Prognoză astrologică intuitivă pentru anul 2020

2020-astrology

Un nou deceniu este aici!

2020 deține unele dintre energiile cele mai transformatoare și care ne schimbă viața pe care le-am văzut de mult timp! Frecvența Universului este în creștere și noi toți am ales să fim aici pentru a ajuta ridicarea planetei într-o direcție nouă și pozitivă.

O mulțime din ceea ce se desfășoară în 2020 va modela deceniul viitor, în special la nivel global, și cu toții suntem instrumente în schimbarea care se va desfășura încent.

Conjuncția Plutonului Saturn (și Jupiter):
Cea mai mare aliniere care va avea loc în 2020 este conjuncția Saturn-Pluton, care este cu siguranță un titlu astrologic imens!

Saturn și Pluton se întâlnesc la fiecare 35-38 de ani (ultima dată fiind în 1983 ), dar niciunul dintre noi azi nu a experimentat această întâlnire în Capricorn și nimeni dintre noi nu va mai avea ocazia vreodată.

Aceasta este o energie rară, mare, care va fi într-adevăr un jucător cheie pe tot parcursul anului și deceniului.

În timp ce Saturn și Pluton se vor alinia sau se vor combina între ei o singură dată pe 12 ianuarie 2020, ei vor dansa prin cerul cosmic, realizând alinieri speciale pe tot parcursul anului, cu Jupiter alăturându-se și el!

În timp ce această energie are multe straturi, ea poate fi rezumată pur și simplu ca o aliniere care aduce distrugere și o mare nevoie de reconstruire pentru a crea o lume nouă.

Este probabil să vedem că această „distrugere și reconstrucție” are loc în zone legate de Capricorn, care includ guvernul, afacerile mari, economia și serviciile bancare.

Energia acestei alinieri poate aduce, de asemenea, lupte pentru putere și o schimbare a puterii sau modul în care considerăm puterea ca o societate.

Prezența lui Jupiter poate ajuta, de asemenea, la crearea unei noi paradigme în care schimbăm ceea ce valorizăm ca societate.

Așa cum am menționat, aceasta este o energie mare, transformatoare și va fi interesant de văzut cum se joacă de-a lungul anului și chiar în noul deceniu.

În timp ce această energie este ceva cu care simțim mai ales la nivel global sau colectiv, este posibil să vedem și lucrurile reflectate în propriile noastre vieți și să simțim această nevoie de a reconstrui zone care nu mai sunt aliniate cu locul unde vrem să ne punem puterea.

Saturn, Pluton și Jupiter vor rămâne în Capricorn cea mai mare parte a anului. Această energie puternică a Capricornului înseamnă că vom fi încurajați să rămânem întemeiați și să ne concentrăm pe construirea cu adevărat și crearea unui lucru tangibil.

Saturn se mută în Vărsător:
În timp ce Saturn va fi în Capricorn pentru cea mai mare parte a anului, de asemenea, cufundă scurt degetele de la picioare în Vărsător.

Aceasta este o altă schimbare importantă pe care o vom simți întrucât Saturn a fost în Capricorn în ultimii 2,5 ani. După ce Saturn a intrat într-un nou semn va aduce energie proaspătă și un nou set de lecții pentru care toți să lucrăm.

Pe măsură ce Saturn se pregătește să facă această tranziție, vom fi îndrumați să aducem închidere lecțiilor karmice cu care am lucrat în ultimii 2,5 ani.

Vestea bună este că, atunci când Saturn lasă un zodiac pentru altul, tinde să lase un cadou în urmă, aproape ca o recompensă pentru toată munca noastră grea!

Saturn intră pe scurt în Vărsător pe 21 martie 2020, dar pleacă din nou câteva luni mai târziu. Pe 17 decembrie 2020, se va muta înapoi în Vărsător, unde va rămâne pentru următorii 2,5 ani.

Interesant este că Jupiter se va muta și în Vărsător câteva zile mai târziu pe 19 decembrie 2020, dar Saturn și Jupiter împreună în Vărsător este ceva ce vom explora mai mult în 2021.

Nodurile lunare care schimbă semnele și șase eclipse:
În 2020, începem și încheiem anul cu Eclipse, și avem Eclipse și la jumătatea anului în iunie și iulie.

Nodurile lunare, care sunt puncte matematice care dictează ciclurile Eclipsei, vor fi, de asemenea, schimbătoare de semne în 2020.

Acestea lucrează pe axa Racului și Capricornului din 2018, dar în mai 2020 se vor muta în Gemeni și Săgetător. Acest lucru înseamnă că vom începe să vedem Eclipsele care ies din Capricorn și Rac și în Gemeni și Săgetător, semnalând începutul unui nou ciclu Eclipse.

De obicei, avem patru Eclipse în fiecare an – două Eclipse solare și două Eclipse lunare, dar lucrul interesant despre 2020 este faptul că avem șase Eclipse! Acest lucru nu se va mai întâmpla până în 2029.

Ceea ce este și mai interesant, însă, este faptul că patru dintre aceste Eclipse sunt Eclipsele lunare!

A avea patru Eclipse lunare poate fi un pic mai intens, deoarece de obicei sunt mai zbuciumate decât o Eclipsă Solară. Îmbunătățește acest mesaj din Univers că schimbări mari și schimbări sunt pe parcurs.

Eclipsele deschid portaluri către căi noi, dar Eclipsele lunare înseamnă de obicei că trebuie să lăsăm ceva să acceseze calea pentru a fi accesată. S-ar putea să se lase foarte multe să plece în 2020, iar acest lucru vom simți cu toții indiferent de zodia noastră.

Mișcarea retrogradă:
Un alt eveniment major din 2020 este numărul planetelor retrograde pe care le avem!

Mercur se retrogradă la fel ca de obicei, ca și planetele exterioare (Jupiter, Saturn, Neptun, Uranus și Pluto), dar în acest an avem și Venus și Marte în retrograd, ceea ce se întâmplă doar o dată la 2 până la 2,5 ani.

Având ambele aceste planete retrograde în același an, va încetini energia și poate face ca lucrurile să se simtă puțin lent. Cu toate acestea, cu toate alinierile de putere pe care le aduce 2020, acesta este într-adevăr un lucru bun!

A avea aceste retrograde semnificative ne oferă o șansă să mai respirăm și să integrăm schimbările care vin și schimbările care au loc.

Venus va retrograda din 12 mai-24 iunie și Marte din 9 septembrie – 13 noiembrie.

Studiul numerelor magice:
Chiar dacă aceasta nu este o prognoză în astrologie, numerologia este de asemenea interesantă!

2020 are numărul 4 în numerologie, ce reprezintă venirea acasă la sine. Este posibil să simțim această energie curgând tot anul.

De fapt, putem chiar să ne întrebăm: ce înseamnă să ne simțim acasă în cine sunt? În corpul meu? În viața mea?

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care le vom explora.

Dacă ne uităm la modelul de numere repetate pentru 2020, se conectează și la această idee de dualitate și de a lucra împreună, simbolizată de numărul 2 și de această idee de potențial infinit simbolizată de numărul 0.

Potențialul infinit atunci când lucrăm împreună sau în 2, este o altă temă pentru 2020, așa că țineți cont și de acest aspect și vedeți cum poate rezona cu dvs. pe măsură ce treceți pe parcursul anului.

Rezumat:
2020 este un mare an de schimburi, dar aceste schimburi au potențialul de a ne orienta mai sus, de a visa mai mari și de a schimba direcția lumii pe un nou nivel.

Chiar suntem îndrumați să trecem la o conștiință superioară și să găsim o nouă definiție a ceea ce înseamnă cu adevărat succesul și fericirea, nu doar la nivel individual, ci și la nivel global.

2020 este anul perfect pentru a pune în aplicare obiective acționabile și pentru a-ți asuma responsabilitatea pentru viața pe care vrei să o trăiești. Este un an pentru a vă construi visul, pentru a crea o nouă bază și pentru a vă concentra pe comunitate și conectare.

Energia planetelor simte că vibrează la un nivel mai înalt, așa că haideți să aliniem vibrațiile noastre cu ele. Să experimentăm viața la un nivel superior.

Să continuăm să creștem, pentru că toți suntem co-creatori în această dimensiune; cu toții avem o perie în mână și toți suntem la fel de importanți și la fel de speciali pentru imaginea mai mare.

Să creăm, să continuăm să creștem și să pictăm lumea în noile culori pe care le colectăm pe parcurs.

By Tanaaz

Sursa: https://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.