Astrologie intuitivă: Jupiter și Centrul Galactic

jupiter-galactic-center

 

În perioada 19-24 noiembrie, Jupiter se aliniază cu inima galaxiei noastre pe Calea Lactee, despre care se crede că stă la aproximativ 27 de grade de Săgetător.

Inima galaxiei noastre este, de asemenea, o gaură neagră super- masivă care cântărește de aproximativ 4 milioane de ori mai mult decât masa Soarelui.

Inutil să spun că este un punct puternic, supraîncărcat în cosmos, iar când o planetă ca Jupiter trece peste el, ceea ce se întâmplă doar la fiecare 12 ani sau ceva, simțim vibrațiile adânc.

Pe măsură ce Jupiter se aliniază cu Centrul Galactic, energia sa este îmbunătățită și supraîncărcată, făcându-ne să o valorificăm mai ușor și să o folosim în viața noastră de zi cu zi.
Jupiter este planeta expansiunii și abundenței. Are capacitatea de a ne extinde inima, mintea și călătoria sufletului, astfel încât să putem vedea lucrurile cu o mai mare claritate și înțelegere.

Jupiter ține o lupă deasupra vieții noastre, dar nu ne lasă niciodată cu mâna goală. Pe măsură ce extinde lucrurile pe care să le vedem, oferă și optimism, protecție, sprijin și răspunsurile pe care le căutăm pentru a face schimbări pozitive.

Chiar dacă trecem printr-o peri0oadă întunecată, energia lui Jupiter poate deschide o fereastră și ne poate ajuta să vedem posibilități de valorificat.

Jupiter care tranzitează Centrul Galactic este un timp vibrațional pozitiv, benefic și ridicat, care ne va lumina viața, astfel încât să putem vedea imaginea mai mare și să luăm lucrurile cu mai multă claritate și înțelegere.
Jupiter este planeta conștientizării extinse și, în timp ce am putea primi câteva informații mai profunde sau adevăruri superioare în acest moment, o mare parte din viață rămâne încă un mister.

Când ne grăbim să etichetăm lucrurile din viața noastră ca fiind bune, rele, corecte sau nedrepte, este posibil să nu fie adevărul real. Sigur, s-ar putea să ne simțim întregi în conștientizarea noastră limitată, dar imaginați-vă dacă ne-am extinde pentru a putea vedea întreaga imagine.

Imaginează-ți dacă am putea înțelege întregul, și în ansamblu universul și cum funcționează totul și ceea ce facem cu toții aici.

Dacă am avea toată această conștientizare, ne-am simți în continuare la fel cu ceea ce ni s-a întâmplat sau ce ne-a ieșit în cale? Ne-am mai judeca pe noi înșine, pe ceilalți și despre evenimentele vieții noastre în aceeași lumină?

Yoghinii, grupurile spirituale și cei care au călătorit în cealaltă parte spun că iubirea este rezultatul final al tuturor lucrurilor. Că la sfârșitul zilei, putem să ne luăm tragediile și traumele și să micșorăm suficient de departe pentru a găsi doar iubirea ca rezultat final.

Nu avem cum să știm dacă acest lucru este adevărat, dar cum Jupiter dansează cu centrul galaxiei noastre, acesta este mesajul pe care îl împărtășește:

Să ne deschidem inimile. Să facem loc pentru ca această credință să se filtreze în ființa noastră, doar pentru puțin timp.

Să creăm un mic panou de spațiu pentru a crede că, până la urmă, totul funcționează pentru binele nostru cel mai înalt.
Pentru această dată, încetați să mai judecați, să etichetați sau să doriți că lucrurile au fost diferite. În schimb, vedeți dacă vă puteți detașa de toate și pur și simplu îl acceptați totul ca parte a poveștii voastre unice, incredibile.

Jupiterul care traversează Centrul Galactic nu se referă la eliberare sau la a face ceva diferit, ci la acceptarea noastră și a vieții noastre și a avea încredere în imaginea mai mare și în planul superior.

Această energie ne va atinge pe toți diferit, așa că rămâneți deschiși. Permiteți-vă să vă extindeți. Permiteți inimii și minții să ajungă mai departe, mai profund și mai larg. Permiteți toată viața să curgă prin voi în timp ce rămâneți constant.

Așadar, pe măsură ce Jupiter traversează Centrul Galactic, permiteți-le acestor vibrații înalte să vă ridice, să vă mângâie și să vă înmoaie pentru a crede că la sfârșitul zilei, totul revine la iubire.

Alte modalități prin care puteți utiliza această energie:
Deschideți-vă abundenței, exersând recunoștința și onorându-vă valoarea de sine.
Stabiliți intenții sau vizualizați lucrurile pe care doriți să le manifestați în viața voastră – această energie este deosebit de bună pentru manifestarea abundenței .
Conectați-vă cu ghizii și spiritele protectare prin meditație.
Încercați să vedeți ce v-a făcut să vă simțiți blocat, să vedeți acum într-o lumină nouă.
Începeți ceva nou sau un hobby.
Gândiți-vă la modalitățile pe care le puteți dărui comunității tale.
Faceți o meditație care deschide inima .
Exersează multă iubire de sine și îngrijire de sine.
Dacă sunteți în căutarea unui partener, mergeți la o întâlnire.
Faceți ceva spontan sau plecați într-o aventură!
Venus se va alătura lui Jupiter pe Centrul Galactic pe 23 noiembrie adăugând câteva calități noi, romantice și de inimă!

 

by Tanaaz

 

Sursa: https://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.