2020 AN NOU !

81311860_789803838167186_4280462491361738752_o

Ce înseamnă „an nou”?
Anul nou este un câmp comun de intenții susținute prin simțire de către mai multe persoane, mai multe suflete.
„An nou” este încărcat cu exaltarea în a dori ce este mai bun celor dragi. Această exaltare materializează.

Haideți să folosim conștient acest câmp de intenții comun, plin de iubire luminoasă !

Prin aranjamentele astrale trimise de univers în ultima perioadă (sfârșit de an și început de an, primele 2,3 luni după aceasta nu vor mai fi teste și alegeri, ci doar frângeri și căderi în golul întunecimii), suntem supuși la alegeri concrete care au repercursiuni majore în plan subtil.

Provocarea pentru a face alegeri concrete este pusă direct în acțiunile din planul fizic, de a acționa și reacționa din planul de lumină ghidați direct din sursa divină, sau de a acționa și reacționa din planul de întunecime (a sufletului, a minții, a ființelor decăzute din lumină).

Testul la care sunt supuse multe persoane în mod brusc, este de a acționa și reacționa prin a face alegerea concretă de a susține cu intenția, cu sufletul, planul de lumină acționând din lumină, simțind cu sufletul lumina, gândind din lumină cu iubire și înțelegere, cu blândețe.
Sau de a acționa și susține planul de întunecime, fără suflet, fără lumină, ci doar pentru satisfacerea egoului personal, a egoului rănit, a egoului măreț, a egoului lacom, a egoului care calcă în picioare suflete de lumină pentru a-și demonstra puterea.

Urmare alegerilor făcute pentru a acționa și susține planul de lumină sau planul de întunecime în câmpul personal, se vor rupe câmpuri de relație între persoane. 2020 aduce fără ezitare o ridicare a vibrației către mai multă lumină și iubire, fără a mai fi timp de negocieri, de amânări sau de a sta în câmpul de lumină indecis pentru a permite persoanei celeilalte care susține întunecimea să stea în campul nostru ca „prieten”.

Lumina și întunecimea nu vor mai fi prieteni în acest an, ci se vor separa concret, pentru ca cei din lumină să fie disponibili la a ridica și mai mult vibrația, a fi focusați pe acest proces cât mai mult fără distragerea celor din întunecime.

Cei ce aleg întunecimea pentru a o susține în alegerea lor, în modul de a acționa și reacționa, se vor duce pe calea lor, în altă direcție purtați de alegerea lor care ii trage în acea direcție.

Cei care aleg să susțină planul de lumină făcând acțiuni și alegeri din acest plan, trebuie să stea liniștiți și stabili în acest plan, deoarece de multe dăți și-au coborât vibrația la nivelul celor din întunecime dragi lor pentru a le fi pe plac.
Acest an nu mai aprobă coborârea vibrației ființelor luminoase, ci a lăsa pe cei întunecați (întunecați în minte și în suflet) cu drumul și alegerea lor.

Prin menținerea în câmp de lumină, cei luminoși au nevoie de răbdare multă (cantitatea de răbdare necesară este direct proporțională cu nevoia lor de stabilizare în materializarea din matrix) și blândețe pentru a trece prin această separare, dând astfel ocazia și model celor întunecați să se ridice la vibrația lor luminoasă de iubire, astfel să-și reajusteze o nouă alegere și cale.

Ce aduce 2020?
Începutul noii ere a omului de lumină susținut laolaltă cu cei asemenea, într-o rețea florală de suflete de lumină si iubire, plină de blândețe și fericire.

Ce se cere fiecărei ființe care alege lumina?
Să învețe a face acțiunile matrixului din câmp de lumină fără să coboare vibrația (fără să se facă pe plac, fără să plece capul, fără să stea prins sclav dându-și energia).
Să nu se implice prea mult sau complex în matrix ca să nu îi coboare vibrația și să-i aducă îngreunare în câmp.
Să aleagă conștient să nu intre în acțiuni care să îi coboare vibrația.
Să inițieze materializări de proiecte și acțiuni în matrix care vor fi realizate numai din plan de vibrație luminoasă cât mai înaltă, hrănite și susținute din acest plan.

2020 este anul care susține materializările intenționate din planul de lumină, este anul în care luminoșii încep reconstrucția noii lumi.

Așadar haideți să îndrăznim să intenționăm mai mult, să trecem cu curaj dincolo de barierele matrixului pentru a îndrăzni și imagina așa cum nu am făcut-o niciodată, încât produsul intenționat să fie de vibrația cea mai strălucitoare și mai vindecătoare pentru toți cei ce interacționează cu el !

2020, an nou fericit cu o nouă viață reinventată pe calea de lumină !!

Namaste! 🙏

Elina

Comentariile nu sunt permise.