Astrologie intuitivă pentru luna iunie 2018

astrology-june-2018

 

Luna iunie a adus multe schimbări, inclusiv pentru că Uranus intră în Taur pentru prima dată în 84 de ani, dar se va deplasa în continuare pe parcursul lunii, tendință care va aduce rezolvarea lucrurilor și vom putea încetini respirația.

Pentru prima săptămână a lunii iunie, încă vom simți efectul Lunii Pline în Săgetator. Această Lună Plină ne va conduce să gândim mai mult și să începem să ne concentrăm asupra a ceea ce trebuie să îmbunătățim în viața noastră.

Comunicarea va fi, de asemenea, o temă, mai ales în prima jumătate a lunii și ne putem simți ghidați pentru a ne exprima cu adevărat sentimentele și ideile adevărate sau pentru a începe un proiect creativ de un anumit fel. Această energie va fi amplificată în continuare de Luna Nouă în Gemeni pe 13 iunie.

Această Lună Nouă va fi momentul perfect pentru a lua măsuri și pentru a face lucrurile. Acest lucru este valabil mai ales pentru că până la sfârșitul lunii energia din cosmos va încetini.

Solstițiul urmează apoi pe 21 iunie, semnând începerea oficială a verii în emisfera nordică și începerea oficială a iernii în emisfera sudică.

Această schimbare de anotimpuri ne va ajuta să fim ghidați în ce direcție trebuie să curgă energia noastră.

Pentru cei care încep vara este timpul să se relaxeze cu adevărat și să se bucure de orele de zi extinse, iar pentru cei care încep iarna este timpul să se odihnească, să vă relaxeze și să își economisească energia.

După Solstițiu cel mai important eveniment al lunii apare pe 26 iunie, când Marte merge retrograd până la sfârșitul lunii august.

Fiind planeta acțiunii și a energiei, când Marte merge retrograd, cu adevărat ne simțim ghidați să încetinim și să gândim înainte de a acționa. S-ar putea să ne simțim de asemenea puțin mai leneși decât de obicei, dar aceasta este doar o amintire că trebuie să ne odihnim și să ne reflectăm înainte de a merge mai departe.

În această perioadă retrogradă, este posibil să ne întoarcem la lucruri și să evaluăm modul în care acțiunile noastre ne-au servit sau nu. De asemenea, s-ar putea să ne simțim ghidați pentru a schimba modul în care acționăm sau abordăm lucrurile.

Până la sfârșitul lunii iunie vom avea un număr total de 5 planete retrograde, inclusiv Jupiter, Saturn, Pluto, Neptun și Marte, făcând energia din cosmos foarte lentă și deliberată.

Această energie lentă retrogradă va continua până în luna august, iar la un moment dat vom avea în total șase planete retrograde.

Atât de multă energie retrogradă se poate simți intens și vom fi împinși să ne concentrăm sau să privim într-o anumită zonă a vieții noastre cu mare detaliu.

Luna iunie se termină cu Luna Plină în zodia Capricornului pe 27 iunie. Aceasta este o Lună Plină destul de puternică și ne va pregăti pentru eclipsa care vine în luna iulie.

Gândiți-vă la iunie ca la o lună  ”punte de legătură” între toate schimbările pe care le-a adus și toate schimbările pe care le va aduce sezonul de eclipse din luna iulie.

În timp ce eclipsele lunii iulie sunt mai blânde decât cele mai multe și oferă niște daruri și recompense uimitoare, va fi nevoie de mai multe schimbări și reformulări.

Când ajungem la jumătatea acestui număr de 11 ani, trebuie să ne amintim că aceasta este într-adevăr o șansă pentru noi toți să continuăm să ne trezim, să continuăm să creștem și să continuăm să pășim în tărâmurile mai înalte ale conștiinței.

Pentru a face acest lucru, trebuie să fim puțin presați, trebuie să fim puțin provocați, trebuie să fim încurajați să ne găsim puterea și să ne deblocăm darurile.

Iunie este o lună frumoasă de stabilitate, creativitate și exprimare de sine, iar dacă faceți pace cu voi înșivă și vă faceți ceva timp pentru iubire de sine și auto-îngrijire, vă veți simți în sincronizare și în armonie cu retrogradările și Eclipsele pe drum.

By Tanaaz

Sursa : http://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.