Astrologie intuitivă: 11.11 Tranzitul planetei Mercur peste Soare

mercury-across-sun

Pe 11/11 , planeta Mercur va tranzita peste Soare. Mercur și Soarele se întâlnesc de mai multe ori pe an, dar este un moment rar când putem vedea efectiv Mercur traversând fața Soarelui.

Niciodată nu ar trebui să privim către Soare, dar dacă urmărim un flux viu , vom vedea planeta Mercur ca un mic orb negru care se mișcă pe fața luminoasă, expansivă a Soarelui.

Acesta este un tratament rar și ceva care nu va mai fi experimentat timp de câteva decenii! Vă puteți gândi la acest moment similar cu cel al unei Eclipse solare. Deși nu simțim efectele la fel de puternice, acesta este un moment Eclipse pentru Mercur.

Mercur este în prezent în retrograd în Scorpion , astfel încât acest lucru adâncește și energia.

Astrologia Mercurului care traversează Soarele
Pe măsură ce Mercur tranzitează Soarele, va renaște. Va crește nivelul, își va ridica conștiința și va începe să transmită mesaje la o frecvență crescută. Vom simți că în acest moment lecțiile lui Mercur vor fi livrate cu mai multă putere, căci suntem gata!

Ca planetă a comunicării, Mercur dorește să fim mai buni comunicatori, nu doar cu lumea din jurul nostru, ci și cu lumea din noi.

Mercur vrea să fim în comunicare cu corpul, inima, sufletul. Ne dorește să recunoaștem că viața este o oglindă, reflectând întotdeauna ceea ce este înăuntru.

Ne dorește să încapsulăm această idee pentru a putea fi în ritm și în sincronizare cu Universul care trăiește în interiorul nostru și universul tuturor din jurul nostru.

Pe măsură ce Mercur tranzitează Soarele, acesta ne va ajuta să ne extindem mințile. Acolo unde ne-am simțit blocați, derutați sau tulburi, se va crea un spațiu și vom începe deschiderea către noi realizări.

Mintea noastră poate fi puternică, dar poate fi și un inamic dacă permitem temerilor și grijilor noastre să pună stăpânire.

Nu toate gândurile noastre sunt necesare. Nu trebuie să credem tot ce gândim. Iar gândurile noastre nu provin întotdeauna de la noi. Mai degrabă, există ca un flux în care suntem în permanență exploatați.

În timp ce creăm gânduri, ne și atingem de gânduri, iar gândurile cu care ne atingem sunt cele cu care suntem în rezonanță vibrațională.

Cum putem folosi această energie
În această zi, acordați atenție gândurilor care vă dau târcoale minții. Acordați atenție fluxului de gânduri în care sunteți exploatat.

Cum vorbești cu tine? Ce este de ajutor? Ce nu este util?

Dacă observi ceva inutil, sau dacă observi că gândurile tale sunt negative sau te-ai gândit la ceva cu griji și teamă, vezi dacă poți să-l schimbi.

Dacă v-ați gândit – „acest lucru este prea greu”, încercați să replicați pentru a spune că este o provocare, dar veți ajunge acolo.

Dacă te-ai gândit – „Nu am bani”, încearcă să te concentrezi asupra tuturor abundenței din jurul tău la care ai acces sau adoptând o abordare mai proactivă asupra modului în care îți poți face bugetul și să îți organizezi finanțele.

Dacă ați spus: „Eu sunt un eșec”, încercați să vă concentrați asupra realizărilor dvs. și să acceptați faptul că încă învățați.

Gândurile nu pot schimba trecutul, dar te pot schimba să vezi lucrurile dintr-un punct de vedere nou. Lucrurile pe care le-am privit ca fiind groaznice sau traumatice, pot apărea brusc într-o lumină nouă și este posibil să vedem ceva ce nu am observat înainte.

Trecerea gândurilor la o vibrație mai mare este un început minunat și ceva cu care acest nou Mercur reînviat ne va ajuta.

Deschis către o nouă realitate
Mercur care tranzitează Soarele ne va deschide spre o nouă realitate în fața ochilor. Viața nu este doar ceea ce suntem capabili să percepem cu cele cinci simțuri ale noastre. Există atât de multe răsuciri, întoarceri și mistere de descoperit, iar Mercur ne poate ajuta și în această călătorie.

Este posibil să primim descărcări cosmice, mesaje de la ființe superioare sau să ne lăsăm provocați de ideea despre ce este real și ce nu.

Fii atent la ceea ce comunică Universul din jurul tău cu tine în această zi. Fii atent la ceea ce îți comunică Universul din interiorul tău în această zi.

Mercur care tranzitează Soarele pe deja puternicul 11/11 este cu siguranță ceva la care trebuie să fiți atenți. Se simte de parcă ni se cere tuturor să ne nivelăm când vine vorba de sănătatea noastră mentală și capacitatea noastră de a folosi gândurile ca instrumente pentru a ne schimba realitatea.

Tanaaz

 

Sursa: https://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.