Marele cod de trezire: Confruntarea cu umbra

1401819467_1183509133538e114b243fd_540_17635

O trezire în masă se întâmplă, întrucât umanitatea, în general, este forțată să se confrunte cu propria umbră, cu partea mai întunecată, cu temerile, structurile, formele, tiparele, vechile tipare karmice create de-a lungul multor vieți.
În adevăr, asta ne obligă acest virus să facem: să devenim introspectivi în loc de spectru extern. Să săpăm adânc în noi înșine: cele mai mari temeri, cele mai mari griji, amintirea noastră cea mai mare a morților traumatice din viețile trecute: – în special vieți în Europa și în alte locuri unde a lovit Moartea Neagră, uriașele pandemii care au ucis orașe și sate întregi în timpul erei Mijlocii. Mai mult decât atât, este amintirea profundă a altor catastrofe și mai mari, precum ultimul Mare Potop, când vastele continente scufundate sub mare și întregul peisaj al pământului s-a schimbat în câteva zile. Atlantida fiind ultima, la fel înainte de Atlantida, au fost Lemuria și Mu, Avalon, Regatul Leului și Elysium – acestea din urmă distruse în timpul Războaielor Cerurilor.
În ultimele luni am fost nevoită să limpezesc o mare parte din traumele din viața trecută, din umbră, durere și mai mult decât atât, dizolvând vechile modele karmice, eliberându-mă în cele din urmă și de sufletele implicate. Căci nu puteam elibera umbra, fără iertare și iubire de har. Trebuie să săpăm adânc în noi înșine și să ne confruntăm cu umbra, apoi să permitem deschiderea inimii, pe măsură ce ne iertăm pe noi înșine și apoi pe ceilalți.
De atâtea ori, tindem să ne batem pe noi înșine, să ducem în noi vina, rușinea și vinovăția, ceea ce ne trage mai mult în jos, decât ne construiește în creștere. Până când nu ne vom ierta cu adevărat pe noi în noi, în adevăr nu îi putem ierta pe ceilalți în același grad.
În momentele adevăratei iubitoare de har, există doar lacrimi de recunoștință și putem mulțumi sufletelor pentru rolurile pe care le-au jucat în viața noastră pentru a ne învăța lecții de suflet valoroase.
Amintiți-vă că situația actuală nu se adresează doar sufletelelor individuale acum, ci și colectivului!
În adevăr, karma veche a familiei, karma veche a țării, karma lumii vechi. Umbra este acolo amintindu-ne că nu putem să ne înălțăm ca un întreg colectiv, fără ca toți să fim de acord să iertăm în cele din urmă, să dăm drumul la toată mânia, resentimentele, temerile, boala colectivului. Căci toți suntem UNU, la nivelurile cele mai profunde. Cu toții avem umbră și lumină în noi. Ei: – de fapt suntem noi, noi!
Este o perioadă de deschidere intensă și imensă a inimii – când găsim din nou o grijă profundă, pentru alții, pentru semenii și femeile noastre. Când inimile noastre se vor deschide, se vor produce schimbări mai mari de conștiință, așa cum începem acum să înțelegem, că numai cu Inima putem vedea clar: toate celelalte sunt iluzii. Inima și sufletul se pot întinde universal, nu este legat de planeta Pământ. Tu ești într-adevăr o Ființă și Suflet cosmic!

32362_827364037280700_1783237533_n

Pentru a contacta umbra spune-i: Bine ai venit! Discutați cu ea. Întrebăți-o ce vă învață și veți fi surprinși !
Cât de des avem tendința de a ignora umbra, de a ignora semnele de avertizare, chiar dacă sună clopotele de alarmă peste tot ?!
Cât de des avem tendința să ne închidem inima, în loc să o deschidem și să-i ajutăm pe semenii noștri în timp ce se luptă prin viață?
Cât de des avem tendința de a trata Mama Pământ și toate lucrurile vii, ca ceva din care să luăm întotdeauna doar, și fără să-i oferim cinstea și respectul cuvenit ?
Cât de des aruncăm ochii către ceea ce se întâmplă, mai ales pentru că ne temem și nu dorim să ne implicăm?
Câți dintre noi refuzăm să ascultăm cu adevărat cea mai înaltă chemare a sufletelor noastre, pentru că ne temem să ieșim din zonele noastre de confort, pentru că ne temem de judecățile altora, pentru că ne temem că nu vom avea suficientă putere personală ?
Lista continuă și continuă.
Când dintr-o dată ne confruntăm cu moartea și cu propria noastră mortalitate, parcurgem același proces pe care îl fac majoritatea bolnavilor finali. Nu mai există fugă…
Elizabeth Kuebler-Ross, care a început mișcarea ospiciului și care și-a dedicat întreaga viață pentru a ajuta bolnavii terminali, a spus că cei care au avut cele mai multe dificultăți să moară, au fost cei care nu și-au trăit niciodată viața!
Îmi amintesc că am citit asta cu câțiva ani în urmă și mi-am promis că îmi voi onora în cel mai înalt grad restul vieții, și că îmi voi trăi viața cât de bine am pot, astfel încât să nu am nici un regret.
Încă fac asta. Asta nu înseamnă că nu a trebuit să mă confrunt cu greutăți (eu și cei care mă cunosc, știu cât am avut de depășit în ultimii ani), să mă lupt, să am momentele în care credința mea să cadă la pământ și să simt că sunt jos! Și eu sunt om. Cu toate acestea, știu sigur că nu sunt niciodată lăsată în pace, că sunt întotdeauna înconjurată de sisteme de susținere cosmică și Iubire divină, lumină și înțelepciune, zi și noapte!
Același lucru este valabil pentru noi toți.
Divinul a declarat cu mult timp în urmă că planeta va urca înapoi în a 7-a stare dimensională și aceasta este exact ceea ce se întâmplă.
Am primit o viziune în ziua trecută, unde am văzut ce s-a întâmplat cu o anumită civilizație cu multe mii de ani în urmă, când știau că vin inundațiile. Ei, ca s-au adunat ca un colectiv și toți au ales, în masă, să urce în starea dimensională cea mai înaltă. Și într-adevăr, ei erau încă aici și prezenți ca Antici, și nu au părăsit niciodată planeta. Pur și simplu nu îi putem vedea cu ochii noștri fizici, ci cu cel de-al treilea ochi. Ei mențin în continuare energia colectivă constantă pentru omenire, deoarece au jurat să nu părăsească până când umanitatea va urca în sfârșit, în starea a 7-a dimensională.
Când mi-a fost dată această viziune și cunoaștere, am avut lacrimi. Mi s-a părut atât de mult, ca un întreg popor să ia asta asupra sa această sarcină! Ce asumare a serviciului dezinteresat!
Ce s-ar întâmpla dacă am servi cu toții, ca acum, cu tot ce avem și suntem, și că vom merge și vom înfrunta umbra și vom merge să facem curățarea exterioară și curățarea interioară, și vom șterge propriile noastre structuri, ca apoi să mergi și să oferi inspirația restului umanității ca să facă la fel? Dacă inimile și sufletele noastre s-ar deschide și vom începe să avem grijă cu adevărat de cei care ne străbat calea, și să fim îngerii milosteniei, bunăvoinței, iubirii, înțelepciunii, luminii și arătătorilor de drum pentru cei pierduți, pentru cei ce sunt bolnavi, pentru cine nu are unde să se întoarcă și pentru cine nu are unde meargă?
Ce se întâmplă dacă începem să deschidem centre unde să putem trăi în moduri ecologice, și să începem să ne ajutăm reciproc și să lucrăm împreună, în loc să alergăm în cursa de șobolani de a fi centrați în egoism?
Este o perioadă de mare adunare de suflete asemănătoare, care vor aduce noua viață și noul mod de viață, în moduri imense și frumoase.
Sfaturile interergalactice continuă să-mi arate, noua umanitate – Lumea Nouă în ascensiune și este într-adevăr Era de Aur.

paranature-jeanluc-1

Cu toate acestea, în același timp, se întâmplă o purificare uriașă, iar multe suflete vor părăsi planeta, în principal pentru că contractele lor sufletești sunt îndeplinite, și au ales să plece în acest moment.
Trecem prin incendiile purificării – și, prin urmare, cu cât ne purificăm propriile câmpuri energetice și facem munca interioară și căutăm îndrumări superioare și ne conectăm tot mai profund cu sufletele noastre, cu grupurile noastre sufletești și cu întreaga Ierarhie cosmică, mai strălucitori și mai ușoari vom deveni. Corpurile noastre cristaline devin din ce în ce mai sensibile la duritate, la frecvențele de blocare și astfel conștientizează acest lucru și apoi fac ceea ce trebuie făcut.

Deveniți o inspirație – în loc să răspândiți mai multă teamă. Deveniți un far al luminii și al iubirii – care schimbă lumea.
De data aceasta se cere o conducere iubitoare și inspirată. Apelează la vizionari și apelează la cei care vor conduce umanitatea prin această criză, cu multă dragoste și dăruire.

Acesta nu este un moment pentru a micșora – ci pentru a se extinde! Pentru a merge din ce în ce mai sus în lumina iubitoare.

Îmi amintesc de o doamnă care venea într-un scaun cu rotile la biblioteca unde eram bibliotecară . A fost paralizată și astfel a rămas foarte puțin în corpul ei. Cu toate acestea, a avut întotdeauna un cuvânt de dragoste, încurajare și speranță pentru toți cei pe care i-a cunoscut. Ea a spus că nu mai poate să meargă și să fie mobilă, așa că s-a simțit chemată să slujească, rugându-se pentru alții. Ea a cerut oamenilor să-și trimită listele de rugăciune, pentru ca ea să se roage pentru cei dragi sau când erau bolnavi etc.
A fi acasă acum este o binecuvântare! Puteți servi de acasă în moduri grozave. Nu trebuie nici măcar să părăsiți casa – vă puteți ruga, puteți medita, puteți face munca interioară și puteți chema îngerii, arhanghelii, Maeștrii înălțați, Divin etc. și cereți-i să trimită flacăra violetă în spitale și zone. Lista este interminabilă.
În orice fel te simți numit și ai vrea să slujești, acum mergi să slujești!
Suntem aici pentru a scoate în prezent ceea ce este mai bun unii din alții și pentru a ne ajuta reciproc să transcendem în stările celei mai înalte dimensiuni.

Îmbrățișați apelul!
Vechiul ne părăsește.
Îmbrățișați calea nouă și cea superioară!
O renaștere frumoasă se întâmplă și o trezire abruptă pentru omenire!
Fenixul se ridică din cenușă!

Judith Kusel
http://www.judithkusel.com
http://www.judithkusel.com/readings
Facebook: Judith Kusel
Twitter: judithkusel2

Sursa: https://judithkusel.wordpress.com/

worldoflight

 

Comentariile nu sunt permise.