Prognoză astrologică intuitivă pentru luna martie 2020

march-astrology-2020

Martie aduce câteva schimbări pivotante care ne vor ghida mai adânc în noul val de energie pe care 2020 îl aduce.

Marele eveniment principal pentru luna martie, altul decât începutul anului astrologic, este semnul schimbării lui Saturn.

Saturn schimbă semnele la fiecare 2,5 ani și atunci când se întâmplă, creează o ondulare și o schimbare în cosmosul pe care îl simțim cu toții.

Saturn este cunoscut sub numele de Lordul Karmei, așa că pe măsură ce se deplasează din Capricorn , unde este încă din 2017, iar în Vărsător, vom fi îndrumați să încheiem un ciclu karmic.

Pe măsură ce vom încheia acest ciclu karmic, Saturn se va asigura că am făcut munca, astfel încât să putem trece cu succes la un absolvent spre o vibrație nouă și mai mare.

Fiți atenți la ceea ce se desfășoară în zilele din 21 martie, când Saturn își face mutarea în Vărsător, pentru indicii despre ceea ce poate aduce acest nou ciclu.
Acum, însă, să revenim la începutul lunii, deoarece se întâmplă și câteva schimbări mai mici de energie care ne vor ghida în acest ritm mai profund.

În prima săptămână a lunii martie, Venus va fi într-o aliniere grea cu Saturn. S-ar putea să simțim că purtăm greutatea lumii pe umerii noștri sau ne putem simți deconectați și singuri.

Dacă oricare dintre acestea te indică în prima săptămână a lunii, să știi că iubirea de sine și faptul că nu ți-e greu cu tine însuți, este cheia.

A face lucruri tematice cu energia lui Venus precum creativitatea, arta și răsfățul sunt toate modalități bune de a utiliza această energie și a trece cu bine peste această situație.

Pe 8 martie, chiar înainte de Luna Plină, va apărea o creștere a energiei creative care curge prin cosmos. În timp ce această energie creativă poate fi de inspirație, aceasta poate stârni și unele emoții mai profunde care trebuie curățate și eliberate.

De asemenea, putem găsi visele noastre crescute și simțurile noastre psihice mai sensibile. De asemenea, am putea găsi mai ușor să vizualizăm și să ne manifestăm planurile în realitate.

Această energie ne va conduce apoi în Luna Plină, care cade în Fecioară pe 9 martie.
Această Lună Plină va fi iluminatoare și poate ajuta la descoperirea unor adevăruri sau realizări noi. Putem fi îndrumați să acordăm o atenție deosebită sănătății noastre și să abordăm orice simptome neplăcute sau modele repetitive în care ne putem găsi.

În timp ce această Lună Plină poate lumina și aduce lucrurile la suprafață, trebuie să fim atenți să nu sărim la concluzii sau să facem presupuneri înainte să fim siguri.

Trebuie să avem încredere în intuiția și instinctele noastre, dar, de asemenea, nu permitem emoțiilor noastre să preia și să coloreze adevărul situației.

După luna plină, Mercur intră în mers direct pe data de 10 martie. Fiind sfârșitul perioadei retrograde a lui Mercur, putem începe să luăm ceea ce am învățat din lumea noastră interioară și să începem să aplicăm lumii noastre exterioare.

În perioada 19-20 martie, avem echinocțiul cu Soarele care intră în Berbec. Această schimbare semnalează, de asemenea, începutul unui nou an astrologic.
Berbecul este considerat primul semn al zodiacului, deci când Soarele se întoarce în acest loc, semnifică începutul unui nou ciclu.

Este posibil să simțim un sentiment reînnoit de speranță și optimism sub această energie. Berbecul este o energie aprinsă și cu Soarele în această zodie, s-ar putea să ne simțim impulsionați, reîncărcați și gata să lucrăm.

În acest moment al lunii, avem energie puternică pentru stabilirea intențiilor și pentru gândirea cum dorim să petrecem restul anului. Asta nu înseamnă că trebuie să avem totul planificat, dar Universul cere și contribuția noastră. Ne întreabă pe ce dorim să ne concentrăm sau ce domenii ale vieții noastre dorim să îmbunătățim.

Ne solicită aportul, pentru a putea co-crea cu energiile lumii din jurul nostru și putem căuta în natură indicii despre cum să mergem în acest sens.

În emisfera nordică, este o perioadă în care natura înflorește și pământul este fertil. Cum putem face să înflorească propriile noastre vieți? Ce avem nevoie pentru a ne hrăni și fertiliza pe noi înșine?

În emisfera sudică, este o perioadă în care natura se pregătește pentru faza morții în ciclul său. Lăsând drumul, eliberând atașamentul, permițând lucrurilor să curgă în ritmurile lor naturale. Unde trebuie să adopți această mentalitate în viața ta? Ce sunteți chemat să eliberați și să dați drumul?

Prin adaptarea la natură, puteți lucra în armonie cu energiile care ni se oferă în acest moment sacru al anului.

Pe 24 martie, avem luna nouă Berbec, care va spori toate noile energii proaspete care circulă.
Chiron, asteroidul vindecării, este foarte activ și pe această Lună nouă, așa că ne putem găsi întreprinzând o călătorie de vindecare sau simțind închidere la lucrurile cu care am lucrat în ultimele 6 luni.

Martie 2020 se împlinește spre final cu Saturn și Marte foarte activi, ceea ce este interesant, deoarece la începutul lunii Saturn și Venus sunt foarte activi.

Saturn este cu siguranță un jucător vedetă în această lună și va aduce cel mai probabil câteva schimbări și închideri pe care le vom simți cu toții.

de Tanaaz

Sursa: https://foreverconscious.com/

 

Comentariile nu sunt permise.