Istoria Planetei si Facerea Omului

attttt-768x361

Materialul este structurat din mai multe surse de valoare precum lucrarile lui Drunvalo Melchizedek, Tablitele de Smarald ale lui Thoth, cartile scrise de Zecharia Sitchin, Tablietele Sumeriene si multe altele.

Foarte multi dintre noi avem deja aceste informatii in memoria noastra ancestrala iar acest material o sa va faca sa vi le amintiti. Multi dintre noi ne-am petrecut aici vietile anterioare de 200.000 de mii de ani incoace poate chiar si mai mult. Pentru cei care nu ati trait aceste timpuri vi se poate parea o simpla fictiune acest material si-l puteti trata ca atare daca asa doriti.

Pamantul este vechi de milioane de ani iar noi vrem sa punctam acele momente importante in evolutia noastra ce ne intereseaza in prezent spre trezirea noastra spirituala.

Este vital sa ne cunoastem originile pentru a intelege unde ne indreptam in continuare

Sa incepem cu Tiamat si Nibiru

Tiamat era o planeta cu milioane de ani in urma aflata pe orbita dintre Marte si Jupiter impreuna cu Luna ei ce se rotea in jurul Soarelui la fel ca si restul planetelor de astazi.

Tot prin sistemul nostru solar trecea o planeta importanta ce aducea mereu schimbari majore numita Nibiru(sau Marduk) ce avea mers retrograd si intra in sistemul nostru solar o data la 3.600 de ani avand traiectoria intre Marte si Jupiter(unde se afla Tiamat) dupa care iesea si se indeparta de Soare.

Apropierea lui Nibru de Tiamat a facut ca una din Lunile sale sa intre in coliziune cu Tiamat si sa smulga o parte din planeta impreuna cu Luna sa principala de pe traiectoria obisnuita regasindusi noua orbita intre Venus si Marte unde se afla Pamantul nostru de astazi. Evident celalalt fragment a explodat iar astazi o cunoastem ca centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter.

Nibiru era locuita de fiinte ce aveau o inaltime intre 3 m – 5 m in functie de sex, si cu o durata de viata de aproximativ 360.00 de ani pamanteni.

nibiru planeta x

In urma cu 450.000 de ani Nefilimii se confruntau cu o problema in stratul lor de ozon. Planeta era foarte departe de soare si aveau nevoie de mult aur pe care sa-l imprastie in straturile superioare din atmosfera si sa mentina caldura pe planeta.

Imediat ce Nibiru s-a apropiat suficient de mult de pamant acestia au terizat cu navele lor pe Pamant stiind ca planeta Pamant poseda cantitati mari de aur.

Nefilimii si Facerea Omului

Primul sosit aici pe pamant a fost Enlil. Acesta a aterizat mai intai in apa deoarece delfinii si balenele constituiau cel mai inalt nivel de constienta in acea perioada si avea nevoie de permisiunea lor inainte sa inceapa sapaturile pentru aur.

gondawaland facerea omului adam si eva

12 dintre Nefilimi erau conducatori si aproximativ 600 erau muncitori care urmau sa sape dupa aur iar 300 ramaneau pe orbita in Navele-Mama. Ei au inceput sa mineze intr-o zona din Sud-Estul Africii.

Unul dintre cei 12 sefi era Enlil ce era conducatorul echipei de mineri. Acestia au sapat aproximativ 150.000 de mii de ani, iar la fiecare 3.600 de ani cand Nibiru se apropia de Pamant ei transferau aurul acasa pentru a-l pulveriza in straturile superioare ale atmosferei.

Ei bine in urma cu aproximativ 200.000 de mii de ani in urma, Nefilimii Muncitori s-au revoltat si nu au mai dorit sa sape dupa aur, astfel ca liderii au fost nevoiti sa gaseasca o solutie la aceasta problema.

Cei 12 conducatori s-au decis sa creeze o specie pentru a muncii in minele lor astfel ca s-au gandit sa combine ADN lor cu ADN-ul unora din primatele existente deja pe Pamant(inainte de venirea Nefilimilor pe pamant au existat si alte rase mult mai avansate decat Nefilimii dar si mai putin evoluate).

Nefilimii sunt Mama noastra iar Siriusienii Tatal Nostru. Sperma a fost prevelata de la speciile avansate 5D din Sirius B iar ovulul apartine Nefilimilor ce erau ca si nivel de evolutie in 3D(este un proces mult prea complex sa fie explicat in cuvinte aici, pentru mai multe detalii puteti cititi lucrarile lui Zecharia Sitchin sau Floarea Vietii de Drunvalo Melchizedek). Important este de retinut ca Siriusienii sunt Tatal omului iar Nefilimii Mama.

gondawaland

O data cu facerea omului acestia i-au plasat intr-o zona din Sud-Vesul Africii numita Gondwanaland. Imediat ce erau suficient de dezvoltati pentru a muncii in mine erau transportati si dusi la munca. Aceasta specia s-a dezvoltat in Gondwanaland timp de 50.000 pana la 70.000 de ani.

Oamenii de atunci erau sterili deci nu erau capabili de reproducere ci erau folositi strict pentru a minerii fiind bine supravegheati.

Mai tarziu a avut loc o disputa intre Enlil si fratelui sau Enki. Astfel ca Enki a decis sa se razbune si s-a dus la om oferindu-i cunoasterea raului si a binelui dandu-i puterea de procreere.

Astfel rasa noastra a evoluat in 2 ramuri.Una ce avea putere de procreeere si era supravegheata si alta sterila ce era folosita la minerit.

In acest timp s-a produs o deplasare majora a axei pamantului ce a dus la schimbarea polilor planetari si scufundarea Gondwanalandului. Un nou continet a aparut din Oceanul Pacific numit Lemuria fiind locul s-au stabilit oamenii cu putere de procreere.

Lemuria

lemuria naacali

Lemuria era un continent acvatic proaspat iesit din apa format dintr-omultitudine de insule intinse de la Insulele Hawaiene pana la Insula Pastelui.

Aici oamenii s-au dezvoltat de unii singuri timp de aproximativ 70.000 de mii de ani traind fericiti fara interferenta majora a Nefilimilor. Aceasta era a adus omului mari schimbari si o evolutie accelerata. In timpul Lemuriei predomina emisfera dreapta si partea feminina a noastra. Astfel ca eram mult mai intuitivi si mai conectati cu natura si cu Dumnezeu.

Aici in Lemuria o scoala puternica a luat nastere fiind prima scoala de Tantrism din lume numita Naacal. Scoala a fost infiinta de doua fiinte numite Ay si Tiya ce au realizat printr-o forma unica de a face dragoste interdimensional nasterea unui copil fara sa se atinga fizic si sa devina nemuritori.

Lemurienii fiind mult mai feminini si intuitivi stiau ca urmeaza o noua schimbare a deplasari axei Pamantului iarLemuria urma sa se scufunde. Aici ei s-au pregatit din timp si au mutat obiectele de valoare in alte locatii ale pamantului urmand sa plece de pe acel continet ce urma sa se scufunde. Majoritatea dintre ei s-au stabilit de laLacul Titicaca pana in Mexic, de-a lungul Americii Centrale si mai departe in Nord pe Muntele Shasta.

Atlantida

Atlantida era formata din acest continent + 9 insule.

atlantida atlantis

Fiintele nemuritoare din Lemuria s-au instalat pe insula din nordul Atlantidei numita Udai incepand sa-si refaca stiinta lor spirituala.

Acestia au format pe insula o reprezentare a creierului uman prin emisfera stanga si emisfera dreapta + corpus callosum ce face legatura dintre partea dreapta si stanga a creierului.Jumate din Naacali s-au stabilit pe de o parte si pe a alta a insului in functie de polarizarea lor iar in corpus callosum s-au stabilit 3 fiinte elevate spiritual capabile sa conduca insula.

Mai departe acestia au proiectat pe suprafata continentului Atlant Copacul Vietii efectuata cu o precizie absoluta la nivel de atom.

Fiecare cerc al copacului vietii era construita din 3 cercuri de pamant separate de apa si erau facute din pietre rosii, negre si albe. Pe cerc se asezau fiintele in functie de nivelul lor de constienta.

atlantida copacul vietii

Acestia au creat aceste vortexuri de energie ce se roteau in fiecare Sephira al Copacului Vietii. Imediat ce copacul a fost pregatit oamenii obisnuiti ai Lemuriei ce erau stabiliti prin America si alte locatii s-au simtit atrasi de continentul Atlant si s-au dus in Sephira corespondenta energiei lor. Aici ei au ocupat 8 din 10 Sephire si au inceput sa construiasca orase.

 

Cele 2 sephire au fost ocupte una de catre evrei ce veneau din viitorul nostru cu o lectie neinvata, invatand la randul lor si ei pe Lemurieni notiunile lor matematice si abilitatile dobandite. Iar pe cealalta Sephire s-au stabilit Martienii. Acestia au venit de pe planeta Marte si erau o rasa razboinica facand parte din experimentul “Rebeliunea lui Lucifer”(experiment ce a avut loc de 4 ori in Univers fiind si alte fiinte ce l-au incercat nu doar Lucifer). Acestia erau foarte masculini lipsiti de corpul emotional si cu mult mai multe cunostinte ca si Lemurieni si Evrei.

 Martienii au fost responsabili si de distrugerea planetei Marte. Cu milioane de ani in urma era o planeta verde cu viata precum Terra. Datorita energiei lor masculine in exces acestia au inceput sa se razboiasca si sa-si distruga planeta. Astfel ca o parte din ei prin crearea diferitelor campuri Mer-Ka-Ba artificale au intrat pe o linia de timp din viitor si s-au stabilit in vortexul/sephira nelocuita din Atlantida.

Martienii au venit aici in Atlantida in urma cu aproximativ 65.000 de mii de ani si ne-au violat liberul arbitru. Mai exact acestia au venit si si-au impus masculinitatea si agresivitatea prin a ne domina si a prelua conducerea Atlantidei. Dar acestia fiind intr-un numar mult mai mic nu le-a iesit planul asa cum se asteptau pierzand cateva batalii. Aici martienii au decis sa o lase mai moale si sa incerce sa inteleaga emisfera dreapta a emotiilor continuand sa-si foloseasca in acelasi timp lobul stang si sa creeze tehnologii despre care Lemurienii nu stiau nimic. Usor usor creeand diverse tehnologii pe banda rulanta noi am inceput sa vedem cu Lobul Stang realitatea ce ne inconjoara si sa ne schimbam natura intrinseca. Astfel martienii au ajuns sa detina controlul fara nici un fel de batalie. Aceasta disputa dintre Martieni si Lemurieni a continuat si inca mai continua in unele situatii chiar si dupa caderea Atlantidei pana astazi.

Cu aproximativ 26.000 de mii de ani in urma a avut loc o deplasare minora a polilor ce a produs o usoara schimbare de constienta. S-a petrecut in punctul A al ovalului unde ne aflam si noi acum.

precesia echinoctiilor

 In momentul deplasarii acestui pol o bucata din Atlantida s-a scufundat producand o imensa frica Atlantilor(datorita orientarii pe emisfera stanga din emisfera dreapta acestia isi pierduse din capacitatea de a vedea in viitor).

 In urma cu aproximativ 13.000 de ani o cometa s-a apropiat de Pamant. Cometa pe care Martienii doreau sa o distruga pentru a nu afecta continentul iar Atlantii doreau sa o lase in drumul evolutiv al lucrurile asa cum este fara sa intervina. Intr-un final Atlantii au castigat si cometa a intrat in atmosfera pamantului plonjand in oceanul Atlantic si facand 2 gauri enorme pe fundul Oceanului Atlantic ceea ce a sustinut mai departe si caderea Atlantidei.

In regiunea din Sud-Vest a Atlantidei unde s-a prabusit cea mai amre parte din cometa era fix locul unde locuiau martienii ce au fost foarte afectati. De atunci Martienii nu au mai ascultat de Lemurieni/Atlanti si au decis sa fie pe cont propriu. Acestia au decis sa construiasca un camp Mer-Ka-Ba imens si sa controleze planeta(experiment ce a mai avut loc pe pamant in 1913,1943 Philadelphia si 1983 Montauk, urmand si altele in viitorul apropiat despre care inca nu stim nimic). Locul unde au construit Martienii acest camp electromagnetic il cunoastem astazi sub numele de Triunghiul Bermudelor.

Daca Martienii ar fi reusit sa creeze acest camp Merkaba armonic ar fi pus stapanire pe planeta. Insa ei au uitat cum sa utlizeze aceasta tehnologie pe care nu o mai folosise de aproximativ 50.000 de ani. In momentul activarii campului Mer-Ka-Ba fiintele din dimensiunile joase ale pamantului s-au trezit intr-o lume superioara pe care nu o cunosteau si au inceput sa posede corpurile Atlantilor pentru a supravietii. Acesta a reprezentat un mare dezastru pentru evolutia planetei si caderea din gratie.

Acesti Gri prin Tehnologia utilizata au afectat si alte locuri din Univers iar acuma au fost nevoiti sa repare aceste greseli.

In acea vreme de cadere toate sistemele din Atlantida au picat. Social,economic,medical, absolut tot. Intregul continent intrase intr-o stare de supravietuire.

La acea vreme existau aproximativ 1.600 de Maestrii Inaltati pe pamant. Maestrii ce considerau nivelul cel mai elevat de pe pamant la acea vreme. Datoria lor era sa ajute Atlantii sa iasa din situatia in care se afla si de a readuce pamantul in armonie. Ei erau pusi intr-o situatia unde nu stiau ce sa faca asa ca au cerut ajutorul fiintelor mai elevate din Univers. Situatia a fost analizata pe mai multe nivele si s-a decis reconstruirea artificiala a Retelei Christice. Retea ce a durat aproximativ 13.000 de mii de ani ca ea sa fie din nou activa aici pe pamant.

Proiectul de reconstruire a retelei a fost inceput de 3 maestri si anume Thoth,Ra si Araragat. Reteaua a luat nastere incepant cu platoul Gizeh din Egypt. Acestia au construit reteaua in dimensiunile superioare dupa care au construit templele fizice cunoscute astazi ca piramide si locuri sacre intinse pe intregul pamant. Fiind entitatati in 6D tot ce gandeau se materializa instanta simplu si la obiect, astfel ca nu le-a fost prea greu sa creeze aceste retele. Asa ei au creat reteaaua dupa raportul numarului de aur, creand o retea artificiala similara cu vechea retea a Constiintei Unitatii/Christice de pe pamant. Daca maestrii nu ar fi reusit sa termine reteaua pana la sfarsitul sec XX pamantul probabil s-ar fi autodistrus si nu ar mai fi existat astazi.

Thoth, Ra si Araragat au creat reteaua in locurile unde curbele de enegie se curbau si incrucisau una cu alta,fiind 83.000 de locuri pe toata suprafata Pamantului in 4D. Astfel ei au realizat o retea intreaga de constructii pe toata planeta pe nodurile energetice ale acestei retele. Evident dupa cum am spus structurile sunt proiectate prodind de la spirala numarului de aur si progresia Fibonacci iar toate se raporteaza matematic la un singur punct din Egipt numit Crucea Solara.

Egiptul reprezinta polul nord al retelei christice iar pe partea cealalta in insulele Tahin se gaseste polul sud al retelei pe insula Moorea. Egiptul reprezinta partea masculina iar Moorea partea feminina. Sirurile sunt conectate unele cu altele si au forma unui Tor.

Thoth si ceilalti Maestrii stiau ca ca in punctul critic al precesiunii echinoctiilor, polii urmau sa se schimbe si Atlantida se va scufunda. Intregul proces are loc de obicei intre 2 si 4 zile iar schimbarea polilor in aproximativ 20 de ore. La momentul oportun Thoth, Ra si Araragat au scos nava de razboi de sub sfinx, au aterizat in Atlantida si i-au luat la bord pe Membri Scolii din Naacal, nemuritorii Lemuriei, si iluminatii din timpul Atlantidei(1000 Lemurieni + 600 din Atlantida). Pasagerii navei au creat un camp foarte puternic Merkaba pentru a se proteja si a-si pastra memoria pe perioada tranzitie in timp ce altii s-au urcat in barci, si s-au dus in America Centrala ori s-au scufundat si au murit. Mai departe nava Maestrilor a aterizat in varful Marii Piramide din Egipt. In acest timp polii s-au schimbat, campul magentic si electromagnetic al Pamantului a cazut si pamantul s-a aflat in “Marele Vid” timp de 3 zile si jumatate. Dupa aceste 3 zile si jumatate de intuneric campurile s-au stabilizat si noi am coborat in aceasta lume 3D. Totul era schimbat.

O parte din oameni au ramas in Egypt, altii au fost dusi de Thoth in Lacul Titicaca pe Insula Soarelui. Iar altii s-au dus in Himalaia cu Araragat. Energia masculina se afla in Egypt, Energia feminina este in Peru-Yucatan iar Fiul se afla in Tibet.

De atunci si pana in prezent pamantul a cazut in uitare iar oamenii au inceput s-o ia de la 0 si sa-si reaminteasca totul.Precum focul, roata si asa mai departe. Cazand in uitare de fiecare data cand mureau se urcau in planul 4D Astral si erau nevoiti sa se reincarneze inapoi in 3D…usor usor spre a-si reamintii cine sunt si a ajunge in 5D.

Astazi noi suntem in punctul cand trebuie sa ne reamintim cine suntem si sa facem trecerea constienti in era feminina fiind pregatiti pentru schimbarea polilor ce va urma.

 

Sursa: http://iluminareapotentialului.ro/

Comentariile nu sunt permise.