Nașterea noului: adevărata iubire în uniunea sacră

iubirea-sacra

Întrucât planeta Pământ a renăscut încă din 24 mai 2017, am pătruns într-o nouă epocă a planetei și a omenirii; au loc schimbări masive în interiorul nostru, și trebuie să găsim noi niveluri superioare ale întregului în noi, și apoi în cadrul relațiilor intime dintre noi. Ni se cere să pășim tot mai mult în Adevărul sufletului, a ceea ce suntem. Acest lucru înseamnă întoarcerea la adevăr și la întreg.

Vălurile amneziei au fost ridicate, așadar vederea, auzul și cunoașterea interioare, și cele 7 văluri puse pe ochiul al 3-lea se ridică pentru cei care sunt pregătiți să primească o astfel de binecuvântare.

Cel mai profund nivel va fi experimentat de cei care se află în uniune cu Flacăra Geamănă. Tiparele karmice negative, atașamantele și orice altceva ne împiedica să trăim adevărata uniune, toate pot fi acum vindecate. Adevărata Măiestrie a uniunii complete o reprezintă parteneriatul sacru dintre Divinul Masculin și Divinul Feminin, care este gata să se exprime prin cei dispuși să pășească pe Cea mai Înaltă Cale a Purității, întru echilibru deplin. Ambii și-au regăsit forța la nivelul sufletului, și în sfârșit se pot regăsi în expresii ale sufletului cu mult mai înalte și profunde decât înainte.

Este o cale mistică, nu pentru cei neinițiați care se tem să pătrundă în profunzimilie lor, în însăși misterele Vieții și ale Creației. Divinul Masculin trebuie să învețe să se dizolve în însăși esența a ceea ce înseamnă Divinul Masculin, în toate miriadele sale de forme și expresii. El nu se teme să se înfrunte pe sine, și nici structurile cosmosului. El va învăța să își unească mintea și inima, accesându-și partea feminină.

Masculinul este deschis către experimentarea celei mai profunde conexiuni la nivel de suflet cu Omniversul. El va sparge barierele omenirii în ceea ce privește știința, și când va înțelege muzica interioară a matematicii și frecvențele armonice din ea, va începe să își amintească cum să lucreze cu Energia Lichidă cristalină, și cum să acceseze câmpurile energetice antice care se reactivează. Tot ceea ce nu a avut sens până acum începe să aibă, căci ochiul al 3-lea se deschide tot mai mult, în tărâmurile spațiului infinit.

Câmpurile energetice ale superconștiinței sunt acum deschise pentru el, iar el poate înțelege cu mintea, sufletul și inima tot ceea ce nu putea înțelege înainte, prin intermediul femininului, căci ea este cea care îi oferă cheile și codurile necesare. Odată cu avansarea Divinului Masculuin în Sinele Său Superior, vine vindecarea a tot ceea ce a inventat în viețile și existențe trecute de pe Pământ, care contraveneau Legilor Divine Cosmice.

Divinul Feminin are acum în interior și Divinul Masculin, și nu se teme să pătrundă în cele mai profunde cotloane ale sufletului său, aducând vindecare emoțională pentru ea și pentru întreaga omenire; nu se teme să se elibereze de toate lanțurile care au legat-o timp de mii de ani, deschizând noi frontiere pentru umanitate. Ea nu se mai minimizează, ci pășește în măiestria sufletului, fiind egala lui. Ea dansează dansul vieții, spirala creației, căci ea este asta, deține acea energie. Nu cunoaște început sau sfârșit, căci știe că roțile se reinventează pururea, și știe că ea este un Omnivers al cunoașterii interioare mistice pe care trebuie să o returneze omenirii.

Divinul Feminin înțelege faptul că în vremurile antice, femeile erau în deplinătatea forței lor, lucrând alături de bărbați, și alegeau să aibă copii numai dacă puteau co-crea pe deplin cu el, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați, ambii fiind dedicați aceleiași chemări înalte, aceluiași scop al sufletului, privind în aceeași direcție, fiind pe deplin conștienți ce tip de copil doreau să co-creeze, și cunoscând modurile în care amândoi urmau să aibă grijă de el.

Alegeau să aibă un copil numai dacă se aflau în cea mai profundă aliniere unul cu celălalt, și dacă iubirea lor atinsese nivelul cel mai profund și sacru, știind că în momentul conceperii, copilul prelua energia actului de creație. Prin urmare, aduceau la viață acest copil nenăscut cu nespus de multă iubire, având grijă să nu proiecteze nimic asupra lui care să nu fie în cel mai înalt aliniament cu iubirea lor și cu ceea ce sunt, în esență.

Când ambii sunt în deplinătatea forței și întregi, se întâmplă ceva profund. Dacă ambii se află pe calea mistică, căutând acea uniune profundă, întru adevăr, respect, integritate și iubire, atunci pot accesa uniunea sexuală sacră. Nu este o cale pentru oricine. Mulți romantizează o astfel de uniune, când de fapt, ea vă va despica până în adâncul ființei, iar focul creat va scoate la iveală ce e mai bun și mai rău în fiecare, purificând totul.

Mai întâi trebuie să existe o profundă conexiune la nivel de suflet. De foarte multe ori, bagajul emoțional va ieși la suprafață — falsa programare, copilul interior, toate viețile trecute de pe această planetă în care femeia și bărbatul au fost rivali. Dacă bagajul emoțional nu este eliberat, el se va manifesta ca separare, alienare, nevoie, dorință — dorința de fi completat de celălalt, de a fi salvat de celălalt, visând vise false iubire care nu se vor manifesta până când munca interioară nu a fost depusă. De multe ori, băncile de memorie ale vieților anterioare se vor declanșa atunci când ne aflăm în prezența preaiubitului/preaiubitei, pentru o ultimă confruntare cu acele fantome.

Rețineți că ați avut numeroase vieți, în care ați adunat nespus de multe lucruri. Adevărata iubire este cea care a rezistat proba timpului — fiind mai puternică, reunind sufletele la un nivel mult mai profund. Ambii trec printr-o moarte lăuntrică pentru a fi renăscuți în stările superioare de iubire și uniune adevărate. Când iertăm Geamănul în cel mai profund mod cu putință, începem să vedem sufletul în inocența sa originară; o astfel de revelație este dincolo de cuvinte. Inima se deschide, iar iubirea necondiționată și acceptarea curg nețărmuit.

Adevărata iubire și uniune mistică aduc la suprafață acea inocență; deveniți un pocal în care Divinul Feminin și Divinul Masculin se manifestă liber. Este o Iubire Divină, în care onorați Divinitatea celuilalt, în cadrul expresiei sacre și Divine a amândurora. O astfel de uniune activează șarpele kundalini, precum și focul/flacăra sacră eternă, forța cosmică creatoare din adâncul ființei. Energia sexuală nu este atașată corpului fizic. Când aceasta se contopește cu energiile sufletului, energiile Divine se amplifică, forțe energetice completementare fuzionează, creând unitatea.

Este cel mai înalt simț, o transmutare alchimică, de la nivelul Conștiinței Christice în Tărâmurile Superioare ale celei mai puternice forțe ale Sublimului Divin. Pentru aceasta, este necesară acea dorință a sufletului, acea devotare și înțelegere la nivel de suflet, pentru a vă conecta și fuziona cu partenerul Divin. Astfel, au loc experiențe profunde ale tărâmurilor necunoscute ale Iubirii, disponibile doar celor mai puri căutători, care doresc cu adevărat să se dizolve în cele mai profunde mistere ale Creației, dându-și voie să fie transformați în cea mai înaltă expresie a sufletului, a celui mai înalt serviciu pe care îl pot oferi împreună.

Adevărata uniune sacră nu este egoistă. Ea va servi întotdeauna binelui celui mai înalt, iar prin unirea lor, cei doi vor deschide noi căi pentru omenire.

Alfa și Omega creează prin ei.

Judith Kusel

Traducere: Dayanara

Sursa: http://oficialmedia.com/nasterea-noului-adevarata-iubire-uniunea-sacra/

Comentariile nu sunt permise.