29 Mai, lună plină în Săgetător-Astrologie intuitivă

may-full-moon-astrology-2018

Luna plină, 29 mai, se încadrează în semnul Săgetatorului și ne va călăuzi să vedem lucrurile cu o perspectivă nouă.

Imaginați-vă că puteți să vă vedeți viața printr-o lentilă cu totul diferită. Imaginați-vă că sunteți capabili să vă uitați la lucruri care odată au provocat durere și conflicte și acum vedeți doar posibilități, oportunități și noi aventuri.

Aceasta este energia exactă a acestei Luni pline și, dacă o folosiți la maxim, veți putea să vă vedeți viața într-un mod cu totul nou.

Veți putea să vă extindeți inima și mintea și să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă.

Este un moment să vă concentrați la parcursul vieții voastre de până acum. Ridicați-vă deasupra dramei de zi cu zi pentru o clipă și reflectați asupra a ceea ce ați învățat, cât de departe ați ajuns și câte ați făcut până acum.

Sărbătoriți-vă triumful și victoriile, râdeți de greșelile voastre și recunoașteți că mai aveți încă multe de învățat.

Vedeți-vă viața magnifică ca o binecuvântare, ca o poveste frumoasă, care este atât de unică și specială pentru voi. Vedeți-vă viața ca darul care este.

Acum, când vă așezați înapoi în voi înșivă, întrebați-vă ce urmează? Ce măsuri viitoare trebuie să faceți pentru a revendica oportunitățile care vă așteaptă?

Energia Săgetatorului se referă la extinderea mentalității. Are o energie de tip căutător și ne dă dorința de a explora noi aspecte ale noastre, de a învăța lucruri noi și de a ieși de acolo și de a vedea lumea!

Această energie ne dă o curiozitate pentru viață și ne permite să găsim încrederea pentru a face lucruri care vorbesc sufletului nostru.

Dacă există ceva pe care ați dorit întotdeauna să faceți, dacă există un loc cu care doriți cu adevărat să călătoriți, o cale de carieră pe care vreți să o încercați cu adevărat sau o idee nouă pe care ați jucat-o, acum este momentul să vă deplasați din zona de confort și deschideți-vă oportunității.

Acum este momentul să vă gândiți să luați acel salt de credință și să încercați ceva nou. Acum este timpul să vă scuturați rutina pentru a păstra în viață curiozitatea și inspirația.

La fel ca noi, visele și obiectivele noastre se schimbă și evoluează. Așa cum creștem, la fel si dorințele, nevoile și dorințele.

Ți-ai depășit obiectivele sau sunt încă relevante pentru locul în care te afli astăzi?

În această energie plină de Lună, va fi timpul să vă reevaluați obiectivele și visele în toate domeniile vieții voastre și să vedeți dacă acestea sunt încă aliniate la vibrația actuală.

Faceți inventar și lucrați în cazul în care există orice goluri depășite sau vise care vă rețin înapoi sau vă țin blocați.

Evaluați dacă obiectivele și visele voastre vă alimentează încă pasiunea și vă face să vă simțiți emoționați să ieșiți din pat în fiecare zi.

Dacă găsiți zone lipsite de aderență sau lipsite de inspirație, acesta este un semn că trebuie făcute unele schimbări și că, sub puterea Lunii pline a lunii mai, este momentul perfect pentru a începe.

Începeți să vă gândiți cum vreți să vă simțiți în fiecare zi când ieșiți din pat. Începeți-vă ziua imaginându-vă ce simțiți pentru o zi perfectă. Lucrați cu aceste sentimente, vedeți dacă puteți găsi modalități de a le aduce în viața de azi, chiar dacă sunt doar pași mici.

Cum te simți mai inspirat sau mai motivat? Cum simți să amplifici mai mult despre cum vrei să te simți? Acesta este începutul, de obicei, cu modificări simple, mici, la modul în care puteți să credeți în ele.

Dacă ai nevoie, închide ochii și călătorește pentru a-ți vedea viața de la o vedere de distanță. Uită-te cât de departe ai călătorit și ști că mai există o altă călătorie acolo pentru tine, o altă aventură te așteaptă!

Trebuie doar să te deschizi și să ști că pasiunea, inspirația și aventura sunt acolo pentru tine!

Ia-ți o vacanță mult necesară sau ia-ți ceva timp pentru a te răsfăța și pentru a te îngriji, asta este de asemenea o modalitate bună de a utiliza această energie.

Dacă nu poți lua vacanță, simpla vizită în orașul vostru local este de asemenea o modalitate excelentă de a găsi o nouă inspirație și de a vedea lucrurile în mod diferit.

Pentru a avea o viață diferită, trebuie să faceți ceva diferit, trebuie să faceți ceva pentru a vă scutura rutina și pentru a ieși din obiceiurile obișnuite. Doar din această nouă perspectivă puteți găsi noi inspirații și noi oportunități.

Luna plină întotdeauna scoate lucrurile din noi, de aceea sunt un moment atât de puternic încât să elibereze și să renunțe la lucruri. Deși această energie ne va ajuta să realizăm noi obiective, dorințe și vise, trebuie să fim atenți la modul în care folosim energia noastră.

Dacă ați fost stresați sau vă simțiți neliniștiți în legătură cu ceva, acesta ar fi, de asemenea, timpul perfect pentru a intra și chiar pentru a descoperi rădăcina sau cauza.

Cu ajutorul Lunii pline în Săgetător veți putea să eliberați și să vă ajustați calea spre adevăr cu mult mai multă ușurință.

Multe posibilități vor fi înfloritoare pe această Lună plină, așadar deschideți-vă inima, mintea, corpul și sufletul în fața posibilităților din jurul vostru și faceți acest salt.

By Tanaaz

Sursa: http://foreverconscious.com

Comentariile nu sunt permise.