FUZIUNEA

FUZIUNEA

Aici pe pământ experimentarea se face numai prin fuziune. Fuziunea este contemplare.

Cât de mult putem să fuzionăm cu energia pământului, a naturii, să simtim că în fiecare moment o sorbim în toate celulele corpului, în organele interne? Să o sorbim cu bucurie, cu sete, mulțumind lui Gaia pentru bunătatea ei. Să ne încărcăm până ajungem să ne simțim precum copii de la țară după o zi întreagă de joacă pe uliță, cu obrajii roșii , cu corpușorul pocnind de sănătate de viață.

Prin fuziune învățăm lecțiile de spirit. Învățăm să fuzionam corect, învățăm că fuziunea ne aduce cunoaștere despre ceea ce fuzionăm, învățăm că fuzionând iubim cu respect și ne încărcăm.

Dacă nu putem trăi prin fuziune, ceea ce ne rămâne este să trăim prin câmpul emoțional. Și când stârnești câmpul emoțional se poate întâmpla orice. Stârnești o emoție care declanșează în lanț altele, stârnești karmice și te încarci cu rău. Câmpul emoțiilor este legat de minte și tot ceea ce vine prin ea. Multiple programe mentale…

Fuziunea nu trebuie sa fie ceva plat. Ci o conexiune cu energia și sufletul ei în octava cea mai înaltă, cea mai rafinată.

Fuziunea este o contemplare a purului, a existenței în vibrația ei înaltă.

Fuziunea nu înseamnă empatie. Empatia este în câmpul emoțiilor.

Fuziunea înseamnă deasupra emoțiilor, deasupra persoanei, deasupra banalului și rutinei. Fuziunea nu este posibilă decât în rafinare de percepție, în divin, în vesel, în magic, în iubire de viu.

Fuziunea este totul, spunea un prieten drag. Și este adevărat, cu ea începe sustragerea din mărunt și limitat.

Fuzionați cu mâncarea pe care o sorbiti și îi veți asimila prana, fuzionați cu apa pe care o beți și vă veți încărca cu prana ei…

Plimbați-vă prin natură și exersați fuziunea. Încărcați fuziunea cu natura în celulele voastre, apoi transpuneți fuziunea în viața cotidiană. Când cădeți pradă cotidianului, mergeți și fuzionați din nou cu natura. Apoi exersați din nou fuziunea în cotidian, până când veți rămâne suspendați în fuziune cu ceea ce vă încarcă și nu atingeți cu senzația ceea ce vă descărcă.

Atunci veți rămâne constant în fuziune, și veți sesiza că divinul se întrepătrunde în toate, și doar trăind prin fuziune puteți rămâne constant branșat în sursa.

E.V.

46069840_522142921599947_2567429293751664640_n

Comentariile nu sunt permise.