Imensa piramida descoperita in Triunghiul Bermudelor

piramida-omofon5

Triunghiul Bermudelor este unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Pământ. În fiecare an, multe vapoare și avioane, care au curajul nebun să treacă prin aceastmisterios loc, își găsesc sfârșitul. De-a lungul timpului s-au zvonit tot felul de teorii cu privire la această ”zonă fierbinte”, unii crezând că forțele naturii se fac vinovate de anomaliile din zonă, în timp ce alții au senzația că anumite implicații extraterestre acționează în adâncurile oceanului.

Cunoscut și sub numele de Triunghiul Diavolului, Triunghiul Bermudelor se întinde între trei zone: Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic, iar suprafața cuprinsă este de peste 1,2 milioane km².

Câțiva exploratori americani au făcut o descoperire impresionantă. Un corp parțial translucid, care seamană la prima vedere cu o piramidă imensă a fost zărit pe fundul Oceanului Atlantic în zona Triunghiului Bermudelor. Descoperirea a fost verificată succesiv de două echipe de cercetători, unii din SUA și ceilalți din Franța, pentru a atesta veridicitatea ei.

piramida-omofon1

Ray Brown, un medic din Arizona, făcea scufundări în Caraibe, în zona cunoscută sub numele ”Tongue of the Ocean”. La un moment dat, întocând capul, a zărit pe fundul oceanului o structură imensă, închisă la culoare, prin care treceau razele de lumină, care semăna foarte bine cu o piramidă. Cu rezerva de oxigen pe terminate, Brown nu a putut să inspecteze piramida, dar a informat autoritățile locale cu privire la descoperirea sa.

piramida-omofon2

Oamenii de știiță americani și francezi care efectuează destul de des cercetări în zona Triunghilui Bermudelor, susțin că piramidele de pe fundul mării Caraibe nu au fost cercetate niciodată până acum. Una dintre piramide are o bază de 300 metrii și o înălțime de 200 metrii, iar distanța de la bază la vârf este de aproximativ 100 de metrii.

Rezultatele analizelor au demonstrat că respectivele structuri au fost realizate din sticlă sau cristal, fiind în întregime netede și translucide. Iar ca să sporească și mai mult misterul, în vârful uneia dintre piramide se află două găuri mari, iar apa mării, la viteză semnificativă, intră prin cea de a doua gaură și astfel se formează un vortex gigant, acest lucru creând valuri mari și un fenomen de ceață pe suprafața mării.

piramida-omofon4

Trebuie să reamintim că există voci care susțin că în zona în care se află Triunghiul Bermudelor ar fi existat cândva Atlantida. Piramidele erau folosite pentru a genera un tip de energie, necunoscut în prezent, în acest fel putându-se explica cauza pentru care avioanele și vapoarele care trec prin zonă sunt supuse la anumite anomalii.

piramida-omofon

Piramide se găsesc în mai toate zonele de pe Terra și cu siguranță vechile civilizații nu le construiau doar pentru decor, ci pentru a se folosi de ele într-un mod sau altul. Generarea energiilor fizice și chiar spirituale este una dintre cele mai bune explicații și în acest fel putem spune că am mai făcut un pas important în deslușirea misterului Triunghiului Bermudelor.

 

Sursa: https://www.omofon.com

 

 

 

Comentariile nu sunt permise.