ELITA GLOBAL

Elita Globala, este cunoscuta sub numele de Illuminati, sau în zilele noastre ca întruniri ale clubului Bilderberg , sunt pur și simplu un grup de oameni care si-au dat seama care este adevarata natura a Universului nostru, a eliminat fiecare dintre persoanele care cunosteau aceste informatii, si au folosit informatiile pentru a exploata puterea (chi, capacitatea de a face) a maselor neinformate. (imagine a femeii Native americane Mapuche care a fost arestată în sudul Chile, la o demonstrație pasnica.)

Metodologia lor are o natura foarte mecanica. Ei folosesc geometria sacra, punctele de putere pe Pamant, precum si controlul mintii, prin mijloacele de informare si chimicale. Plus o eliminare continua a acelor indivizi, a oamenilor si culturilor autohtone care detin cunostintele sacre despre creatie.

Painea si untul lor sunt FRICA .

Cunostintele lor au fost transmise din generatie in generatie atat de familii, cat si de grupuri infiltrate, cum ar fi francmasonii.

Ei, la randul lor, sunt controlati de intuneric. Intunericul a intrat în acest univers cu cateva mii de ani în urma dintr-un alt univers care este intunecat.

Diferenta dintre universul intunecat si universul luminii (care este acesta) este în esenta faptul ca energia principala „emoționala / creativa” intr-un univers intunecat este FRICA, iar energia de baza „emoționala / creativa” intr-un univers al luminii este IUBIREA.

Exista o mulțime de dovezi documentate si experimentale care sa sustina paragraful de mai sus. Mai intai, majoritatea culturilor din lume au o poveste „de origine” in care Pamantul era un paradis lipsit de suferinta, de frica si de moarte, si apoi „a căzut” din cauza unor lucruri pe care oamenii le-au facut. In ceea ce priveste dovezile experimentale, intrebati pe oricine care a experimentat iluminarea sau eliberarea si el sau ea va va spune ca se simtea ca BINECUVANTATA, PLINA DE IUBIRE, IN EXTAZ . Aceste stari superioare ale constiintei sunt o fuzionare cu esenta acestui Univers … Si ghici ce … nu exista FRICA sau SUFERINTA la vedere!

Elita intunecata lucreaza in prezent foarte mult la cultivarea FRICII-ului in randul maselor. Ei fac acest lucru prin punerea in scena sau difuzarea dezastrelor naturale sau provocate de om, razboaie si boli ucigătoare in intreaga lume la intervale regulate. FRICA tine oamenii ADORMITI. Cineva care este ADORMIT nu are nici o VOINTA LIBERA. Ei sunt inrobiti. Liberul arbitru este una dintre legile fundamentale ale acestui univers! Elitele au incalcat legea indepartand de liberul arbitru de mii de ani fiintele vii de pe aceasta planeta.

De asemenea, ei folosesc muzica si mass-media pentru a valorifica focalizarea tinerilor în ceea ce privește sexul, drogurile, violenta si muzica agresiva care incarca cu energie intunecata mintile tinerilor.

Ele creeaza, de asemenea, o FRICA DE LIPSURI facandu-ne sa credem ca „petrolul si apa se epuizeaza” si poluand zonele-cheie ale lumii si difuzand convingerea ca intreaga lume este poluata si suprapopulata, cand, de fapt, cea mai mare parte a lumii este curata, nepoluata, nepopulata si neatinsa de om. Controlul poluării cu CO2 este un SCAM pentru a controla sursele de combustibil ale lumii.

Deci, acum ca stiti csteva dintre lucrurile pe care acesti oameni le fac, ce puteti face?

In primul rand, puteti crea o zona libera in jurul dvs. Aceasta înseamnă un efort constient de a procesa frica imediat ce apare în corp / minte / aura.

Faceți clic aici pentru exercițiul de teamă de procesare pe care îl folosesc eu însumi.

Apeland, de asemenea, la sursa de lumină și iubire sa creati un sanctuar de vibrații IUBIRE în casa voastra si la locul de munca.

Concentrati-va numai pe un subiecte care sunt aproape de inima voastra. Dacă găsiți ceva care creează Frica sau Disperare în lume, trimiteti iubire necondiționată sau o lumina lichida frumoasa. Daca situatia creeaza o puternica emotie negativa in voi, atunci o procesati mai intai in interiorul vostru, apoi faceti munca exterioara.

Atunci cand vedeti imagini ale Elitei Globale, puteti va sa indreptati lumina spre membrii grupului Bilderberg in stiri sau mass-media sau pe internet, si sa le spuneti: „timpul vostru este terminat, tot intunericul vostru paraseate acest univers acum”, ramaneti permanent in dragoste si compasiune, nu atingeți intunericul, agresivitatea sau frica.

Vizitati punctele de putere în zona dvs. parcuri, strazi, catedrale și puncte de energie cunoscute în zona dvs. și pur și simplu invitati Sursa Divina sa preia acel punct, pentru a le pastra libere, curate si sigure. Intentia dvs. este tot ceea ce este necesar pentru a face acest lucru. Ceea ce conteaza este intentia voastra de a readuce punctul de energie inapoi pentru Pamant si umanitate.

Sursa: Inelia Benz

INELIABENZ.COM
This article examines The Global Elite, also known as the Illuminati, or nowadays as the Bilderbergs, and what you can do to neutralize their work.

Comentariile nu sunt permise.