Aliniere astrologică rară din 17 ianuarie până în 21: Toate planetele merg direct!

 

fe-iStock_000014118879_Large

Un eveniment astrologic rar va avea loc în perioada 17 ianuarie – 21 ianuarie.
Este denumit APDM. Aceasta este o abreviere a textului „Toate planetele în mișcare directă”. Toate planetele vor fi directe, și 5 planete în steagul lor natural.

Este o expresie creată de Stephanie „Wave” Forest, ea a fost primul astrolog care a publicat articole despre eveniment. „Toate planetele în mișcare directă” este o perioadă în care toate planetele importante se vor mișca în mișcare directă. Acest eveniment cosmic este considerat un moment de mare valoare și cel mai bun moment pentru a profita de oportunități.

Este un moment în care perspectiva Pământului devine instantaneu ca a Soarelui. Vibrațiile sistemului solar vor oferi unele dintre cele mai puternice ajutoare solare pentru cei pregătiți să facă noi eforturi.

CE ESTE DIRECȚIA?

Când o planetă se mișcă la viteza normală de rotație, și viteza este aceeași cu cea a planetei Pământ, se face referire la ea ca fiind în „mișcare directă”. După cum sugerează și numele APDM, perioada cuprinsă între 17 și 21 ianuarie este atunci când nu doar una sau două planete vor fi în mișcare directă, ci toate vor fi!

CUM PUTETI BENEFICIA APDM?

Este timpul să fii plin de speranță și să începi noi aventuri. Dacă doriți să vă căsătoriți, acesta este un moment excelent pentru a vă lansa. Dacă doriți să începeți o nouă afacere, setați roțile în mișcare. Dacă doriți să deveniți mai sănătoși, atunci începeți în această perioadă. Cu ajutorul energiei cosmice puternice, nu există niciodată un moment mai bun pentru a face plonjarea în orice fel doriți să vă îmbunătățiți viața.

Efectele sale vor schimba viața pentru toată lumea. Pe măsură ce se termină complet ceva „rău”, începe cu totul ceva  „nou”. Oricare ar fi acel „nou”, pentru unii a început de la 1 ianuarie 2019, iar pentru alții dintre voi de la 1 decembrie 2018.

Indiferent de „nou” trebuie să fie ceva care vă dă speranță pentru un viitor mai bun definit de sfârșitul trecutului, mai ales un „trecut” care vă secătuiască, îngrijorându-vă și împiedicându-vă să bucurați de viața voastră.

Luna va fi pe o forță maximă în 20/21 ianuarie , Luna Plină fiind pe vârf. Este Luna Plina care va asigura că vă simțiți „nou”.

De fapt, la această Lună Plină este și Eclipsa Totală de Lună, a Lunii Super Lună Sângerie. Ce modalitate mai bună de a începe acest nou an, decât evenimente cosmice speciale care să ne pună unde trebuie să fim.

Sursa: https://mysticalraven.com

Comentariile nu sunt permise.