Luna Nouă din 13 iunie 2018: ”unde am ajuns”

june-new-moon

 

Puteți crede că suntem la jumătatea anului? Anul 2018 este un an de trezire, creștere și construire. Este anul în care ați început să construiți fundația pentru visele voastre.

Pe măsură ce ajungem la jumătatea drumului, jumătatea anului, ne vom reaminti acest lucru și vom vedea cât de departe am ajuns pe drumul nostru.
Viața nu este niciodată liniară, este întotdeauna schimbătoare, curgând, mișcându-se și tremurând. Ea se schimbă pentru totdeauna și trebuie să fim dispuși să ne schimbăm împreună cu fluxul curgerii ei.

Luna Nouă din 13 iunie va fi în semnul Gemeni și este un punct sacru al anului, un moment în care ne putem gândi cu adevărat la modul în care s-au schimbat viețile noastre și la ce lucruri sau călătorii noi ne vom strădui să împlinim pentru creșterea noastră.

Este timpul să reflectăm asupra a ceea ce s-a întâmplat și să ne gândim la ceea ce urmează. Indiferent de viața ce ați avut-o până acum, indiferent unde sunteți în prezent, această Lună Nouă este aici pentru a vă ajuta să vă ghidați și să vă reamintiți că nu este niciodată prea târziu să începeți din nou. Nu este niciodată prea târziu pentru un nou început, indiferent cât de mare sau cât de mic.

În energia din Gemeni este vorba despre exprimarea de sine, despre vorbirea adevărului și despre găsirea creativității. Ca semn de aer, energia Gemeni ne încurajează să ne gândim adânc, astfel încât să ne putem da seama ce gânduri sunt adevărate și care sunt gândurile din temerile noastre.

Gândurile noastre sunt atât de puternice și încât ne pot dicta cum să trăim și cum să vedem lumea. Gândurile noastre pot să ne răvășească viața dacă nu le ținem sub control.

Vestea bună este că nu trebuie să crezi tot ce spun ele. În orice moment, poți alege să renunți la gândurile care nu te mai servesc și să te concentrezi pe ceea ce simți în suflet. În orice moment, poți alege să înlocuiești gândurile negative cu cele mai pozitive, și ai calea liberă să îți urmezi sufletul.

Gândurile care sunt atât de puternice încât ne controlează viața, această Lună Nouă în Gemeni le va scoate în evidență, și astfel vom fi încurajați să ne etalăm și să evaluăm ce procese de gândire și sistemele de credință mai păstrăm în continuare.

Ce povești ne păstrăm în continuare? Ce gânduri ne împiedică să mergem înainte?

Dacă găsiți timpul să vă puneți aceste întrebări și vă grăbiți cu adevărat în a urma înțelepciunea sufletului, veți primi tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a rescrie sau a renunța la procese de gândire și sistemele de credință care nu vă mai servesc.

Această Luna Nouă Gemeni ne va ghida să accesăm înțelepciunea noastră interioară.

Când sufletul nostru a venit în corpul nostru, a adus cu el înțelepciune din viețile anterioare, înțelepciune din Univers și înțelepciune despre călătoria noastră de viață.

Această cunoaștere este accesibilă tuturor, dar uneori cosmosul ne prezintă o ușă, astfel încât să putem accesa aceste informații cu mai multă ușurință.

Luna Nouă deschide această ușă pentru noi și ne va permite să obținem o înțelegere de la sinele nostru superior. Cu toții avem o înțelepciune înnăscută și toți avem răspunsurile pe care le căutăm, trebuie doar să călătorim înăuntru sufletului nostru pentru a le găsi.

Călătoria în interior poate fi uneori dureroasă, deoarece adâncurile îngropate pot fi dureri din trecut și traume din copilăria noastră. Toți purtăm acest bagaj, dar dacă putem oricum să ne împingem, dacă ne putem permite să stăm în orice emoție incomodă, putem avea acces la adevărul nostru interior.

Energia din Gemeni este favorabilă comunicării. Astfel scrierea în jurnal a gândurilor și sentimentelor vă va ajuta să accesați acest loc. Dacă vă faceți timp să stați și să vă goliți toate sentimentele pe hârtie, veți avea ocazia să vedeți ce înțelepciune sau răspunsuri apar.

Luna Nouă din iunie este unul dintre cele mai puternice puncte ale anului pentru a începe lucruri noi și a crea un nou început pentru tine, mai ales când vine vorba de gândurile tale.

Timpul pentru a crea un adevăr nou pentru voi este aici, timpul pentru a accesa un adevăr mai profund este aici, timpul pentru a rescrie gândurile voastre este aici.

Folosește această energie pentru a intra în contact cu adevărul tău și pentru a crea o voce interioară iubitoare, bună și pașnică.

Utilizați această energie pentru a îndepărta gândurile care nu vă mai servesc, astfel încât să puteți crea noile începuturi pe care le doriți.

Este timpul să începeți să vă împrospătați, este timpul să vă reluați acele credințe în ceva iubitor, susținător și blând, iar luna nouă a lunii iunie vă va îndruma în fiecare pas al drumului.

By Tanaaz

Sursa: http://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.