Portalul Sirius 7-14 iulie 2018

july-astrology-forecast-2018

Iulie este o lună plină, cu portalul Sirius, două eclipse și un total de 5 planete retrograde, inclusiv Marte și Mercur. Toată această energie va crea o oprire și un tip de lună care într-adevăr va cere să ne echilibrăm și să rămânem centrați pe tot ceea ce ne vine.

Eclipsele indică întotdeauna schimbări majore, schimbări și transformări. Toată lumea simte eclipsele diferit, dar intensitatea lor este adesea ceva care nu este ușor de pierdut.

Ultimele Eclipse pe care le-am avut au fost în lunile ianuarie și februarie, astfel încât este posibil ca orice s-ar întâmpla în această perioadă ar putea fi revizuit pentru închidere. S-ar putea să afli că orice ai avea de-a face cu acest timp vine înapoi într-un mod nou și poți rezolva lucrurile odată pentru totdeauna.

Eclipsele testează întotdeauna puterea lucrurilor din viața ta. Dacă există puncte slabe sau lucruri care trebuie să fie eliminate de ceva timp, sezonul Eclipse are adesea grijă de lucrurile pentru tine.

Acesta este cel mai bun lucru despre eclipse, vă pun unde trebuie să fiți și evidențiați zone din viața voastră care nu mai lucrează pentru dvs. Ele fac acest lucru într-un mod atât de clar încât vă ajută să luați din ea exact ce vă trebuie și vă permite să știți exact în ce direcție Universul dorește să vă conducă.

Dacă lucrurile dispar sau se întrerup în timpul sezonului Eclipse, este de obicei o idee bună să acordați atenție și să mergeți cu fluxul. Încercarea de a merge împotriva curentului de energie este posibil să nu funcționeze în favoarea voastră, astfel încât să se predea și să fie deschisă oriunde ar putea să vă ia.

Prima eclipsa este eclipsa Soarelui pe 12 iulie, in semnul zodiacal al Racului. Nu am avut o eclipsă în Rac din 2011, așa că va fi cu siguranță o nouă energie cu care lucrăm cu toții.

Eclipsele solare înseamnă de obicei noi începuturi. Gândiți-vă la ele ca la o Lună Nouă super-încărcată care ne ajută să ne luminăm calea înainte și să ne gândim la noi.

Este posibil ca evenimentele din 2011 să reapară sau puteți descoperi că viața vă schimbă într-o nouă direcție.

În jurul acestei eclipse, planeta de acțiune și motivație, Marte, va fi retrogradă, ceea ce înseamnă că, deși eclipsa Solară poate aduce o nouă energie, s-ar putea să nu putem lucra pe deplin cu ea încă. S-ar putea să trebuiască să contemplăm situația și să lăsăm lucrurile la dospit înainte de a merge mai departe.

Următoarea Eclipse cade pe 27 în semn de Vărsător. Aceasta este o Eclipsă Lunară și este legată de ceea ce se desfășura în jurul lunii februarie 2018.

Această eclipsă lunară ne va ajuta să clarificăm lucrurile și să învățăm lecții din trecutul nostru. Vă puteți gândi la această eclipsă ca pe o Lună plină super-încărcată.

Emoțiile sunt susceptibile de a fi ridicate și pot exista unele evoluții importante. Secretele pot fi dezvăluite, sau tensiunile care au fost blocate sub suprafață pot depăși nivelul și trebuie să fie tratate.

Eclipsele sunt întotdeauna ceva care ne solicită atenția, sunt întotdeauna un moment bun pentru a asculta cu adevărat și a ne acorda cu împrejurimile noastre. Chiar dacă energia lor poate fi intensă, ele ne îndrumă mereu și ne ajută să știm exact în ce direcție trebuie să călătorim pentru scopul nostru cel mai înalt.

Eclipsele au fost mult timp respectate de către omeni, dar nu aveți de ce să se temeți. În schimb, putem să le privim ca pe niște mesageri puternici din Univers și o oportunitate de a ne prezenta calea înainte.

Mercurul merge de asemenea retrograd pe 25, cu doar câteva zile înainte de eclipsa Lunară, făcând un total de 5 planete retrograd.

Cu atât de multe planete în mod retrograd, lucrurile vor încetini și este posibil să nu găsim în noi motivații sau ambiții pentru a merge mai departe.

De fapt, iulie nu este cea mai bună lună pentru a avansa cu mari planuri. În schimb, este într-adevăr timpul să stați înapoi, să fiți atenți, martori și să vă predați fluxului Universului.

Să fii răbdător poate fi o strategie bună, deoarece iulie ar putea să trezească lucrurile și să aducă niște surprize în calea ta. Nu încercați să împingeți înainte, încercați să mergeți cu fluxul și să urmați ceea ce se simte natural.

Acest lucru nu înseamnă că nu poți să acționezi și să-ți urmezi instinctul, ci să cauți cu atenție și să fii sigur că asculți și te reglezi pe frecvență cu inima ta.

Cu atât de multe planete în retrograde și cu unele energii intense de Eclipse, îngrijirea de sine și iubirea de sine vor fi, de asemenea, super importante.

Utilizați această lună iulie ca pe o oportunitate pentru a vă reîncărca și restabili bateriile și pentru a vă face timp să vă analizați.

Iulie este o luna interesantă, cu multă energie. Această energie se mișcă lent, dar este și intensă. Cea mai bună modalitate de a naviga înainte este să vă predați și să vă permiteți să fiți ghidat.

Utilizați această lună pentru a vă concentra asupra îngrijirii și întăririi conexiunii interioare, deoarece aceasta vă va ajuta cel mai mult.

By Tanaaz

Sursa: http://foreverconscious.com

Comentariile nu sunt permise.