Astrologie intuitivă: Luna Plină din 17 iunie 2019, ora 11,30

june-full-moon-2019

Luna plină din 17 iunie va străluci în Săgetător, stând la doar câteva grade distanță de Centrul Galactic.

Fiind atât de aproape de Centrul Galatic, va amplifica și va îmbunătăți energia acestei Luni Pline și va crește frecvența planetei Pământ.

Toți, în zilele în care are efect intens Luna Plină, vor avea ocazia să se transforme într-o frecvență mai mare și o vibrație mai înaltă. Mulți dintre noi vor avea ocazia să atingă tărâmuri interioare mai înalte și să exploreze înălțimea creativității individuale.

Aceasta este o Lună plină de vis, care ne va amplifica darurile intuitive și ne va permite să deblocăm înțelepciunea pe care o avem deja în noi.

S-ar putea să fi uitat, dar tot ce ne trebuie, fiecare piesă a puzzle-ului ne-a fost dată înainte să intrăm în acest corp și cu o asemenea Lună Plină, ne va fi mai ușor să ne amintim și să avem acces la această înțelepciune.

În lumina acestei Luni Pline, ni se va aminti să ne petrecem timpul cu sufletul nostru și să ne îngrijim exact așa cum suntem noi. Nu avem nevoie de vindecare, nu avem nevoie de fixare, avem nevoie de iubire.

În timp ce există această energie frumoasă intuitivă, creativă și visatoare care înconjoară această Lună Plină, ea are, de asemenea, o calitate fierbinte.

Săgetatorul este, desigur, un semn de incendiu, dar există și alte energii în cosmos care contribuie la acest lucru.

Toată luna iunie a avut acest accent pe vorbirea adevărului nostru. S-a pus accentul pe a învăța să ne ridicăm din întuneric, și peste pereții pe care i-am creat să trecem ca să accesăm un loc mai autentic, în care putem să vedem cine suntem și ce bagaj avem.

Vorbind adevărul nostru, nu este despre a fi judecat sau a folosi ego-ul nostru pentru a crea mai multă rușine sau vină asupra noastră. În schimb, este vorba despre a ajunge la rădăcina sufletului nostru. Este vorba despre descoperirea măștilor și despre găsirea libertății și a iubirii ca fiind adevărate pentru noi înșine în toate situațiile, oricât de dificile sau de confuze.

Dacă există o zonă a vieții noastre care trebuie să fie mai adevărată, dacă există o zonă a vieții noastre în care trebuie să fim mai cinstiți cu noi înșine, calitatea fierbinte a acestei Luni Pline ne va da încrederea și scânteia cu care trebuie să ne confruntăm și să stăm în adevărul nostru.

Nu putem lăsa frica să ne conducă viețile! Nu putem să ne oprim pentru a face lucrurile sau pentru a evita viața care ne era destinată pentru că ne este teamă să împărtășim cine suntem cu lumea.

Nu putem diminua propria noastră lumină, nu ne putem permite să ne împrăștiem pentru a nu fi văzuți.

Sub lumina acestei Luni Pline, trebuie să ne amintim incendiul din interior. Trebuie să ne amintim că ținem arcul și săgeata, și că avem puterea și potențialul de a ne atinge autenticul atâta timp cât țintim, și ținem încrederea în modul în care bate vântul.

Viața este un proces de stabilire a unei ținte, de stabilire a scopului și de încredere în flux. Și suntem chemați să urmăm acest proces în orice fel se potrivește vieții noastre chiar acum.

Poate că te gândești la o zonă din viața ta care se simte incertă și lipicioasă. Care este rezultatul dorit pentru această situație? Această zonă devine o țintă. Ce pas puteți să faceți pentru a vă deplasa în această direcție? Aceasta este săgeata ta!

Cu ținta și săgeata dvs. toate aliniate, puteți începe să vă deplasați în această direcție. Încrezându-vă în înțelepciunea a ceea ce doriți, în depresiunea și fluxul vântului pentru a vă călăuzi.

Lunile pline sunt întotdeauna un punct de eliberare, deci ceva de multe ori trebuie să fie abandonat atunci când vom ajunge la acest moment din lună. S-ar putea să simțim acest lucru chiar mai mult în iunie, deoarece aceasta este ultima Lună Plină înainte de începerea sezonului Eclipse .

Sezonul Eclipse din iulie are o mare potență, ceea ce înseamnă că luna plină a lunii iunie este o șansă pentru noi să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Fiți atenți la orice semne, indicii sau declanșatoare care sunt prezentate în acest moment, deoarece acestea se pot întoarce în jurul eclipselor din iulie pentru a fi rezolvate și eliminate odată pentru totdeauna.

De asemenea, ați putea dori să vă gândiți la ceea ce sa întâmplat în viața dvs. la sfârșitul lunii ianuarie 2019, deoarece evenimentele din acest moment s-ar putea întoarce în jurul valorii de a fi eliminate, lucrate sau ridicate la nivelul următor.

Realizarea introspecțiilor în jurnal, meditația și realizarea ritualului în jurul acestei Luni Pline va fi o modalitate excelentă de a începe pregătirea pentru Eclipsele magice.

În ansamblu, Luna Plină a lunii iunie va lumina focul din interiorul nostru și ne va călăuzi spre viitor prin sezonul de eclipse care vine. Aceasta ne va încuraja să îndepărtăm straturile pentru a descoperi adevărul nostru și pentru a avea încredere în intuiția și visele noastre.

Magicul Sagetator Full Moon este cu adevărat unul dintre cei mai buni ai anului și ne va ajuta pe toți să ne ridicăm la nivelul următor.

By Tanaaz

 

Sursa: https://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.