecut, nici sa obtii in acelasi fel care iti este familiar din trecut. Trebuie sa fie complet nou.

 

In timpul in care ai stat conectata cu natura si micile proiecte de suflet, ti-ai hranit sufletul, l-ai purificat, ti-ai intarit puterea personala si centrarea. Cand ai intrat pe terenul social, acolo unde ai karma, ti-ai intalnit karma acumulata. Ai fost zguduita neplacut. Si firesc ca nu iti place. Este ceea ce ai investit tu, felul in care te-ai manifestat tu, si nimeni altcineva, doar tu.

 

Trebuie sa ai curaj sa iti infrunti acumularea de karma si sa reformulezi bucatica cu bucatica interactiunea sociala in alti termeni decat cum ai fost in trecut, si fara sa faci exces, fara sa abuzezi. Apoi din nou sa te retragi in izolare si natura, ca sa te reincarci si centrezi. Apoi revii social si continui curatenia. In functie de cum reformulezi contactul cu mediul social, in asa fel se va detensiona si armoniza incat sa vina spre tine exact ceea ce ai nevoie, nu ceea ce pretinzi acum.

 

Ce vad din toate etapele despre care vorbesti in email, vad ca ai sarit cea mai importanta etapa, sau nu ti-ai facut bine tema: NU TE IUBESTI PE TINE INSUTI. Abia dupa aceea vin celelalte despre care vorbesti.

 

Tu esti prima treapta, treapta de a te iubi, si abia apoi te vor iubi ceilalti si te vor iubi situatiile de viata si ceea ce ai nevoie. Dar cat timp nu te iubesti pe tine atat de mult incat sa te simti armonizata cu tine, in tine, fara sa iti mai pese sau sa depinda fericirea ta de ceva din exterior, vei suferi neimplinirea de a nu iti ajunge nimic din ce primesti, sau vei fi nemultumita sau nu vei primi deloc.

 

Tu incerci sa rationezi acest fapt cu mintea si incerci sa iti gasesti logica greselilor, sau ce trebuie sa indrepti, dar nu este nici o logica care sa satisfaca mintea. Atunci obosesti sa mai gandesti, si in locul ei (al lipsei de minte rationala) se instaleaza descurajarea. Este doar un tertip care se repeta si nimic mai mult. Intelege ca ti se intampla acest tertip de multi ani, si descarca-l. Nu il folosi mereu, pentru ca el te duce in descurajare si depresie, in renuntare, si nu este nimic altceva decat un model care se repeta, o iluzie. Adevarul sta in acumulare si centrare. Cum este centrarea ta atunci? De ce nu cauti acumlarea de experienta frumosului pe care l-ai trait? Ea tine de ceea ce este real. Stiu ca este greu, dar asa se trec etapele.

 

Tu ai luptat sa te afirmi incat sa aibe altii incredere in tine. Si daca ei au, atunci ai si tu incredere in tine. Dar este fals, este invers decat natural. Natural este sa te iubesti tu, atunci vine increderea in tine, apoi te vor place altii si pentru tine nu va mai conta pentru ca nu te hranesti din increderea ce o au ei in tine. Ei vin pentru ca au nevoie sa simta de la tine ceea ce emani, dar tu doar vei observa, nu te vei implica in procesul lor.

 

Ai abuzat in trecut de tot ceea ce acum nu ti se da. Trebuie sa te multumesti cu ce ai, sa te inclini si sa iti vezi de cizelarea interioara. Atat de bine incat se vor indrepta de la sine si celelalte din exterior fara sa le ti tu evidenta cu mintea, fara sa contabilizezi si sa vezi ca la bilant nu iasa asa cum ti-ai fi dorit si sa cazi in dezamagire si toata sarada de emotii identice cu toate situatiile din trecut.

 

Se poate ca unele situatii sa nu iti mai fie destinate asa cum pretinzi tu. Si pretinzand sau sperand mereu sa obtii, suferind ca nu obtii, blochezi sau nu vezi ca iti este destinat altfel sa ai viata de acum inainte. Chiar blochezi daca a venit deja spre tine noul model de viata. Refuzandu-l, nu mai primesti nimic altceva si ramai blocata intre ceva vechi care pleaca sau a plecat, si ceva nou care a venit dar ai refuzat si nici nu vezi. Aici trebuie sa fi pe faza, ca sa te destinzi si sa permiti sa fi dusa in directia a ceea ce doreste universul si atunci totul se va dezlega din blocaj, si se va instala armonia.

 

Ce ai de facut in continuare? Sa te trezesti dimineata si sa te uiti in tine sa vezi ce e nevoie in tine si sa dezvolti acea nevoie, sa simti ce ai inspiratie sa faci azi si sa faci. Trebuie sa inveti sa dezvolti cu drag ceea ce iti cere Fiinta, sa inveti sa o cunosti, sa vezi ca este plapanda pentru ca nu ai iubit-o si nu i-ai respectat nevoile, si sa incepi sa o faci. Sa inveti sa functionezi cu ea in mod prioritar, nu cu mintea , cum ai facut pana acum. Ti-a fost aratat si modul de a functiona cu Fiinta, care este sufletul, dar chiar mai mult decat atat. Sa descoperi cum este sa simti bucurie de a actiona in interesul Fiintei tale, cum este sa faci chiar lucruri neplacute dar cu Fiinta. Vei gasi bucurie, placere, uimire. Si traieste din uimire fiecare zi! Apoi vezi cum ti se va aranja viata in consecinta.”

 

 

Comentariile nu sunt permise.