ECLIPSĂ LUNĂ. LUNA SÂNGERIE din 20/21 ianuarie 2019-Astrologie intuitivă

eclipsa-luna-super-luna-2019_74939200

 

 În noaptea de 20 ianuarie 2019 spre 21 ianuarie 2019, va fi eclipsă totală de lună.

ECLIPSĂ LUNĂ 2019 Super luna. Milioane de oameni din America de Nord și de Sud se vor bucura de o eclipsă totală de lună. Timp de o oră, luna plină va deveni compet roșu-portocaliu, ca apusul.

Eclipsa totală de lună din 21 ianuarie 2019 va fi ultima până în mai 2021; cea mai recentă eclipsă totală de lună precedentă a fost în iulie 2018.

Eclipsa totală de lună din noaptea de 20 ianuarie spre 21 ianuarie 2019 va dura o oră și 2 minute, potrivit experților de la NASA. Experiența deplină, de la începutul eclipsei parțiale până la sfârșit, va dura trei ore și 17 minute.

Oamenii din Hawaii și din Africa de Est vor vedea eclipsa totală de lună, dar nu și eclipsa parțială. Toți cei din America de Nord și de Sud, inclusiv națiunile din Caraibe, vor vedea întregul eveniment. Oamenii din Islanda, Irlanda și Portugalia vor vedea eclipsa totală de lună. Și deși oamenii din Ucraina și Turcia nu vor prinde întreaga eclipsă, ei se vor bucura de o vedere impresionantă de lună.

Eveniment fascinant în 2018

Amintim că eclipsa de lună din 27 iulie 2018 a fost unul dintre evenimentele fascinante pentru toţi pasionaţii de astronomie. Vizibilă şi din România, acolo unde cerul a fost senin, a fost cea mai lungă eclipsă totală de Lună din secolul XXI.

Eclipsa de lună din 27 – 28 iulie a fost cu 40 de minute mai lungă decât super luna albastră sângerie ce a avut loc în ianuarie 2018. Eclipsa totală de lună a durat o oră şi 43 minute.

Sursa: https://www.dcnews.ro

 

Previziune Astrologică Intuitivă Ianuarie 2019

Tanaaz

january astrology 2019Cum vrei să fie noul an? Ce lecții, realizări, energie vrei să aibă anul 2019 pentru tine?

Ia-ți un moment acum când citești asta pentru a-ți formula o dorință și pentru a te gândi la ce ai vrea să îți aducă anul 2019. Vrei să te simți mai încrezător? Vreți să călătorești mai mult? Să îți întâlnești sufletul pereche? Să fii în formă? Să îți ascuți intuiția?

Gândește-te la dorința ta, respiră adânc, ține-o aproape de inimă și apoi expiră și urmărește dorința ta plutind în Univers.

Încrede-te că dorința ta a fost auzită, crede că va fi împlinită în cel mai bun mod posibil pe măsură ce înaintezi pe parcursul anului.

2019 este un an aglomerat, cu o mulțime de evenimente, mai ales în luna ianuarie.

În prima lună a anului, ianuarie ne ajută să curățăm trecutul și ne oferă motivația și ambiția pentru noi începuturi. În această lună, am putea dori să începem ceva nou și să ne gândim la punerea planurilor în acțiune.

Avem multă energie în mișcare înainte, în această lună, care ne încurajează să facem un salt și să punem planurile în acțiune. Avem, de asemenea, două eclispe foarte puternice, iar această energie ne poate da un impuls atât de necesar.

Dacă cauți direcție, aceste eclipse vor aduce claritate și te vor ajuta să știi ce cale să urmezi. De fapt, pe măsură ce eclipsele își fac magia, ne vom simți mai aliniați și mai încrezători în legătură cu calea noastră înainte.

Prima Eclipsa a anului este Eclipsa Soarelui pe 5-6 ianuarie în semnul Capricornului. Aceasta este prima Eclipsă pe care o avem în Capricorn din 2011 și anunță începutul unui nou ciclu de Eclipse.

Această eclipsă solară ne va ajuta să stabilim intențiile și să ne gândim la calea de urmat. Eclipsa ne va ajuta, de asemenea, să stabilim noi obiective și să ne asumăm câteva riscuri atunci când vine vorba de a sălta în direcția aleasă.

Gândeșt-te la ceea ce se întâmpla în viața ta în perioada anilor 2009-2011, deoarece acest lucru îți poate oferi un indiciu cu privire la ceea ce îți poate aduce în drumul tău acest nou ciclu de Eclipse.

Cea de-a doua Eclipsă cade pe 20-21 ianuarie și este o Eclipsă Lunară Sângerie în Leu. Eclipsa este extrem de semnificativă și va contribui la încheierea unui ciclu imens de energie cu care lucrăm din februarie 2017.

Această Eclipsă te va încuraja să îți onorezi tot ceea ce ai învățat de la această dată și să eliberezi și să dai voie să plece la tot ce nu îți mai servește. Această eclipsă te va încuraja să iei tot ce ai învățat și într-un fel să îi dai drumul în lume.

În timp ce Eclipsa Solară are un ton mai ușor, Eclipsa lunară de la sfârșitul lunii poate fi greoaie și s-ar putea să găsim niște dureri și răni vechi aduse la suprafață pentru a fi eliminate.

Se pare că toți suntem chemați să ne detoxifiem la nivel de minte, trup și suflet, înainte de a putea trece prin restul anului.

Aceste două Eclipse domină cu adevărat energia lunii și sunt susceptibile de a aduce unele schimbări în drumul nostru. S-ar putea să trebuiască să rămânem deschiși și să vedem ce curge în sau din viața noastră, înainte să știm pe ce cale să mergem.

Cea mai bună modalitate de a naviga prin lună este de a folosi energia Eclipsei solare pentru a stabili intențiile, dar rămânând deschis și având încredere că, pentru ca intențiile tale să fie îndeplinite, Eclipsa Lunară trebuie să facă curățenie pentru tine.

Până la sfârșitul lunii, s-ar putea să te simți puțin epuizat și golit datorită energiei lunare puternice, deci asigură-te că te odihnești și îți reîncarci bateriile cât timp mai poți.

Ianuarie este o lună importantă și ne va conduce pe calea pe care suntem destinați să o urmăm pentru anul viitor. În timp ce pot apărea niște obstacole, vom primi mai multă claritate și vom fi mai conectați la scopul nostru mai înalt.

Eclipsele întotdeauna aduc schimbări și ne ajută să ne aliniem viețile cu calea cea mai bună și cea mai corectă pentru noi. Ai încredere în ceea ce apare în calea ta în această lună și știi că doar te aduce pe tine la sinele tău cel mai înalt.

Tanaaz
https://foreverconscious.com

Sursa: https://inaloveworld.wordpress.com

Comentariile nu sunt permise.