Atmosfera lunii August 2019 – Cea mai bună lună a anului !

947772l-640x0-w-4c10ba46

August 2019 este o lună uimitoare din perspectivă astrologică !

După un iulie extrem de dificil, august vine ca un suflu de aer curat. Dacă în iulie am avut eclipsele plus câteva opoziții extrem de dificile pe axa Rac – Capricorn, August nu are nimic din asta. În afară de 2 cuadraturi către Uranus și aspectele lunare, previzibile ale Lunii, în august nu avem aspecte provocatoare. Chiar și conjuncția Saturn-Pluton s-a dezlănțuit și avem de văzut o energie atât de pozitivă și înălțătoare într-un timp îndelungat.
În prima jumătate a lunii, puteți face o pauză binemeritată. Datorită energiei sclipitoare, înălțătoare a Leului-trigon-Jupiter, luna august este cea mai bună perioadă a anului pentru a vă distra și a vă bucura pur și simplu de viață. În a doua jumătate a lunii, energia se schimbă încet de la Leu la Fecioară și te vei transforma într-o mașină de productivitate. În august, joci din greu și muncești din greu. Iar cel mai bun lucru, muncind din greu se va simți ca distracție! Lucrezi și te bucuri? Da, este posibil în august.
Dar să aruncăm o privire asupra celor mai importante aspecte ale lunii: 1 august 2019 – Mercur merge direct August a început mai bine.

La 1 august, Mercur intră în sfârșit în mers direct la 23 ° Rac

Acest Mercur retrograd a fost mai dificil decât Mercurul retrograd obișnuit, deoarece Mercur a fost inflamat de o conjuncție prelungită cu Marte. Marte (da putere, mânie) conjunctură Mercur (gânduri, comunicare) a adus furie, resentimente și argumente. De asemenea, deoarece Mercur a fost retrograd, am găsit mai dificil să punem în cuvinte (Mercur) ceea ce ne dorim (Marte), care la rândul lor au creat și mai multă frustrare, resentimente și furie. Asta se termină acum. Mercur se mai recuperează de la o opoziție care a lovit-o direct, fața de Pluto, dar încet se îndepărtează de „locul crimei”. Viața va deveni din ce în ce mai bună.

1 august 2019 – Luna nouă în Leu

Pe 1 august 2019 avem o nouă lună la 8 ° Leu. Luna nouă este în conjuncție cu Venus, Uranus cuadratura și Jupiter în trigon. Aceasta este o lună nouă foarte optimistă, creativă și înălțătoare. Venus este acum nu numai în inima Soarelui, ci și în inima Lunii. Suntem unul cu Venus. Inima, spiritul și sufletul bate ca unul. În acest moment, veți face ceva doar dacă se „simte bine”. Uneori, „a te simți corect” în a face ceva poate fi o capcană de siguranță. Dar nu este cazul în acest moment. Momentan, sentimentele tale știu adevărul. Aerul de bun augur dat de Jupiter vă va face să simțiți că ORICE este posibil. Puteți merge cât de sus doriți, cât doriți. Și dacă trebuie să schimbați ceva pe drum (pătratul lunii noi Uranus) o veți face cu grație și fără prea multă rezistență. Dorința ta de a crește este pur și simplu mai puternică decât teama ta de schimbare.

2 august 2019 – Venus în cuadratură cu Uranus

Pe 2 august 2019 Venus este în cuadratură cu Uranus, la 6 ° Taur. Venus este ceea ce ne dorim, iar Uranus este libertatea. Când Venus este Uranus pătrat, vrem libertatea. Libertatea este ceva mai mult decât „Vreau să fac ceea ce vreau când vreau”. Libertatea nu înseamnă să fii delăsător și nepăsător. Libertatea înseamnă să vă asumați întreaga responsabilitate pentru cine sunteți. Atunci când ești fidel ție însuți pentru valorile tale, libertatea vine automat.

7 – 8 august 2019 – Soarele și Venus în trigon cu Jupiter

Între 7 și 8 iulie, atât Soarele cât și Venus (care sunt acum foarte aproape unul de celălalt) sunt cu Jupiter în trigon la 14 ° Săgetător. Acesta este un tranzit social, entuziast și vibrant de care doriți cu adevărat să profitați. Asigurați-vă că ieșiți din casă!

11 august 2019 – Mercur reintră în Leu

Pe 11 august 2019, Mercur lasă Racul cu bine și se mută în Leu. Mercur a petrecut mult timp în Rac. Mercur este planeta minții, planeta obiectivității. Racul este semnul emoțiilor. În ultimele două luni, Mercur a încercat să găsească motiv în emoții. Nu a fost ușor, cu Marte acolo. Dar, sperăm, șederea prelungită a lui Mercur în Rac ne-a ajutat pe toți să fim mai rezistenți și mai obiectivi în ceea ce privește emoțiile noastre, chiar și mai ales – în momentele de stres și presiune.

12 august 2019 – Jupiter merge direct și Uranus merge retrograd

De fiecare dată când o planetă cu mișcare lentă schimbă direcția, ceva despre viața noastră se schimbă și ea. Pe 12 august nu avem una, ci două situații planetare: Jupiter se transformă direct la 14 ° Săgetător, iar Uranus se întoarce retrograd la 6 ° Taur. Te poți aștepta la o „răsucire a soartei” bruscă – ceva neașteptat îți poate veni în cale; puteți afla despre ceva care ați crezut că nu mai este adevărat. Tu le-ai întrecut pe toate astea în această conjunctură astrală. Iar când o ușă se închide, se deschide alta. Și pariez că îți va plăcea tipul de ușa pe care o va deschide Jupiter.

14 august 2019 – Venus în conjuncție cu Soarele

Venus conjugă Soarele la 21 ° Leu. Acum suntem la jumătatea drumului prin ciclul Venus. Ciclul Venus a început pe 26 octombrie 2018, când Venus retrograd a conjugat Soarele. Acum Venus se aruncă din nou în brațele Soarelui, dar de data aceasta dintr-un alt motiv. Venus este acum cel mai aproape de Soare și cel mai îndepărtat de Pământ. Și deși Venus va fi invizibil încă o perioadă, conjuncția superioară Venus-Soare marchează trecerea oficială de la Venus ca stea matinală la Venus ca stea de seară. Dacă până acum cu steaua de dimineață a lui Venus ne-am aplecat spre iubirea de sine, de acum cu vedeta de seară Venus vom învăța despre iubirea altruistă.

15 august 2019 – Luna Plină în Vărsător

Pe 15 august 2019 avem o Lună Plină la 22 ° Vărsător. Luna Plină în Vărsător este strâns opusă lui Venus, la 22 ° Leu. Momentan, Venus este una cu Soarele. Ne deținem valorile și valorile noastre ne dețin. Dacă Leul este inima, Vărsătorul este mintea. Ca în orice Lună Plină, lucrăm pe ambele părți ale axei. Pe de o parte, avem valorile noastre – acele lucruri de care avem grijă, indiferent de ce. Pe de altă parte, Luna Plină vine să lumineze un adevăr superior și pune lucrurile în perspectivă. Inima lui Leu fără mintea Vărsător este nesăbuită, iar mintea Vărsător fără inima lui Leu este periculoasă. Dar când ne tragem inima și mintea împreună, suntem de neoprit.

16 august 2019 – Mercur în cuadratură cu Uranus

Mercur este cu Uranus în cuadratură la 6 ° Taur. Oricât de deschiși am fi, toți rezistăm schimbărilor. Chiar și cei dintre noi cu multă energie mutabilă în graficul natal. Și dacă există o planetă care dorește schimbare cu orice preț, aceasta este Uranus. Cuadratura Mercur – Uranus în semne fixe este unul dintre tranzitele „încăpățânate”. Mercur ne guvernează gândurile – să nu ne confundăm cu credințele noastre (care sunt guvernate de Jupiter). Gândurile noastre sunt mai ușor de schimbat, datorită unui proces numit plasticitate a creierului. Cuadratura Mercur – Uranus este oportunitatea ta, de a schimba ceva despre felul în care vezi lumea. Scrie-ți gândurile, exersează atenția sau poartă o dezbatere sănătoasă cu un prieten. Ideea este să vă conștientizați gândurile și locul de unde provine rezistența.

18 -23 august 2019 – Marte, Venus și Soare intră în Fecioară

Pe 18 august 2019 Marte intră în Fecioară. Pe 21 august 2019, Venus intră în Fecioară și, în sfârșit, două zile mai târziu, Soarele intră în Fecioară, pe 23 august. Schimbarea de energie va fi palpabilă și reală. Dacă Leul a aprins un foc în inima ta, acum ești gata să faci ceva în acest sens. Și nu există niciun semn mai bun decât Fecioara care să te ajute să transformi acest foc creativ în ceva de valoare, în ceva de care și alții să poată beneficia.

24 august 2019 – Venus conjunct Marte

Pe 24 august 2019, Venus este împreună cu Marte la 4 ° Fecioară. Venus și Marte sunt cele două planete de relație și se întâlnesc împreună o dată la 2 ani, începând un nou ciclu de relații. Venus și Marte sunt ca poli opuși ai unui magnet. Se atrag reciproc și, ca urmare a pasiunii lor, apare ceva nou. Indiferent dacă este o viață nouă, o relație nouă sau un nou proiect creativ, conjunctura Venus – Marte este pasul tău cosmic pentru a-ți da curgere sucurilor creative. Desigur, dacă aveți planete în jurul a 4 ° Fecioară, acest ciclu Venus-Marte vă va afecta în special. Dar chiar dacă nu aveți nici o planetă în Fecioară, conjuncția va avea loc în continuare într-una din casele din graficul dvs. Aici puteți „naște” ceva nou.

29 august 2019 – Mercur intră în Fecioară

În cele din urmă, pe 29 august, Mercur se alătură clubului planetelor din zodia Fecioarei. A întârziat la petrecere, dar a prins repede din urmă. Nu numai că veți vedea lumea ca o Fecioară (Soare), veți acționa ca o Fecioară (Marte) și vă veți simți ca o Fecioară (Venus),… acum veți și gândi ca o Fecioară! Și este minunat pentru că nu există nici un alt loc în zodiac unde Mercur se simte atât de bine. Într-adevăr, Mercur în Fecioară este singura planetă care se află atât în ​​domiciliu, cât și în exaltare în același semn – Fecioara. Indiferent care este semnul dvs. zodiacal, Mercur în Fecioară va favoriza orice tip de gândire intelectuală.

30 august 2019 – Luna nouă în fecioară

Pe 30 august 2019 avem lună nouă la 6 ° Fecioară. Această Lună Nouă este foarte foarte Fecioară, deoarece avem 5 planete personale în Fecioară, ceea ce este destul de neobișnuit. Luna Nouă din Fecioară este o Lună Nouă fantastică care formează un Marele Pământ cu Uranus în Taur și Saturn în Capricorn. Pământul este un element care îți aduce interior starea „fă să se întâmple”. Iar Fecioara este semnul recoltelor. Când doriți să manifestați ceva în viața dvs., și nu aveți lucruri noi de tip woo-woo sau aspecte magice ale Neptunului, atunci ai nevoie de o lună nouă în Fecioară. Și aceasta este o Lună Nouă care se manifestă în mod special, datorită aspectelor pozitive ale celorlalte semne ale Pământului.
Ce mod de a termina luna! O zi mai târziu, pe 1 septembrie, Soarele va intra în conjuncție de susținere cu Marte, începând un nou ciclu sinodic al lui Marte. După o Lună Nouă uimitoare, călătoria Eroului începe. Dar mai multe despre călătoria Eroului, în previziunile din septembrie.
 
Astro Butterfly
Sursa: https://astrobutterfly.com/2019/07/29/astrology-of-august-2019-the-best-month-of-the-year/

Comentariile nu sunt permise.