Astrologie intuitivă: luna plină din martie 2019 și Echinoxul, un nou an astronomic

march-full-moon-2019

 

de Tanaaz

Pe 21 martie 2019, ora 3:43, are loc faza maxima a Lunii Pline in Balanta pe gradul 0:09, la cateva ore distanta de intrarea Soarelui in semnul Berbec ( echinoctiul de primavara are loc pe 20 martie ora 23:59, ora Romaniei).

În lumina zilei de 20-21 martie Libra Super Lună, vom fi ghidati să intrăm în nou. Vom fi ghidati să ajungem la zero cu noi înșine și să găsim acel loc de integritate care trăiește în interior.

Aceasta este ultima Super Lună dintr-un șir de trei pe care l-am avut de la începutul anului.

Energia unei Super Luni este ca un mod al Universului de a ne reaminti să intrăm în contact cu partea noastră lunară, intimă, și să îmbrățișăm puterea și energia magnetică a Lunii mistice.

Sub aceste trei Super Luni pline, am fost încurajați să ne încadrăm în intuiția noastră, să ne apucăm de partea noastră feminină, să curățăm și să eliberăm tot ceea ce ne ține pe loc. Sub aceste Super Luni pline, ne pregătim pentru noul capitol care este înainte.

Luna plină din Martie deschide un portal către un nou val de energie. Ea se încadrează în același timp cu Echinoxul de primăvară , care este începutul anului astrologic și începutul unui nou ciclu.

Pentru a intra în nou, trebuie să curățăm și să eliberăm ceea ce este vechi și nepotrivit noului. Trebuie să ștergem neconformitățile și să fim gata să începem din nou. Trebuie să ne întoarcem la zero.

Zero este numărul de infinit potenţial, și nu este o coincidență că luna plină a lunii Martie scade la zero grade în Balanță.

În momentul Lunii pline, vom avea de fapt trei planete în cosmos aliniate la vibrația numărului zero, ceea ce înseamnă că Universul va înflori ca potențial.

Această energie ne va activa. Ea ne va reîncărca, ne va schimba și acorda corzile energiei noastre, ne va pregăti să mergem în acest nou val.

Acest nou portal al energiei se află într-o vibrație mai mare decât am experimentat înainte. Aceasta ne va ajuta să ne trezim la noi potențialități și oportunități. Va deschide și ne va îndruma spre tărâmurile superioare ale conștiinței.

Pentru a atinge această energie, Luna Balanței ne va chema să inventariem modul în care ne folosim energia și să evaluăm dacă o folosim într-un mod care ne servește sau ne dărâmă.

Prin acest proces, ne putem da seama ce trebuie să lăsăm să se curețe, să plece lucrurile care ne consumă prea mult din rezervele noastre prețioase de energie. S-ar putea să constatăm, de asemenea, că trebuie să ne protejăm energia sau să ajustăm fluxul unde îl direcționăm.

Lăsați Luna Plină să vă ghideze în acest sens. Lăsați-i lumina să lumineze direct în inima, mintea, trupul și sufletul vostru, astfel încât să puteți ajunge în echilibru și să vedeți adevărul căilor voastre.

Luna Plina din Martie nu va ascunde lucrurile; răspunsurile pe care le căutați vor apărea chiar în fața voastră, lucrurile pe care trebuie să le schimbați vă vor fi clarificate și va fi de datoria dumneavoastră să decideți cum să acționați cel mai bine.

Trebuie să învățăm să ne punem energia în lucruri care ne încarcă și ne fac să ne dăm seama de bucuria și integritatea care trăiesc în interior.

Toți avem bucurie care curge în interiorul nostru, tot ce trebuie să facem este să învățăm cum să intrăm în ea. Bucuria curge din interior, iar când intrăm în ea, viața devine mai fluidă, mai plăcută și mai plină de bucurie.

Viața se poate simți ca o corvoadă sau o plictiseală dacă nu activăm acest râu de bucurie care stă în noi.

Pentru a activa acest flux, trebuie mai întâi să intrăm în echilibru și apoi să ne deschidem sub lumina acestei puternice Luni Pline din martie.

Această Lună Plină vine să ne reamintească să ne centrăm în noi înșine, la punctul zero al vieții noastre și să începem de acolo. Ne încurajează să ajungem perfect echilibrați, astfel încât să ne simțim mai pașnici și mai coerenți cu viața noastră.

Luna Plină ne încurajează să începem să dăm energia lucrurilor pe care dorim să le împlinim și să minimizăm cantitatea de energie pe care o cheltuim pe lucrurile care ne scurg sau scad.

Universul funcționează în moduri misterioase, dar cosmosul ne poate da indicii. În această seară, când Luna strălucește puternic pe cer, putem folosi această energie pentru a ne centra și a ne împământa, putem folosi această energie pentru a ne alinia, putem folosi această energie pentru a ieși din propriul nostru mod și a intra în nou.

În luna aprilie va fi de asemenea o Lună plină în zodia Balanței, iar acest lucru va aduce închiderea portalului. Vom avea un ciclu lunar pentru a integra aceste noi energii și pentru a intra în noul.

Luna Plină din Aprile va afecta relațiile noastre, dar Luna Plină a lunii martie este despre întoarcerea și învățarea de a echilibra sinele.

Consideră-te o opera de artă importantă și, la fel ca un artist, echilibrează-ți culorile. Sau compară-te cu un bucatar care echilibrează arome. Trebuie sa înveți să te echilibrezi !

Trebuie să învățați să vă tratați ca pe o piatră prețioasă și să creați cât mai multă armonie, mult sprijin și multă dragoste în viața voastră.

Nu așteptați ca alții să facă acest lucru pentru dvs., să vă controlați propria viață și să începeți să vă echilibrați și să vă aliniați cu armonia universului.

Treziți-vă de noul potențial care trăiește în voi și nu vă fie frică să eliberați lucruri care nu mai merită energia voastră!

Sursa: https://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.