Atlantida, de la mărire la decădere – ( VII )

atlantida-de-la-marire-la-decadere-vii-681x415

Descoperirile arheologice i-au bulversat pe cercetători deoarece ei nu concepeau ca Atlantida să fi migrat pe parcursul celor trei perioade de evoluţiei din Atlantic înspre Marea Neagră.

Nevăzut, acţionează în tăcere asupra tuturor şi nimeni nu-i poate desluşi concret intenţiile, asta ca să ne exprimăm într-un limbaj oarecum ştiinţific. Desigur că şi timpul este un fel de entitate, căci el se naşte din Creaţia însăşi şi ca orice stare sau fenomen care se naşte, este un fel de entitate.

Aşa cum profeţise Edgar Caye, celebrul medium american din perioada interbelică, Atlantida va ieşi încet-încet la suprafaţă după anul 2000. Descoperirile arheologice din arhipelagul Bimini, din Mediterană dar şi din Marea Neagră demonstrează că într-adevăr Atlantida a existat cu adevărat, şi că Platon nu spunea doar poveşti. Doar că decenii la rând cercetătorii, datorită dogmei ştiinţifice, plasau imperiul dispărut într-un singur loc, şi descoperirile arheologice menţionate i-au bulversat pentru că ei nu concepeau ca Atlantida să fi migrat pe parcursul celor trei perioade de evoluţiei din Atlantic înspre Marea Neagră.

Miturile antice plasează Colchida în nord-estul Mării Negre, cam în aceeaşi zonă cu ruinele unei cetăţi descoperite pe fundul Mării Negre.

Aparent acele ruine ar fi inofensive, dar putem să ne gândim că sub ele, la fel cum au fost identificate cu ajutorul unor aparaturi speciale în arhipelagul Bimini nişte artefacte sub ruinele aflate acolo, s-ar găsi o tehnologie stranie, care a rămas parţial funcţională şi care periodic dar neregulat declanşează anomalii electromagnetice pe anumite zone ale Mării Negre.

Au cumva toate acestea legătură cu Ţara Luanei şi cu teribilul război care a avut loc acolo?

Este foarte posibil şi în sprijinul unei asemenea ipoteze vin scheletele de uriaşi găsite pe teritoriul României, dar şi la bulgari şi la turci, schelete cu înălţimi cuprinse între 3,5 – 5 metri, precum şi anomaliile electromagnetice din zona Buzăului.

Este binecunoscut cazul acelui lanţ aflat în Munţii Buzăului, care iese din stâncă şi care a cauzat dispariţia mai multor persoane care l-au atins.

Dacă luăm în considerare un război între locuitorii din Ţara Luanei şi atlanţii din Marea Neagră, un asemenea conflict pare destul de plauzibil, având în vedere dovezile menţionate anterior.

Care să fi fost motivul conflictului?

Să vedem ce spune legenda…

 

Sursa: https://revistacosmos.com/

Comentariile nu sunt permise.