Atlantida, de la mărire la decădere – ( V )

atlantida-de-la-marire-la-decadere-v-681x403

Ce legătura are Atlantida cu Marea Neagră?

Bătrânul continent european abundă în enigme de tot felul… Multe dintre acestea se datorează unor evenimente petrecute demult în negura vremurilor, şi care au lăsat în urma lor unele anomalii şi distorsiuni electromagnetice care influenţează şi azi cursul unor situaţii la nivel mondial.

În numărul anterior conectam prăbuşirea avionului rusesc militar Tupolev, care transporta o parte a corului Armatei Roşii precum şi trupa Alexandrov către baza militară rusă din Latakia din Siria, de ruinele ultimei capitale atlante aflate în Marea Neagră. Este posibil ca să descifrăm o asemenea enigmă cu ajutorul miturilor trace, care sunt Legendele Olimpului.

Da, o să ziceţi cei care sunteţi mai cunoscători, că aceste Legende ale Olimpului erau ale grecilor. Greşit!

Aceştia au furat întregul folclor mitologic de la neamurile trace şi le-au adaptat la specificul propriu, iar asta s-a întâmplat cu preponderenţă după ce romanii au cucerit o parte a neamurilor trace. În acest sens războaiele daco-romane din 101-102 şi 105-106 sunt edificatoare.

Putem corela asemenea date pentru a înţelege ce şi mai ales de ce s-a întâmplat acest tragic eveniment cu avionul care transporta o parte a corului Armatei Roşii (25 Dec 2017). Şi culmea, era corul Armatei Roşii! Dacă era un alt cor civil poate că n-ar fi intrat în atenţia opiniei publice chiar aşa de mult.

Ce s-a întâmplat în acele momente?

Investigaţiile derulate de oficialităţile ruse au exclus total variantele de atentat terorist, cea a interferenţei cu un OZN sau a erorii umane de pilotaj. Se ştie că piloţii militari au zeci de mii de ore de zbor la activ. Cât priveşte condiţiile meteo acestea erau cel puţin bune.

Şi atunci despre ce poate fi vorba?

 

Sursa: https://revistacosmos.com/

Comentariile nu sunt permise.