Ce este MOARTEA ?

maxresdefault

CE ESTE MOARTEA?

Exista o diferenta fundamentala intre frica de moarte si moarte.

Fricile sunt determinate de intrarea in campul personal a unor energii straine, care dau starea neplacuta numita frica. Frica este prezenta unor energii nocive in campul energetic personal.

Fricile sunt de multe feluri si intensitatea este data de agresivitatea energiei straine patrunse in campul energetic personal, dar si de cat se lasa persoana acaparata de influenta ei.

Este foarte important sa nu lasam sa patrunda in campul personal energii care dau stari neplacute! Ele fura energie vitala. Ele acapareaza atentia persoanei in senzatia ce o dau, iar cand atentia este acaparata, terenul este al lor si fura multa energie, se amplifica. Cred ca ati simtit de fiecare data ca va luptati pentru a nu va lasa prada lor. Cu ce credeti ca va luptati? Corpul, sau chiar starea constienta de a fi, se lupta cu un intrus care face rau si dezechilibreaza.

Fricile se hranesc si intensifica cu emotia de frica pe care o exteriorizam.

Fricile se hranesc cu energia noastra vitala generala, sau din organele interne. Un organ intern, de exemplu ficat, care a avut emotii de frica (ati dus frici in ficat), va avea un camp vital slabit si va functiona mai greu. In timp, bariera vitala fiind slabita, ficatul se va imbolnavi.

Dintre toate fricile, frica de moarte este complet diferita. Este un alt fel de intrus, cu o energie mult mai agresiva care poate duce ea singura, daca persoana este foarte slabita, la moartea persoanei.

Frica de moarte nu este moartea efectiva. Moartea este altceva. Frica de moarte doar fura multa, multa energie si vulnerabilizaza mult fiinta. Frica de moarte fura cea mai mare cantitate de energie, dintre toate fricile. Fura energie direct de la inima si plamani. Induce rapid dezechilibre energetice si functionale in aceste organe. Senzatia ei se raspandeste in intregul corp. Cand se pun blocaje pe inima si plamani, dispare bucuria de viata (functionarea corecta a acestor organe aduce sentimentul de bucurie de viata).

Prezenta fricii de moarte in corp poate aduce rapid palpitatii si cadere in senzatie de abis, ceea ce nu fac celelalte frici. Celelalte frici dau doar frisoane. Totusi chiar si din acea senzatie de abis, se iasa si se traieste, nu se moare din asta. E doar o mare pacaleala si o minciuna ceea ce spune acea frica, si anume spune in minte ca vei muri. Daca o crezi se amplifica atat de mult incat ai senzatia caderii intr-un abis. Acea senzatie este semnul unui mare furt de energie vitala ceea ce nu e bine, dar totusi nu se moare din asta.

ATENTIE! Fricile sunt determinate de intrarea in campul personal a unei energii straine.  Senzatia pe care o da aceasta intrare in camp este o senzatie de curentare, de frisonare. Noi imbracam aceasta senzatie in mod automat in conceptul de frica cu tot istoricul neplacut pe care il avem inmagazinat despre frici. Conceptul, amplifica senzatia in ceva grotesc si aduce mai adanc in fizic intrarea energiei straine. Aceasta intrare in camp produce blocare de meridiane si boli, deoarece obtureaza circuitele energiei luminoase specifice unui camp omenesc sanatos.

Daca am ramane observatori, am putea sesiza senzatia oprind instalarea conceptului peste senzatie. Si acolo se opreste tot, senzatia va iesi din camp, nu va putea patrunde adanc in corp, nu se vor produce daune, sau vor fi extrem de minore.

 

MOARTEA

Moartea vine doar o data. Orice ti-ar spune frica de moarte, si anume ca vei muri, de-a lungul vietii ti-a spus de o mie de ori ca vei muri si nu ai murit pentru ca moartea vine o singura data.

Este ceva mult mai profund si mult mai serios.

Moartea este un val de energie de vid, care are capacitatea de a desprinde legatura, cordonul de legatura dintre spirit si copul fizic. Spiritul este fluid, usor, se ridica. Corpul este materie densa, greu, se duce in pamant, se dizolva in materie.

Asta face moartea, dezintegreaza. Nici o frica nu poate face asta, nici macar frica de moarte.

Cand se apropie vidul mortii de cineva , persoana devine abatuta, trista, si are un camp vital foarte scazut incat nu poate sa o tina la distanta.

O persoana cu un vital sanatos impinge la distanta apropierea energiei de vid, a mortii.

Nu orice persoana slabita vital va muri, dar cu siguranta va avea o stare neplacuta de presine asupra ei, deoarece s-a apropiat vidul mortii.

Fiecare are ceasul mortii lui, pana atunci este necesar sa isi implineasca destinul pentru care a venit pe pamant. Daca refuza implinirea destinului pe care si l-a stabilit dinnaintea nasterii, isi scurteaza viata. Sederea lui pe pamant este inutila. Persoana primeste lovituri karmice repetate, apar boli, necazuri… Preocuparea pentru a evolua spiritual, imblanzeste aceste lovituri si lasa loc armoniei si echilibrarii fiintei cu viata.

Cine a trait senzatia apropierii mortii, devine mai cumpatat, mai intelept, mai atent cu lucrurile de care nu i-a pasat in trecut, isi doreste sa traiasca mai frumos, sa se bucure mai mult de viata.

In plan energetic, moartea este ceva mai mult decat o simpla frica, este un fenomen, este o schimbare de frecventa si de plan pentru spirit.

Oricat de fizici ne simtim  in acest plan fizic, traim dupa experienta experimentata energetic de catre propriul spirit. Experimentam cu spiritul o frecventa vibrationala capabila de materializare in corp dens. Dupa moartea corpului fizic spiritul experimenteaza frecventa altui plan. Moartea este energia capabila sa desfaca prinderea experimentarii spiritului pe frecventa planului material de aici, ne desprinde de frecventa planului pamant. Dincolo nu este moarte, pentru ca totul este o trecere.

Semnificatia psihologica oricare ar fi ea, gandita din perspectiva planului material este inutila. Totul este energie, miscari de energii, fenomene energetice la fel cum sunt fenomenele naturii.

Cei care practica spiritualitatea invata treptat sa nu mai traiasca viata aici pe pamant cu Persoana, ci cu spiritul. Prin practica spirituala ei fac desprinderi dese si iesiri din frecventa planului pamant, se obisnuiesc cu treceri dincolo. Se familiarizeaza cu modificari de campuri de frecvente, astfel incat sa nu ii sperie o modificare de camp. In acelasi timp exista mai multe beneficii ale acestor iesiri, una dintre ele fiind faptul ca ”nu mai pun la suflet” multe lucruri din fizic, pentru ca sunt iesiti din persoana. Aici in fizic cea care sufera este persoana, si cu cat cautati sa intelegeti mai mult persoana si argumentele ei de suferinta pentru viata de aici de pe pamant, cu atat va prinde intr-un labirint neterminabil inutil si fara finalitate, fara rezolvare. Totul se linisteste si se vindeca, se vindeca sufletul cand iesiti din persoana vietii cotidiene, care stiti ca sunteti, cu rolurile de om de pe pamant…

Singul lucru care ne ramane si cel mai important este sa cautam ca pana in momentul mortii sa ne eliberam de tot ceea ce ne face nefericiti. Gasirea armoniei permanente cu tot ceea ce este in jur aduce fericire si acesta este singurul obiectiv adevarat pe care il poate oferi viata.

 

by E.V.

 

 

”Ce e moartea sau viața pentru mine?

Sunt atemporal.

Ce e acesta care niciodată nu se plânge? (spiritul de dincolo de corpul material)

Care se mișcă liber împins de vântul existenței?

Nu e o stare emoțională, sau o entitate autonomă.

Nu evoluează.

Nu este subiectul valurilor neliniștite

ale activității corpului și minții.

Este singurul lucru ce e nevoie să-l descoperi.

După aceea, oriunde te vei duce o grădină va crește

––nu o grădină de flori, ci o grădină de pace,

bunătate iubitoare și bucurie atemporală.”

~ Mooji ~

Comentariile nu sunt permise.