Astrologie intuitivă: Uranus și Marte, Mai- Septembrie 2018

uranus-and-mars

Din mai până în septembrie 2018, Uranus și Marte vor fi într-un dans intens unul cu celălalt și ne vor conduce să facem niște schimbări îndrăznețe în viața noastră.

Uranus este planeta schimbării și a revoluției, iar Marte este planeta acțiunii și a puterii masculine. Când aceste două energii se combină, vom avea cu toții o dorință puternică de a ne schimba și de a ne revoluționa viața luând măsuri și găsind războinicul nostru interior.

De fapt, putem folosi această energie pentru a ne ridica într-adevăr și a prelua controlul vieții noastre și direcția în care vrem să ne îndreptăm.

Aceasta este o mare energie pentru a sparge matrița, a rupe vechiul curs pe care ați călătorit și să vă aventurați în ceva complet nou.

Dacă ați jucat în siguranță, dacă ați trăit prea mult timp din zona dvs. de confort, această energie vă va forța să vă ridicați și să începeți să vă găsiți forța interioară și războinicul interior, astfel încât să puteți porni pe o cale care are mai multă ambiție și mai multă creștere.

Sub această energie, veți avea șansa de a face un salt. Sub această energie, veți fi ghidați să vă găsiți curajul și încrederea, astfel încât să puteți să vă creați viața pe care o doriți cu adevărat.

În fiecare dintre noi, este puterea și potențialul de a ne ridica în cine suntem destinați să fim. Când găsim acest loc, când trăim din acest loc, ne simțim automat în pace și cu scop.

Când trăim pentru alții, atunci când trăim în umbre sau când ne îndepărtăm de sinele adevărat, ne aruncă de pe drum și ne determină să ne conformăm sau pur și simplu să mergem împreună cu mulțimea.

Cine spune că trebuie să mergem la facultate pentru a obține o treabă bună? Cine spune că trebuie să ne căsătorim, să cumpărăm o casă, să începem o familie? Acestea sunt toate normele sociale pe care nu trebuie să ne conformăm. Ele pot lucra pentru unii sigur, dar asta nu înseamnă că sunt potrivite pentru toată lumea.

Găsirea călătoriei tale, făcând lucrurile în timpul tău propriu, sărbătorind propria unicitate este ceea ce înseamnă acest dans al energiei lui Uranus și Marte.

Cu aceste două planete dansând, vom fi cu toții plasați în ceea ce ne este necesar să ne ridicăm, să ne găsim războinicul nostru interior și să mergem după ceea ce credem cu adevărat, chiar dacă este împotriva credințelor sociale sau morale.

În timp ce această energie ne va ajuta într-adevăr, există o altă parte a acestei energii pe care trebuie să o avem în vedere.

Uranus și Marte pot fi o combinație foarte volatilă și există riscul ca noi să facem salt înainte fără a ne uita la ansamblu. Această energie poate, de asemenea, să ne încarce conducerea ego-urilor noastre și să uităm cum acțiunile noastre afectează întregul. Trebuie înaintat cu grijă și armonie, astfel încât să nu cedăm dar nici să deranjăm în jurul nostru. 

Emoțiile precum furia, frustrarea și lăcomia se pot ridica, de asemenea, la suprafață, iar acest lucru poate duce, de asemenea, la acțiuni greșite.

Dacă oricare dintre acestea rezonează prin această perioadă de energie, știți că tot ce trebuie să faceți este să verificați cu voi înșivă cu inima.

Faceți respirații profunde. Lăsați o anumită perioadă de timp pentru a vă lăsa emoțiile să se răcească, astfel încât să vă puteți conecta la adevărul inimii voastre. Asigurați-vă timp pentru jurnal sau găsiți alte modalități de eliberare a tensiunilor care vă tulbură, cum ar fi prin exerciții fizice sau artă. Nu acționați din tensiune. După ce se liniștește tensiunea continuați-vă drumul cu inima, în armonie.

Permițându-vă să vă călăuziți și să mergeți cu fluxul, de asemenea este o modalitate bună de a aborda această combinație dintre Uranus și Marte, deoarece încercarea de a controla prea mult poate de asemenea face ca această energie să fie greu de rezolvat.

În timp ce suntem încurajați să facem schimbări, trebuie de asemenea să ne predăm fluxului și să ne permitem să ne lăsăm ghidați de Univers.

Suntem mereu conduși, întotdeauna ne este arătată calea, trebuie să avem încredere și să ne lăsăm ghidați.

Deci, sub această energie găsiți puterea voastră interioară și războinicul interior, ridicați-vă până la persoana pe care ați știut-o întotdeauna că ați putea fi, și apoi permiteți-vă să mergeți în orice direcție vă cheamă la inimă.

Uranus și Marte sunt activi împreună între 16 mai și 18 septembrie 2018, cele mai importante fiind:

  • 16 mai
  • 1 august
  • 16 septembrie

 

By Tanaaz

Sursa: http://foreverconscious.com/intuitive-astrology-uranus-and-mars-may-september-2018

Comentariile nu sunt permise.